Anksiyete Mide Sorunları Yapar mi?

Kleopatra11

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
624
72
Ben bu yaşıma kadar hamilelik te dahil mide yanması bulanmasi yaşamadim ama 1 aydır sürekli midem yanıyor göğsüm yanıyor ağzıma kadar boğazıma kadar bazende ağrı oluyor acaba yaşayan Varmı midem çok kötü

Evet yapar. Atak anında benimde midem boğazım hep yanıyor.

Evet depresyon dönemimde ağrır, yanar, ekşirdi bazen kusmalar da olurdu stresi yönetmeyi öğrendiğimden beri ve daha sebze ve meyve ağırlıklı beslenmeye geçtiğimden beri yaklaşık 2 yıldır bir kere bile karnım ağrımadı. Ben o dönem çok yoğun stres yaşıyordum karnım sanki hamile gibi şişiyordu.

Benimde çok kötü yaa yanma ekşime oluyor hep ne yesem oluyor bu arada Su içsem bile şimdide göğsüm ağrıyor

Benimde çok kötü yaa yanma ekşime oluyor hep ne yesem oluyor bu arada Su içsem bile şimdide göğsüm ağrıyor
Evet azıcık ekmek yesem davul gibi olurdu.Asitli şeyleri ve hamur işlerini bir süre terk edin. Streslenmeyin sakin olun. Ben bu sıkınıtıyı 2,5 yıl çektim. Temeli stres aslında şuan gayet yiyorum ekmek, börek ,çörek hiç dokunmuyor. Bu arada doktora gittiniz mi bu sıkıntıyla ilgili ağrıyı alsın diye şurup ya da tablet veriyolar onlarda iyi geliyor

1 sene önce gitmiştim tablet vermişti canım şuandada sol el parmaklarım ağrıyor sol kolum ağrıyor göğsüm ağriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…