- 4 Şubat 2025
- 8
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi penumbrasal
kaç yıldır panik atak yaşıyorum uyuşmalar çarpıntılar bayılma hisleri artarak gider bu.. kaç zamandır ama aşırı gerginim taşınmamız gerekiyordu yeni ev aldık böyle yenilikçi şeylere çok açık değilim ya da konfor alanımı kaybetmek iyi hissettirmiyor bilmiyorum ama komşumuzla vedalaşırken o ağlamaya başladığında benim de dilimde bi tutukluluk oldu sanki konuşamıyor ya da zorlanıyor gibi hissediyorum kafamda kuruyorum bunun yanı sıra. hep uyuşmalarım var iki gün önce gece üç bucuk gibi acile gittim ağlayarak kafamda bi şey var gibi hissediyorum ağrıyor ya da bi şey atıyor gibi dedim tomografi çektiler temiz çıktı doktor psikolog falan önerdi ama ben tabiki çok ağladım yine . tüm bedenim kaskatı atak anında olmasında alışkındım ama artık günlük hayatımda hep yorgunum ağrılarım var uyuşmalarım.. uykumda irkilmelerim oluyor bugün başımın arkası da ağrıdı .. çok korkuyorum bi şey olacak diye ilaç kullanmıyorum yardım edin nasıl atlatıyorsunuz ya da böyle şeyler yaşıyor musunuz ilaç alan faydasını görüyor mu çok yalnızım gerçekten gözüm bile seğiriyor günlük yapmam gereken hiçbir şeyi yapmak istemiyorum..