• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mide yanması Ölüm korkusu

Kleopatra11

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
985
138
23
Bugun öğleden beri midem yanıyordu Volkan Konagin ölümünden çok etkilendim eşimin de arkadaşı kalp krizi geçirip öldü ama genetikmiş onlarda 🥹 mide yanması kalp krizi ile bağlantılı olabiliyormuş çok endişelendim bı anda bayılıp ölecem.sandim hiç iyi değilim çok iyiydim gene başladı 🥺🥺 midem kötü göğsüm ağrıyor kulağım çınladı kötü oldum

Bugun öğleden beri midem yanıyordu Volkan Konagin ölümünden çok etkilendim eşimin de arkadaşı kalp krizi geçirip öldü ama genetikmiş onlarda 🥹 mide yanması kalp krizi ile bağlantılı olabiliyormuş çok endişelendim bı anda bayılıp ölecem.sandim hiç iyi değilim çok iyiydim gene başladı 🥺🥺 midem kötü göğsüm ağrıyor kulağım çınladı kötü oldum
Malesef benide çok etkiliyor bazen çocuk gibiyim diyorum kendime ama elimde olan birşey değil

Bugun öğleden beri midem yanıyordu Volkan Konagin ölümünden çok etkilendim eşimin de arkadaşı kalp krizi geçirip öldü ama genetikmiş onlarda 🥹 mide yanması kalp krizi ile bağlantılı olabiliyormuş çok endişelendim bı anda bayılıp ölecem.sandim hiç iyi değilim çok iyiydim gene başladı 🥺🥺

Malesef benide çok etkiliyor bazen çocuk gibiyim diyorum kendime ama elimde olan birşey değil
Benimde 🥹🥹🥹

Back
X