Valla hep derdi ki en önemli şey korkmamak. Her seans bunu tekrarlardı. Eğer korku olmazsa atak zaten gelmezmiş. Ben de derdim ki korkma demesi kolay hocam :)) her seferinde neden korkmamam gerektiğini bana anlatırdı. Bu atağın neden olduğunu, nasıl bir işlevinin olduğunu, yani atağı bana anlatırdı. Atağın ne olduğunu neden uyuştuğumu neden başım dönüyor neden kalbim böyle atıyorda kalp krizi sanıyorum bunların nedenlerini anlatırdı. Anladığınız zaman korkmuyorsunuz çünkü diyorsunuz ki bumuymuş. Atak anında ne yapacağım öncesinde ne yapacağım hepsini tek tek anlattı. Atakların kaynağını bulduk onu da çalıştık. Bana hiçbir doktor bunun ne olduğunu anlatmamıştı. Birşeyler oluyor ama ne oluyor bilmiyoruz bilmeyince de korkuyoruz. Korkmayıncada atak olmuyor. Allah razı olsun her zaman duacısıyım doktorumun. O yüzden mutlaka atakta ne oluyormuş öğrenin sorun doktorunuza. Nasıl oluyor neden kalp atıyor neden uyuşuyoruz baş döner gibi oluyor sorun, baktınız ki bilmiyor doktorunuzu değiştirin. Benim önceki iki doktorum sadece geçecek iyi olacaksın gibi şeylerle oyaladılar beni. Öyle geçmiyor kızlar. Ben uzun zaman çektim bunu. Doktorunuz herşeyi anlatsın atakta ne yapacağınızı atak öncesinde sonrasında ne yapmanız lazım, atağın kaynağı ne hepsini bilmelisiniz. Benim ataklarım biteli 3 yıl oldu pandemiden hemen önceydi. Şu an hiçmi hiç korkmuyorum ataktan çünkü ne yapabilirim çok iyi biliyorum kolaylıkla atlatabileceğimi biliyorum. Korkmuyorum atak gelicek diye kaygım yok o yüzden bitince bir kez bile atak geçirmedim.