Merhaba arkadaşlar..
2 yıldır mutlu giden bir evliliğim var. Tek sorunumuz Eşimin annesinden gelme panik atak rahatsızlığı.Ve bu durum inanın beni artık çok yoruyor. Sürekli karşımda oram ağrıyor buram kötü diyen bir adam var. ve inanın kendimden den çok ona üzülüyorum. Bazen çok iyi oluyor ama bazen de bir o kadar kötü..
Bu aralar kendinde sürekli bir baş ağrısının olduğunu ve yüksek tansiyonu olduğunu söyleyip duruyor. Doktora gidelim diyorum istemem diyor. Cidden yıldım en son dün akşam tamam psikologa gidelim bari dedi. Çünkü oda biliyor bu durum psikolojik.. Bu durumlardan geçmiş arkadaşlar ciddi manada desteğinize ihtiyacım var. Ne yapmalıyım?
Öyle olmuyor maalesef , oda farkında aslında ama durduramıyor sanırım kendini..Bence ondan önce siz sürekli oram ağrıyor, buram ağrıyor diyin. Hastalık hastası olmaya fırsat bulamasın
Çok şükür ona ikna edebildim. Biliyorsun benim sorunumu çözen doktora götüreceğim. doktorumu bugün arıyacağım. hani ben onla ne konuşucam diyip duruyor eşim. inşallah yener şu hastalık hastası durumunu..doktora gitme konusunda ikna olması iyi bir gelişme canım.
canım iki senedir hem kendini hem beni yedi..Pskoloğa gitmek istemesi güzel genelde erkekler gitmek istemiyor çünkü
aldım randevu kark umarım caymaz..gecmiş olsun canım..
doktora gitmeyi kabul etmesi cok iyi. hemen gidin bence.
haklısın valla. gelmezse eger iyi bi hırr cıkar kendisine.aldım randevu kark umarım caymaz..
yoksa cidden benimde tekrardan bir doktora ihtiyacım olacak
Çok şükür ona ikna edebildim. Biliyorsun benim sorunumu çözen doktora götüreceğim. doktorumu bugün arıyacağım. hani ben onla ne konuşucam diyip duruyor eşim. inşallah yener şu hastalık hastası durumunu..
Oda biliyor canım bnim nasıl sabır ettiğimi..haklısın valla. gelmezse eger iyi bi hırr cıkar kendisine.
kesinlikle canım. inan bazen ağlayacak bir omuz bile bulamıyorum.o çünkü ben ağlasam daha da içine kapanıyor..inşallah tez vakitte ,allah yardımcın olsun sabır versin bu süreçte.
çekmek zordur tabi ki.
Merhaba arkadaşlar..
2 yıldır mutlu giden bir evliliğim var. Tek sorunumuz Eşimin annesinden gelme panik atak rahatsızlığı.Ve bu durum inanın beni artık çok yoruyor. Sürekli karşımda oram ağrıyor buram kötü diyen bir adam var. ve inanın kendimden den çok ona üzülüyorum. Bazen çok iyi oluyor ama bazen de bir o kadar kötü..
Bu aralar kendinde sürekli bir baş ağrısının olduğunu ve yüksek tansiyonu olduğunu söyleyip duruyor. Doktora gidelim diyorum istemem diyor. Cidden yıldım en son dün akşam tamam psikologa gidelim bari dedi. Çünkü oda biliyor bu durum psikolojik.. Bu durumlardan geçmiş arkadaşlar ciddi manada desteğinize ihtiyacım var. Ne yapmalıyım?
NOT: Arkadaşlar birde eklemek istediğim bir şey var ne olursunuz psikologa gideni insanları deli olarak görmeyin. yada ayıplamayın ...Ben kocamı iki senedir sadece " millet benim hakkımda ne düşünür" düşüncesi yüzünden ikna edemedim...
inşalllah yener. Doktor zaten sorularıyla konuşturur ki eşini.Sen rahatlatmaya çalış onu.Çok şükür ona ikna edebildim. Biliyorsun benim sorunumu çözen doktora götüreceğim. doktorumu bugün arıyacağım. hani ben onla ne konuşucam diyip duruyor eşim. inşallah yener şu hastalık hastası durumunu..
Allah yardımcınız olsun. Benim eşim de pek nazlıdır, iki kere hapşursa ayyy çok hastayım diye yataklara düşer. Ama sizin dediğiniz kadar değil tabi.Öyle olmuyor maalesef , oda farkında aslında ama durduramıyor sanırım kendini..
siz yaşamadınız sanırım böyle biriyle inanın çok zor..
Hayır doktora gidemem hap verir diyip duruyor. Ne olur gidelim hap iç kimseye söylemem diyorum. Teşhisi kayınvalidem koydu sürekli "bende var bu meret e tabi bi oğlumda çıkacaktı oda x oldu diyor" o bunu dedikçe eşim daha kötü oluyor.Geçmiş olsun arkadaşım. Hastanede tüm tahliller yapıldı değil mi? bir şeyi yok. Doktor koydu değil mi panik atak teşhisini?
Doktor teşhisi eşiniz panik ataksa, randevunuzu da almışsınız, piskologa gidin beraberce. Oram ağrıyor, buram ağrıyor dediğinde fazla üstüne düşmeyin. Kendi haline bırakın.
cek kırbacıOda biliyor canım bnim nasıl sabır ettiğimi..
sürekli dualar okuyorum yok banamısın demiyor..
kesinlikle canım. inan bazen ağlayacak bir omuz bile bulamıyorum.o çünkü ben ağlasam daha da içine kapanıyor..