- 11 Eylül 2023
- 1.003
- 140
- 43
- Konu Sahibi Kleopatra11
-
Evet yapar. Atak anında benimde midem boğazım hep yanıyor.Ben bu yaşıma kadar hamilelik te dahil mide yanması bulanmasi yaşamadim ama 1 aydır sürekli midem yanıyor göğsüm yanıyor ağzıma kadar boğazıma kadar bazende ağrı oluyor acaba yaşayan Varmı midem çok kötü
Atak olmadan gün içinde sürekli yaşıyorum bunuEvet yapar. Atak anında benimde midem boğazım hep yanıyor.
Evet depresyon dönemimde ağrır, yanar, ekşirdi bazen kusmalar da olurdu stresi yönetmeyi öğrendiğimden beri ve daha sebze ve meyve ağırlıklı beslenmeye geçtiğimden beri yaklaşık 2 yıldır bir kere bile karnım ağrımadı. Ben o dönem çok yoğun stres yaşıyordum karnım sanki hamile gibi şişiyordu.Ben bu yaşıma kadar hamilelik te dahil mide yanması bulanmasi yaşamadim ama 1 aydır sürekli midem yanıyor göğsüm yanıyor ağzıma kadar boğazıma kadar bazende ağrı oluyor acaba yaşayan Varmı midem çok kötü
Benimde çok kötü yaaEvet depresyon dönemimde ağrır, yanar, ekşirdi bazen kusmalar da olurdu stresi yönetmeyi öğrendiğimden beri ve daha sebze ve meyve ağırlıklı beslenmeye geçtiğimden beri yaklaşık 2 yıldır bir kere bile karnım ağrımadı. Ben o dönem çok yoğun stres yaşıyordum karnım sanki hamile gibi şişiyordu.
Evet azıcık ekmek yesem davul gibi olurdu.Asitli şeyleri ve hamur işlerini bir süre terk edin. Streslenmeyin sakin olun. Ben bu sıkınıtıyı 2,5 yıl çektim. Temeli stres aslında şuan gayet yiyorum ekmek, börek ,çörek hiç dokunmuyor. Bu arada doktora gittiniz mi bu sıkıntıyla ilgili ağrıyı alsın diye şurup ya da tablet veriyolar onlarda iyi geliyorBenimde çok kötü yaayanma ekşime oluyor hep ne yesem oluyor bu arada Su içsem bile şimdide göğsüm ağrıyor
1 sene önce gitmiştimEvet azıcık ekmek yesem davul gibi olurdu.Asitli şeyleri ve hamur işlerini bir süre terk edin. Streslenmeyin sakin olun. Ben bu sıkınıtıyı 2,5 yıl çektim. Temeli stres aslında şuan gayet yiyorum ekmek, börek ,çörek hiç dokunmuyor. Bu arada doktora gittiniz mi bu sıkıntıyla ilgili ağrıyı alsın diye şurup ya da tablet veriyolar onlarda iyi geliyor
Siz bence yine bir görünün sol tarafın ağrıması pek iyiye işaret değil.1 sene önce gitmiştimtablet vermişti canım şuandada sol el parmaklarım ağrıyor sol kolum ağrıyor göğsüm ağriyo
Göründüm 4 kardiyolojiye gittim hiçbir şey çıkmadıSiz bence yine bir görünün sol tarafın ağrıması pek iyiye işaret değil.
Evet yapiyor bende cok kotuyumBenimde çok kötü yaayanma ekşime oluyor hep ne yesem oluyor bu arada Su içsem bile şimdide göğsüm ağrıyor
Suan ben bu durumdayim stresliym cok ve davul gibi oluyorm karnm tas gibi oluyo kilo vermem gerekli birazdaEvet azıcık ekmek yesem davul gibi olurdu.Asitli şeyleri ve hamur işlerini bir süre terk edin. Streslenmeyin sakin olun. Ben bu sıkınıtıyı 2,5 yıl çektim. Temeli stres aslında şuan gayet yiyorum ekmek, börek ,çörek hiç dokunmuyor. Bu arada doktora gittiniz mi bu sıkıntıyla ilgili ağrıyı alsın diye şurup ya da tablet veriyolar onlarda iyi geliyor
Ben çok zayıfım ama bendede oluyor kilo ile alakasi yok bence 50 kiloyumSuan ben bu durumdayim stresliym cok ve davul gibi oluyorm karnm tas gibi oluyo kilo vermem gerekli birazda
Merhaba stresinizi nasıl yönetiyorsunuz? Rica etsem yardımcı olur musunuzEvet depresyon dönemimde ağrır, yanar, ekşirdi bazen kusmalar da olurdu stresi yönetmeyi öğrendiğimden beri ve daha sebze ve meyve ağırlıklı beslenmeye geçtiğimden beri yaklaşık 2 yıldır bir kere bile karnım ağrımadı. Ben o dönem çok yoğun stres yaşıyordum karnım sanki hamile gibi şişiyordu.
Sakin kalmaya çalışıyorum genellikle çok stresliysem meditasyon yoga yapıp ya da güzel bir duş alıp bakım yapıyorum o stres ne kadar büyük olursa olsun görmezden gelmiyorum kabulleniyorum sakinleştiğimde gözden geçiriyorum eğer değiştirebileceğim bir şeyse reaksiyon alıyorum değiştiremeyeceğim bir şeyse zaten ortada bir problem yoktur beni alakadar edecek bir durum değildir. Reaksiyon almaya başladığınızda o stres genellikle gözde küçülmeye başlıyor stres kaynaüım bir insansa bana kötü hissettirmesine müsade etmiyorum. Sanki içimde bir avukat varmış gibi davranıyorum. İçimdeki o avukat beni her şeyden kurtarabilirmiş gibi geliyor. Bir de eğer stres sebbeiniz bir insansa siz uzlaşmaya çalışıyorsanız ama uzlaşamıyorsanız bilin ki size tavırları kendine tavırlarıyla birebir aynıdır. Hiç uğraşmayın anlaşmak için merhaba merhaba olun çünkü o değişmedikçe iletişiminiz değişmeyecek.Merhaba stresinizi nasıl yönetiyorsunuz? Rica etsem yardımcı olur musunuz
Ahhh bir bilseniz ne iyi geldi yazdıklarınız...içimi ferahlattınız, bu yöntemleri deneyeceğim yoksa patlama noktasına gelmiştim , farkındalığınız hepimize şifa olsunSakin kalmaya çalışıyorum genellikle çok stresliysem meditasyon yoga yapıp ya da güzel bir duş alıp bakım yapıyorum o stres ne kadar büyük olursa olsun görmezden gelmiyorum kabulleniyorum sakinleştiğimde gözden geçiriyorum eğer değiştirebileceğim bir şeyse reaksiyon alıyorum değiştiremeyeceğim bir şeyse zaten ortada bir problem yoktur beni alakadar edecek bir durum değildir. Reaksiyon almaya başladığınızda o stres genellikle gözde küçülmeye başlıyor stres kaynaüım bir insansa bana kötü hissettirmesine müsade etmiyorum. Sanki içimde bir avukat varmış gibi davranıyorum. İçimdeki o avukat beni her şeyden kurtarabilirmiş gibi geliyor. Bir de eğer stres sebbeiniz bir insansa siz uzlaşmaya çalışıyorsanız ama uzlaşamıyorsanız bilin ki size tavırları kendine tavırlarıyla birebir aynıdır. Hiç uğraşmayın anlaşmak için merhaba merhaba olun çünkü o değişmedikçe iletişiminiz değişmeyecek.
Kendinize çok iyi bakın kimseyi sağlığınızdan daha öne koymayın, sağlıcakla kalınAhhh bir bilseniz ne iyi geldi yazdıklarınız...içimi ferahlattınız, bu yöntemleri deneyeceğim yoksa patlama noktasına gelmiştim , farkındalığınız hepimize şifa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?