Anksiyete Obsesyonlar

Aynıymışız, sanırım ilk başta işime yarayan iş şuan beni bunaltmaya başladı, çünkü ataklarım işyerinde de gelmeye başladı. Kontrol edemeyeceğim gibi değil ama geliyor yine de. Tatile çıktığımda sevdiğim şeyleri yapacağım hep. O biraz neşelenmemi sağlıyor. Yine de dün bu dünyanın sanal olduğu hissi ile ufak bir atak geçirdim.

Ben de seninle aynı durumdayım kafamda hep olumsuz düşünceler var. Umursamiyorum gitmiyor gitsin diye uğraşıyorum iyicene sıkıntı basıyor dertlesebiliriz istersen ilaç kullanıyor musun
Merhaba canım, çok sevinirim. İlaç 4 aydır kullanıyorum. Ama hala tam olarak iyileşebilmiş değilim.

Yapacağınız şeyleri ertelemeyin,gün içinde mutlaka sevdiğiniz şeylere vakit ayırın.Maalesef atakların yeri ve zamanı olmuyor,her an her yerde olabiliyor.İlaçlarınızı ihmal etmeyin ve doktor kontrolüne de gidin mutlaka.

Eve gider gitmez yattığım bile oluyor, çok yorgun hissediyorum bazen. Sevdiğim şeylere vakit ayıramamak beni kötü etkiliyor zaten... Haftasonu gelse de boş boş takılsam yorgunluğumu atsam diye bekliyorum. Stresten biraz olsun uzaklaşmam lazım. Ama çok boş kalınca da bu hastalık nüksediyor işin kötüsü.

Merhaba canım, çok sevinirim. İlaç 4 aydır kullanıyorum. Ama hala tam olarak iyileşebilmiş değilim.
Burda yeniyim pek bilemiyorum ama ekleyeyim seni. Bende 6 aydan beri kullanıyorum bir ara çok yoğun kaygı yaşamaya başlayınca ilaçlarımı yazdırmaya gidememistim özel çok pahalı kenarımda birikimim yok

Burda yeniyim pek bilemiyorum ama ekleyeyim seni. Bende 6 aydan beri kullanıyorum bir ara çok yoğun kaygı yaşamaya başlayınca ilaçlarımı yazdırmaya gidememistim özel çok pahalı kenarımda birikimim yok
Canım sana özelden yazdım, ara ara konuşmak çok iyi gelecektir.

Allah yardımcınız olsun,dualarım sizinle

Dusunmuceksiniz herşey kafada biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…