Anksiyete(panik atak) sorunu ve yılmış olan ben....

verdiği ilaç muhtemelen pasif lora falan olacaktır:)
ilaç dediysek hafif sakinleştirici:)
lan öyle desenize pasiflora 16 lira gittim aldım eczaneden azıcık gerginsem içiyom hooop bi dinginlik çöküyor üstüme esniyom durmadan

lan öyle desenize pasiflora 16 lira gittim aldım eczaneden azıcık gerginsem içiyom hooop bi dinginlik çöküyor üstüme esniyom durmadan
bakalım benimkine ne olacak
doktoru duyduya bugün iyiyim canım gitmesek mi diyor
sen bugun iyisin ya yarın , kim bilir neren ağrayacak dedim içimden tabi..

Niye la gerekirse veriyor.
Bizim komşumuz gitti ona verdi.
Çok eminim psikiyatrise gitmedi psikolağa gitti...
Dalarım sana hee
papatya çayı vermiştir o bakma sen o komşuna kafasına göre antidep alıyodur bak kafayı takıp gidecem psikoloğuma sen niye bana ilaç vermiyon la diyedalarım sanayı dualarım sana diye okuyom ne kadan iyi kalpliyim

Strese tahammül edemeyen bi insanım. 3 kez felan sinir krizi geçirdim. durduk yere nabzım 160larda felan olurdu. Panik atak tanısı kondu ancak pasiflora gibi psikiyatrik ilaçların uyku hali gibi etkileri olduğu için kardiyoloji hekimimin kontrolünde dideral kullanmaya başladım. Sonradan öğrendimki ünlüler bile sahneye çıkmadan bitane atıyorlarmış. Bana iyi geldi. Hekiminize dideral açısından danışabilirsiniz.

Ewettt iyi kalpliii arım balım peteğimm

Gİt döv sen o psikoloğu benden de selam söyle

ah çok teşekkür ederim bunu yazdım şimdi hemen bir kağıda..
Allah razı olsun.. Sizinde Rabbim yardımcınız olsun..

ah çok teşekkür ederim bunu yazdım şimdi hemen bir kağıda..
Allah razı olsun.. Sizinde Rabbim yardımcınız olsun..
kafan karışacak ama bende diderali tavsiye etmem özellikle dikkat dağınıklığı için verilir birde okul kaygıları için..fakat kalbe etkileşim yaptığını biliyorum bende...fakat sağlam sakinleştirir durultur onuda biliyorum...bence ilaç peşine düşme psikoloğuna git gerekirse hipnoterapi alsın rahatlar emin ol.

Kafa karıştı bile

sence benim kocam x kullnsa yada y kullansa ne fark edecek ki:)
çünkü o zaten ne içerse içsin sakinleşecek. Biliyıorsun durum psikolojik...

sence benim kocam x kullnsa yada y kullansa ne fark edecek ki:)
çünkü o zaten ne içerse içsin sakinleşecek. Biliyıorsun durum psikolojik...
o vakit git şişeye bonibon koy nasılsa plasebo etkisine yem oluyomuş yuttur bonibonları her gün aç karnına tamamdır

o vakit git şişeye bonibon koy nasılsa plasebo etkisine yem oluyomuş yuttur bonibonları her gün aç karnına tamamdır
süper fikir haha aslında bonibon değilde tadı farklı olsa küçük küçük bir şeker var ondan vermek istiyorum:)
ama işte anlar..

süper fikir haha aslında bonibon değilde tadı farklı olsa küçük küçük bir şeker var ondan vermek istiyorum:)
ama işte anlar..
zencefil zerdeçal ve tarçın birer yemek kaşığı
az bir şey yoğurtla yoğur ve toplar yap..
şişeye koy
her gün yuttur akşam yatmadan
hem zayıflarda

zencefil zerdeçal ve tarçın birer yemek kaşığı
az bir şey yoğurtla yoğur ve toplar yap..
şişeye koy
her gün yuttur akşam yatmadan
hem zayıflarda
hahahahahah tamam yapacağım dediğini
eşinin mailini versene canım onada bu tarifi atayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…