Anksiyete panik atak ve depresyonlubarkadaslar burdami asicik sohbet

gyulche

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
695
157
33
32
Nasilsiniz kizlar panik atak ve anksiyete depresyonu yasayanlar napiyorsunuz biraz sohbet etsek siler nasil geciriyorsunuz

36 yaşındayım kendimi 80 yaşında biri gibi hissediyorum.Gunu geçirmeye çalışıyorum.Anksiyete ile yaşamak çok zor.Ne ilaç ile tam anlamı ile geçiyor ne ilaçsız yaşanıyor.Yoruldum çok.genellikle çoğu sorumluluğumu yerine getiremiyorum. Bazen düşünüyorum keşke evlenmeseydim.Esim çok iyi biri çokta seviyorum mutluyum ama anksiyete beni çok yoruyor sürekli ona ve çocuğuma yetersiz kaldigimi düşünüyorum.O yuzden keşke onun hayatına girmeseymiydim

Bende eskisi gibi deyilim dediginiz gibi daha yasli ve yorgun hisediyorum ilk bebeyimide kaybetim 6 ayliken ölü dogum yaptim yasim 31 benimde esim cok iyi bana güc veriyor hayatim daha bebeyimden sonra hayalsiz oldu umutlanamiyorum bile halime sukredip geciriyorum yatip uyuyup herseyi unutmak istiyorum mutlu olmak istiyorum

Başınız sagolsun kayıp yaşamak çok zor.Unutmak elbette mümkün değil ama zamanla aciniz daha hafifleyecektir.Esinizin desteği ve ilgisine sevindim.Allah sabır versin zamanla daha da iyi olacağınıza inanıyorum aciniz taze iken yas sürecinde olmanız normal.

Doslar sagolsun insallah bu kotu gunler geride kalip daha guzel gunler gelir anmsiyete de olunca daha zor geciyor

yani idare edilir derecedeydi son dönemde bi kazaya şahit oldum ondan sonra evham kaygı korku stress ve girdikçe giriyorsun içine bş normal hayat akışına karısamıyorım

Nasilsiniz kizlar panik atak ve anksiyete depresyonu yasayanlar napiyorsunuz biraz sohbet etsek siler nasil geciriyorsunuz
Anksiyete ve panikatağım aşırı arttı bir yolculuk yapamıyorum tek başıma sizde hangi konularda artıyor

Anksiyete ve panikatağım aşırı arttı bir yolculuk yapamıyorum tek başıma sizde hangi konularda artıyor
Su anda benimnkorkum cok baska onceden yalniz ölüm korkusu yutkunamam dilnyutma ydi simdi hamileligimde 6 ayliken bebeyimin kalbi durdu 2 ci de boyle olucak korkusu var Allah kimseye yasatmasin hele anksiyete panik atak depresyinda varsa daha hasas oluyorsun asiri sinirlerim.bozuk ben bir de yemek yiyemiyorum kusuyorum ve elde yuzde bacaklarda karincalanma uyusmalarim oluyor uyku 0 odaklanama Allah hepimize yardim etsin

yani idare edilir derecedeydi son dönemde bi kazaya şahit oldum ondan sonra evham kaygı korku stress ve girdikçe giriyorsun içine bş normal hayat akisina karisamiyorum
Bende bu aralar kayibimdan sonra oyleyim sizin ne gibi belirtileriniz var

Bende bu aralar kayibimdan sonra oyleyim sizin ne gibi belirtileriniz var
Az once yazdıklarınız hepsi var ilk once çarpıntım oldu yolculuktaydım bi kaybımız oldu oraya gidiyorduk hastanede indim ve yola devam edemedim hastanede kaldım sonra yasadıgım sehre döndüm kollarım omuzlarımda ağrı dusunceler korkular çarpıntı sürekli huzursuzluk böyle kaygı yani nasıl anlatılır bilmiyorum ama cok yorucu aşırı derecede suan fa hastanede yatıyorum doktorum bugun ilaçlarımı değiltirdiğini söyledi 2 kez eve gitmek için çıktım çıktığım gibi geri geldim çok zor

Nefesim daralıyor bazen karnım dan böyle ağrı oluyor kollarım ağrıyor omuzlarım sol sağ yani ağrı sürekli böyle korku halindeyim .. yani böyle

eskiye dönmek istiyorum normal hayat akışına karışmak
Bende cok istoyorum bu aralar bebeyimi kaybetim 6 aylik gebeligimden otopsiyi bekliyoruz surekli karin agrisi yasiyorum canim okadar yaniyor ki stresten surekli karnim agriyor ataklarim ara ara gelip zorluyor ilac icmemeye direniyorum cunku yeniden anne olmak.istiyorum ama yine cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…