Anksiyete panik atak ve depresyonlubarkadaslar burdami asicik sohbet

Yıl değilde 3 haftadır ilaç kullanıyorum
Merhaba, biraz sabırlı olun daha çok yeni ilaç kullanımınız 4 hafta geçsin etkisini göstermeye başlayacaktır. Ben de 18 yaşımda yakalanmıştım. Hergün ağlıyordum beni hastaneye götürün iyi değilim ben diyordum. Gitsek de hep boş dönüyorduk.
İlaç etkisini gösterene kadar anksiyete ve panik atağınız daha da şiddetlenir. 4 haftadan sonra yavaş yavaş kendinizi iyi hissetmeye başlarsınız. Biliyorum çok zor ama beklemekten başka çare yok bu hastalıkta maalesef.

Arkadaşlar 26 yaşındayım erken menopoz teşhisi aldım regl zamanlarımda aşırı sıkıntı basıyor acaba hormon bozuklugundan östrojen progesteron dengesizliginden kaynaklanıyor olabilirmi ?

Çok teşekkür ederim dedteğiniz için

Sizi cok iyi anliyorum bana yazin buraya yazma sebebimde bu yuzden bizi anlayan yok burada ayni aciyi korkuyu yasaynlarla beni anlayanlarla sohbet etmek.daha iyi geliyor

Arkadaşlar 26 yaşındayım erken menopoz teşhisi aldım regl zamanlarımda aşırı sıkıntı basıyor acaba hormon bozuklugundan östrojen progesteron dengesizliginden kaynaklanıyor olabilirmi?
Bildim kadar ilac veriliyor cnm ilacla reglin gelicektir rahat ol peki evlimisiniz ?

Kıyamam ben sana ya daha çok küçüksün ve önünde o kadar uzun yıllar var kii bana da yazabilirsin her zaman elimden geldiğince sana destek olmaya çalışırım

Bende sağlık anksiyetesi var. 6 yaşındayken aniden kalp krizinden babamı kaybettim. Kendimi bildim bileli çok panik ve korkan bi insanım küçükken babam öldü annemde ölürse korkusu vardı hep dua ederdim ölürken annemle beraber öleyim diye. Hem yalnız ölmekten Hemde annemin ölmesinden korkuyordum. Ozamanlarda çarpıntılarım vardı. Ama hiç bi psikiyatriye götürmediler. Çokça travmalarım var. Büyüdükçe babam kalp krizi geçirdi genetikte bende öyle olursam korkusu başladı geçmeyen çarpıntılar. Kardiyoloji doktorları bişey olmadığını söylediler her seferinde ama ben inanmamaya başladım. Sonrasında severek evlendim sevgili döneminde ölürsem yada ona bişey olursa kaybedersem korkusu vardı evlendikten sonra uzunca bi süre anksiyete ve çarpıntılarım olmadı. Taki çocuğum olana kadar. Bana bişey olursa çocuğum napar benim yaşadıklarımı yaşarsa nolur düşünceleriyle ve ağır panik atak nöbetleriyle gelmeye başladı artık bi titreme çarpıntı değil ağlama krizleri uzun süren çarpıntılar kollarda vücutta uyuşma oldu. Ve sonra ikinci çocuğum oldu şuan Nirvana’sını yaşıyorum çocuklarımın yüzüne baktıkça ağlıyorum bana bişey olursa napıcak çocuklarım çok küçük kendim küçükken yaşadıklarım canlanıyor travmalarım. Sürekli kalp krizi korkusu beyin kanaması aniden ölürüm korkusu. Son samanda vücudumda şişlik kanser bulgusu aramalarda başladı. Psikiyatriye gitmeği sürekli erteliyorum. Gerçekten ruh hastasıyım . Son zamanda keşke çocuklarımla aynı anda hemen ölsem kurtulsam diye düşünmeye başladım. Yaşım 26 buzamana kadar sürekli artarak şiddeti bugüne geldim daha ötesi korkutuyor. Google geçmişimi görseniz sadece hastalık ve belirtileri buradaki yorumcuların hastalıklarını bile ezberlemişimdir bugün mesela ense kökümde şişlik geliyor aslında her iki tarafta var ama bir daha çok gibi aslımda oranın yapısı öyle ama ben kendimi zorla orda bi anormallik olduğuna inandırmaya çalışıyorum. Göğsümde fibroadenom var bu arada o şişlik yüzünden komalara girdim meme kanseri mi diye 48 kilolara düştüm kendimi kahretmekten sürekli arıyorum araştırıyorum hastalık bulamazsam çarpıntım mı var sırtım ağrıyor kalp krizi geçircem korkusu basıyor.

Çok şükür iyiisn ama cocukların için ayakta kalmaya çalış aynışarını yasıyorum

.y

Bende babami kanserden kaybetim bizde kanser genetik sanirim amicalarimda kanserden mefat eti babamdan sonra halam göüs kanseri oldu ve 1 ay sonra benimde göüslerim armaya basladi ve bende kanser oldum deye panik atak gecirdim ve daha sonra anksiyetelirm basladi surekli bende birseyler var demeye basladim dilimi yutma ölüm korkusu kanser korkusu yutkunamama korkudan agzim kurumuştu uyuyamiyordum yemek yiyemiyordum sonra ilac tedavisi aldim ve iyi oldum iyi oldukca brakiyordum halami kaybetikten sonra en büyük korkularim geldi surekli ölüm korkusu 1 ay kustum ve hic uyumadim 36 kiloya düştüm elerim yuzlerim bacaklarim da uyusmalar karincalanmalar basladi felc gecirdimi sandim elerimi sikamiyirdum yuruyemedim surekli doktor doktor gezdim hocalara da gitim ama yok ilaclari ictikten sonra kendime geliyordum esim olucak kisiyle tanistim evlilik biraz bana iyi geldi sonra hamile kaldim ilk 3 ay ataklarim oldu bazi seyler yasamistik surekli stresliydim herseyi yoluna koyduktan sonra hic olmadim bana hamilelik cok.iyi gelmisti ama 6 aylik hamilelimde bebyimin kalbi durdu ilk bebeyimdi ölü doum yaptim kurtaj oldum ama bebeiyim beni biraz iyilestirdi cok zor donemden gectim ama Allah güç veriyor esimin destegiyle biraz atlatim aslinda atlatamadim yani couklariniza dayanin ben anneyim dedim herzaman ataklari hisetigimde ben anneyim bebeyim hisediyor diyordum gidiyordu şükür sizin hamilelikleriniz nasil gecti
Bebeyimi topra koyali 3 gun oldu bu ayin 3 de doum yaptim otopsi istedigimiz icin hemen alamadik Allah kiseye evlat acisi vermesin ki ben 9 ay da hamile kaldim hemen kalamdim yasim 31 cok sanslisiniz bunu dusunun 26 yasindasiniz ve çocuklarinkz var biliyorum ataklar geldiginde o kara bulutlar sardiginda hicbirsey iyi gelmiyor ama iyi ken bunari dusunun benim yerimde olsaydiniz napardiniz beterden beteri var

Evet beterin beteri var gerçekten sizide çok iyi anlıyorum çok zor gerçekten çok daha ağır. Allah yardımcınız olsun dizinde hepimizinde. Benimde ilk çocuktan sonra bir düşüğüm oldu babamın mezarına gömmüştüm çok zor evlat acısı ama ahirette şefaatçi olacaklar inşallah. Sonra ki hamileliğimde çok korktum gene düşücek diye. Ne kadar inanıyorsunuz böyle şeylere bilmiyorum ama bende erkek çocuğuna sübyan varmış düşen çocuğum erkekti. Okundum o düşükten sonra biraz ona inancımdan birazda kendimi yormayarak rahat bi hamilelik geçirdim oğlum oldu. Ben hamileliklerimde hiç sıkıntı yaşamadım benimki doğumdan sonra başlıyor. Kendimi Sağlıklı olduğuma ikna edemiyorum. Bi kendime güvensem herşey düzelecek. Bide çok kızıyorum ölüo gittikten sonr ahireti düşünmüyorum ben arkamda dünyayı düşünüyorum çocukları düşünüyorum onları Allah nasip etti sonuçta verende o alanda o ben ölüp gitsem Allah celle celalühü onun merhametinden mi şüphe ediyorum diyorum neden böyle köyü kara bulutlar basıyor ama dediğim gibi çocukluğumdaki travmalar herşeyin önüne geçiyor herşeyin farkındayım ama Sağlıklı düşünüp iradeli kalamıyorum. Fiziksel olarak çarpıntılar titremeyler bulantılarda başlayınca film kopuyor bende.

Mesela size en büyük travmamı söyliyeyim. Babam vefat edince ziyarete gelenlerden komşumuz annnem ağladıkça üzülme bak ya sana bişey olsaydı kızın merdiven altlarında ağlardı sensiz napardı perişan olurdu anne babada olur ama bir baba anne olamaz demişti ve duymuştum bunları hiç aklımdan çıkmaz o kadının suratı ses tonu. Şimdi ben anne olunca bana bişey olursa işte o sahneyi kendi çocuklarımda yaşıyorum onların perişanlığı beni özleyişi oladar çok özlerdimki babamı ki hala öyle evlenince asıl insan arıyormuş onların o duyguyu hissedecek oluşu beni kahrediyor. Olmayan bi hastalık olmayan bi ölüm bi kayıp için varmış gibi hissedip kendimi üzüyorum ataklar geçiriyorum. Çok çokZor Sağlıklı iradeli olmak böyle salmak koyvermek okadar istiyorum ki

Sübyan ne bu arda ve nasil.okundunuz benimde kizim olucakti ismi Hira olucakti peygamberimizin kendini buldugugu ilk vahi aldigi,cebrail gibi bir meleği ilk kordügü yerin adini koyucaktim nasip olmadi yeniden kizim.olursa ona bu ismi veremem beni cenete bekleyen zaten bir Hiram var insallah sefatci olur bebne sizi gibiyim cok kiziyorum herseye ve kendime neden boyleyim neden herseyi gozumde buyituyorum dige sizinde basiniz sagolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…