Beni tarif etmişsiniz .Bende üç aydır içmiyorum ama atak yaşamasam da sürekli kayginin verdiği korku ile yaşıyorum.gunluk kaygı gelecek kaygısı sürekli huzursuz ve sanki diken üstündeyim.Ic huzursuzluk çok zor.iki ay sonra doktora gidip terapi alacağım yoksa tek başıma anlatamıyorum bunu.Siz doktor desteği alıyor musunuz
Ben almiyorum dogru doktoru da bulmak cok zor bana ilaclar iyi geliyordu fakat omur boyu onlara bagli kalamam buralara yaziyorum sohbet ediyorum beni anlayana ay ilarini yasayan insanlarla sohbet etmek daha iyi geliyor bence oyle deneyin 3 ayi atlatmisiniz onuda atlatirsinizBende üç aydır içmiyorum ama atak yaşamasam da sürekli kayginin verdiği korku ile yaşıyorum.gunluk kaygı gelecek kaygısı sürekli huzursuz ve sanki diken üstündeyim.Ic huzursuzluk çok zor.iki ay sonra doktora gidip terapi alacağım yoksa tek başıma anlatamıyorum bunu.Siz doktor desteği alıyor musunuz
Ilac kulaniyormusunuzBende kaygılıyım sürekli ağırlık hissediyorum göğsümde iç sıkıntısı sürekli bi huzursuzluk hali .
Gercektende de öyle sagliginiz olmadı mı hersey boş.bende ilaç içtiğim halde ataklar yaşıyorum.bir hafta iyiysem bir hafta kötüyüm eskiden hiç böyle sıkıntılarım yoktu ne olacak bilmiyorum.aglamayla alakalı içinizde kimseye anlatamadiginiz bi derdiniz veya hoşunuza gitmeyen aile içi Bi durum mu varİyi akşamlar herkese bende depresyon anksiyete tanım var 3senedir ağlama nöbetleri bitmedi bunaltı tek kalamama daha bir sürü belirti anlamadığım bu kadar ilaç içiyorum neden gitmiyo sizde ağlama nöbetleri varmı hayatta en güzel şey saglikmis kaybedince anladim
Hepsi var canim ama siz saliklisiniz bunu oncelikle bilin yani Allah daha beterinden saklasin sizi cok iyi anliyorum herzaman elalemgibi neden mutlu olamiyorum kafam.neden boyle karsimdakine bakarak acaba onun aklindan neler geciyor benim gibi surekli konusyormu kuruyormu hayal ediyormi deye dusunuyorumİyi akşamlar herkese bende depresyon anksiyete tanım var 3senedir ağlama nöbetleri bitmedi bunaltı tek kalamama daha bir sürü belirti anlamadığım bu kadar ilaç içiyorum neden gitmiyo sizde ağlama nöbetleri varmı hayatta en güzel şey saglikmis kaybedince anladim
KullanıyorumIlac kulaniyormusunuz
Hepsi var canim ama siz saliklisiniz bunu oncelikle bilin yani Allah daha beterinden saklasin sizi cok iyi anliyorum herzaman elalemgibi neden mutlu olamiyorum kafam.neden boyle karsimdakine bakarak acaba onun aklindan neler geciyor benim gibi surekli konusyormu kuruyormu hayal ediyormi deye dusuİyi akşamlar herkese bende depresyon anksiyete tanım var 3senedir ağlama nöbetleri bitmedi bunaltı tek kalamama daha bir sürü belirti anlamadığım bu kadar ilaç içiyorum neden gitmiyo sizde ağlama nöbetleri varmı hayatta en güzel şey saglikmis kaybedince anladim
Kac yildir kulaniyorsunuz ilac kulanirke ben cok nadiren boyle hisediyordum da en son bi fark.yoktu brakmaya karar vermistim bebek te istedimiz icin bahanem olmustuKullanıyorum
Hiç sanmıyorum bugün kötü oldum aksine dün iyiydimBen almiyorum dogru doktoru da bulmak cok zor bana ilaclar iyi geliyordu fakat omur boyu onlara bagli kalamam buralara yaziyorum sohbet ediyorum beni anlayana ay ilarini yasayan insanlarla sohbet etmek daha iyi geliyor bence oyle deneyin 3 ayi atlatmisiniz onuda atlatirsiniz
Zaten ataklar geldikten sonra hicbirsey ise yaramiyor onemli olan ataklar geldini hisedince atak yapmaknoda cok zor bazen ise yaramiyorHiç sanmıyorum bugün kötü oldum aksine dün iyiydim
Bu dogru fakatat cevremde yok peki doktorlar size ne gibi seyler onerdin bize doktorunuzun bazi verdi tavsiyeleri paylasabilirmisiniz mesela neler konusuyodunz sakincasi yomsa en azindan bize de iyi gelirBen yaşamış ve atlatmış biriyim. Neler çektiğimi sadece yaşayanlar bilir. Atlattığımda hayatın nasıl birşey olduğunu yeniden anlıyorsunuz. Yeniden hayata dönüyorsunuz. Tedavide en ama en önemli şey doktorunuzdur, doğru doktor çokçok önemlidir. ben 2 doktor değiştirdim bir de psikiyatr değiştirdim sonunda bulabildim. Doğru doktoru bulmak sancılı bir süreçtir maddi kayıp ve zaman kaybı gerektiriyor ama bulduğunuzda da tamamen kurtuluyorsunuz. Deneyimli bilgili, işini bilen bir doktor bulmalısınız
Evet cabalamak lazim ilaclara brakmamali iyi oldumuzda kendimizi guclu hisetimizde uzerine gitmeliyiz mesela iyi ken ataklar kaygilar yok ken ölümden korkmuyorum.ama onlar geldiginde basliyor kendimizi bos brakmamaliyiz neden boyleyiz neden oluyoruz onuda tam cozmus deilim cok iyim gülüyorum ansizin ataklar kaygilar basliyor Allah bizlere yardim etsin beter den beteri var bundan buyuk dert vermesingyulche doktor ilaçlarla beraber üzerine git diyor(azdan çoğa doğru çık yani).Bende yapıyorum ama bakalım
Siz sanırım izmirdeydiniz psikiyatr olarak kimegitmistinizBen yaşamış ve atlatmış biriyim. Neler çektiğimi sadece yaşayanlar bilir. Atlattığımda hayatın nasıl birşey olduğunu yeniden anlıyorsunuz. Yeniden hayata dönüyorsunuz. Tedavide en ama en önemli şey doktorunuzdur, doğru doktor çokçok önemlidir. ben 2 doktor değiştirdim bir de psikiyatr değiştirdim sonunda bulabildim. Doğru doktoru bulmak sancılı bir süreçtir maddi kayıp ve zaman kaybı gerektiriyor ama bulduğunuzda da tamamen kurtuluyorsunuz. Deneyimli bilgili, işini bilen bir doktor bulmalısınız
16 yaşındayım ama kendimi 60-70 gibi hissediyorum geçmeyen vücut ağrılarım var sokağa her çıktığım da tek başımaysam anksiyete krizi geçiriyorum aileme ne kadar anlatsam da umurlarında olmuyor daha da üstüne git diyorlar çok kolaymış gibiNasilsiniz kizlar panik atak ve anksiyete depresyonu yasayanlar napiyorsunuz biraz sohbet etsek siler nasil geciriyorsunuz
Ah canım benım16 yaşındayım ama kendimi 60-70 gibi hissediyorum geçmeyen vücut ağrılarım var sokağa her çıktığım da tek başımaysam anksiyete krizi geçiriyorum aileme ne kadar anlatsam da umurlarında olmuyor daha da üstüne git diyorlar çok kolaymış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?