Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nefes darligi nefesi alirken mi verirken mi zorlanmazaten anksiyete belirtisi bunlar endişe ve kaygı yani anksiyete geldiği zaman bu belirtiler yaşanır nabız artışı nefes darlığı hatta kollarda uyuşukluk sıcaklık batması da yaşanır iştahsızlık ve sonrası mide bağırsakta tuhaflık hepsini yaşadım ve halen yaşıyorum zor bi durum ilaçların çoğunu bıraktım bi tane kullanıyorum direniyorum almamaya ne kadar başarabileceğimi bilmiyorum rabbim bu durumu yaşayan herkese şifa versin
yani ben şöyle yaşadım sanki göğüs kafesime biri oturmuşta nefesimi tam alamıyorum iç sıkıntısı huzursuzluk falan da ayrı..Nefes darligi nefesi alirken mi verirken mi zorlanma
Geçti mi acaba bu problemleriniz??Ve sürekli kontrolü kaybetme endişesi var . İlk olarak bende ellerimde titreme olarak ve gözlerde seyirme olarak başlamıştı. Sonrasında bir iki yıl böyle devam etti. Sonra şiddetli uykusuzluk ve kontrolü kaybetme hissi olarak arttı ve şiddetlendi.sonrada uyuyamama takıntısı ve korkusu başladı. Şimdi sabah citoles geceleri sereguel içiyorum