E konuşuyoruz ya zaten şu an.Gercekden zor elim ayağım tirtir titriyor. Bu ara akrabaların dugunlerivar gitsem tat almiyom gitmesenm benimde iki bekarım varbana yaz insanca konuşuruz şimdiden teşekkür ediyorum
Evet hamile olduğum için ılac vermedi bebeğe zararı olur dedı ama kullanan insanlarda var bebekleri de gayet iyimişHamile olduğunuz için mi ilaç vermedi Dr o yüzden mi önermiyorum dedi.
Her ilaç kullanılmıyor ama bazı ilaçlar kullanılabilir demişti bana dr.Evet hamile olduğum için ılac vermedi bebeğe zararı olur dedı ama kullanan insanlarda var bebekleri de gayet iyimiş
Bana öyle bişey hıc demedıHer ilaç kullanılmıyor ama bazı ilaçlar kullanılabilir demişti bana dr.
Komple ben.bi iş yaparken en iyisini yapmaya odaklanıp dışarıdaki insanlara tamamen kapatmak en ufak bi sesten korkmak el ayak titremesi ve gereksiz sinir ve eleştiri guvensizlik şüphe örnekler çok uzar.
bunlar bende de mevcut Allah yardım etsın bakacağızKomple ben.
Geçecek hepsi, benim toplamda 3 atak dönemim oldu hepsi birbirinden beterdi ama geçti. Şu an iş yerinde maruz kaldığım mobbing sebebi ile tetiklenme dönemi yaşıyorum fakat geçecek inanıyorum. İlaçlarınızı düzenli kullanın meditayson yoga deneyin günde 10 dk bile olsa..Nasılsınız geçiyor mu geçecek denmesine çok ihtiyacım var
İnşallah çok zorlanıyorum sizin ataklarınız nasıldı benim gün boyu sürüyor çok yorucu daha da kötü olmaktan korkuyorumGeçecek hepsi, benim toplamda 3 atak dönemim oldu hepsi birbirinden beterdi ama geçti. Şu an iş yerinde maruz kaldığım mobbing sebebi ile tetiklenme dönemi yaşıyorum fakat geçecek inanıyorum. İlaçlarınızı düzenli kullanın meditayson yoga deneyin günde 10 dk bile olsa..
Ben direkt çekiliyorum kabuğuma. Atağa benden güçlü olduğunu hissettiriyorum. Bunu yenmem lazımBenim de gün boyu sürüyor üstelik işteyim. Yalnız değiliz bunu düşünmek iyi geliyor. Bazen bunu yaşayan tek benmişim gibi hissediyorum. Daha kötü olmaktan sürekli korkuyorum, eve gidince daha iyi hissediyorum ama bunun sosyal yaşantıma engel olmasına izin vermiyorum.
Çekilmiyoruz. Yükseltmemiz lazım kendimizi. Bazen de hiç eskisi gibi hissetmeme korkusu geliyorBen direkt çekiliyorum kabuğuma. Atağa benden güçlü olduğunu hissettiriyorum. Bunu yenmem lazım
İlaç kullanıyormusunuzBenim de gün boyu sürüyor üstelik işteyim. Yalnız değiliz bunu düşünmek iyi geliyor. Bazen bunu yaşayan tek benmişim gibi hissediyorum. Daha kötü olmaktan sürekli korkuyorum, eve gidince daha iyi hissediyorum ama bunun sosyal yaşantıma engel olmasına izin vermiyorum.
Evet kullanıyorumİlaç kullanıyormusunuz
Ilaca rağmen tekrar edince umutsuzluğa kapıldımEvet kullanıyorum
Nasılsınız, nasıl geçiyor toplarlanma var mı?Ilaca rağmen tekrar edince umutsuzluğa kapıldım
Maalesef yok sabahları kötüyüm akşamları iyiNasılsınız, nasıl geçiyor toplarlanma var mı?