Anksiyete psikosomatik

yrtsvng7

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
110
17
Hayırlı Ramazanlar herkese

Fiziksel yani psikosomatik belirti yasayan anksiyete bozuklugu olan var mi vucutta nabiz atislari nefes darligi gogus alti agrilar mide bagirsak sorunlari

zaten anksiyete belirtisi bunlar endişe ve kaygı yani anksiyete geldiği zaman bu belirtiler yaşanır nabız artışı nefes darlığı hatta kollarda uyuşukluk sıcaklık batması da yaşanır iştahsızlık ve sonrası mide bağırsakta tuhaflık hepsini yaşadım ve halen yaşıyorum zor bi durum ilaçların çoğunu bıraktım bi tane kullanıyorum direniyorum almamaya ne kadar başarabileceğimi bilmiyorum rabbim bu durumu yaşayan herkese şifa versin

Nefes darligi nefesi alirken mi verirken mi zorlanma

Bendede oluyordu o canm..ellerim uyusuyordu kusuyordum. O daralma hissi gelince delircm korkusu yasiyordm hastaneye kosuyordm..ilaca basladm iyiyim simdi..ama birakmak istyrm..simdide herkes hayatini yasiyor birtek ben aklimsan surekli dusunceler geciriyorm o ana odaklanamiyorm diye kendimi kuruyorm..eskiye nazaran cok iyiyim ilacin dozunu baya dusurdum.

Olmazmı bizzat ben yaşıyorum mide bulantısı kusma ellerde ayaklarda uyusma

Ben fiziksel belirtilerini sürekli yasiyorum ellerimde uyuşma karıncalanma yuzumdede var degisikenlik gösteren sürekli ağrılar oluyor. Ve tüm vücudumda sürekli nabız gibi atıyor. Üstelik ilaç kullanıyorum ama bu ağrılarımi kesmedi. 35 yasindayim. Bu fiziksel belirtiler nasıl gecicek bilmiyorum. Bu durum ile basacikmayi öğrenen var ise yazabilirmi bana.

Ve sürekli kontrolü kaybetme endişesi var . İlk olarak bende ellerimde titreme olarak ve gözlerde seyirme olarak başlamıştı. Sonrasında bir iki yıl böyle devam etti. Sonra şiddetli uykusuzluk ve kontrolü kaybetme hissi olarak arttı ve şiddetlendi.sonrada uyuyamama takıntısı ve korkusu başladı. Şimdi sabah citoles geceleri sereguel içiyorum

Geçti mi acaba bu problemleriniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…