• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyete korkular

yasminoztrkdnmez

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2022
56
14
18
29
Merhabalar ben 1 sene önce bir panik atak geçirdim acillik oldum o zamandan sonra hiç geçmedi ilaç tedavileri terapiler hiç ise yaramıyor hep düşünceler şimdi mi düşücem olucem bayilicam öyle bir hiç geliyor bazen kesin ölüyorum diyorum her anımı zehir ediyorum kendime carpintilar 160larda acile gittim kaç kere bişey çıkmıyor kardiyoloji ye bile gittim dideral ilacını verdi çarpıntı azalsın diye şimdi de efexor ve deprenil ilacı kullanıyorum ama hergun kaygı bazen aşırı baş dönmesi bazen aşırı bir gözlerde kararma gibi hal bazen aşırı kalbe baskı bazen aşırı uyku uyuyamama ne yapmam lazım yardım :( evlendikten sonra arttı hep düşücem kalicam korkusu bazen aşırı ağlama haliii kalp krizi mi acaba deyip duruyorum kendimi vücudumu aşırı sorguluyorum gözler de de bugulanma bazen görme sıkıntıları kaç kere hocalara okundum nazar dediler ayri bir sürü dualar kendime okuyorum banyo almaya korkuyorum düşücem kalicam gözler görmüyor gibi geliyor :( yardım edin nolurrrrr

Şuan aynı şeyleri yaşıyorum 3 aydır nüksetti ve berbat halde geldi bugün omuzumda bi ağrı baskı midemde kalbimde sıkışıklık kalp mi diye düşünüp durdum halbuki daha öncede yaşadım ama hala evham yapıyorum şimdide saçma sapan kulağım boynum yanıyo ağrıyo acaba beyinle ilgilimi diyorum 3 aydır gitmediğim branş kalmadı artık doktorlardan ıtanuyorum ama vücudumda saçma sapan şeyler oluyo 2 hafta kasıklarımda yanıcı ağrı oldu sonra boyun ve sırt ilaca başladım bir haftadır biraz rahatladım ama tam geçmedi henüz geçmiş olsun tedavi olun psikiyatrise gidin

Şuan aynı şeyleri yaşıyorum 3 aydır nüksetti ve berbat halde geldi bugün omuzumda bi ağrı baskı midemde kalbimde sıkışıklık kalp mi diye düşünüp durdum halbuki daha öncede yaşadım ama hala evham yapıyorum şimdide saçma sapan kulağım boynum yanıyo ağrıyo acaba beyinle ilgilimi diyorum 3 aydır gitmediğim branş kalmadı artık doktorlardan ıtanuyorum ama vücudumda saçma sapan şeyler oluyo 2 hafta kasıklarımda yanıcı ağrı oldu sonra boyun ve sırt ilaca başladım bir haftadır biraz rahatladım ama tam geçmedi henüz geçmiş olsun tedavi olun psikiyatrise gi

Şuan aynı şeyleri yaşıyorum 3 aydır nüksetti ve berbat halde geldi bugün omuzumda bi ağrı baskı midemde kalbimde sıkışıklık kalp mi diye düşünüp durdum halbuki daha öncede yaşadım ama hala evham yapıyorum şimdide saçma sapan kulağım boynum yanıyo ağrıyo acaba beyinle ilgilimi diyorum 3 aydır gitmediğim branş kalmadı artık doktorlardan ıtanuyorum ama vücudumda saçma sapan şeyler oluyo 2 hafta kasıklarımda yanıcı ağrı oldu sonra boyun ve sırt ilaca başladım bir haftadır biraz rahatladım ama tam geçmedi henüz geçmiş olsun tedavi olun psikiyatrise gidin
Çok gittim gidiyorum da sanki basım tutmuyor kaslar kasılıyor kafam dönüyor hissi yüzüm çenem uyuşuyor gözler kararıyor gibi bayilicam olucem diyorum :( ne yapmalıyım

Terapiniz ne kadar sürdü? Doktorunuz/psikologunuz artık iyi olduğunuza kanaat getirerek mi bitirmek istedi yoksa birkaç seans gidip bıraktınız mı? Çünkü terapi bir süreç ve sihirli değnek de değil... Devam ettikçe değişimleri göreceksiniz. Şu an başladığınız ilaç (efexor) çok iyi, biraz sabretmeye çalışın iyi gelecek mutlaka.

Terapiniz ne kadar sürdü? Doktorunuz/psikologunuz artık iyi olduğunuza kanaat getirerek mi bitirmek istedi yoksa birkaç seans gidip bıraktınız mı? Çünkü terapi bir süreç ve sihirli değnek de değil... Devam ettikçe değişimleri göreceksiniz. Şu an başladığınız ilaç (efexor) çok iyi, biraz sabretmeye çalışın iyi gelecek mutlaka.
Terapi 2 ay sürdü her hafta gittim daha da gidiyodum pek etki görmedim efexoru 7 aydır kullanıyorum vallaha nuksetti yine kullanırken :(

2 ay çok kısa bir süre. Eğer fırsatınız varsa mutlaka devam edin. Bir de doktorunuz belki ilaçlarınızın dozunu arttırır, tekrar bir görünün isterseniz.

Merhabalar ben 1 sene önce bir panik atak geçirdim acillik oldum o zamandan sonra hiç geçmedi ilaç tedavileri terapiler hiç ise yaramıyor hep düşünceler şimdi mi düşücem olucem bayilicam öyle bir hiç geliyor bazen kesin ölüyorum diyorum her anımı zehir ediyorum kendime carpintilar 160larda acile gittim kaç kere bişey çıkmıyor kardiyoloji ye bile gittim dideral ilacını verdi çarpıntı azalsın diye şimdi de efexor ve deprenil ilacı kullanıyorum ama hergun kaygı bazen aşırı baş dönmesi bazen aşırı bir gözlerde kararma gibi hal bazen aşırı kalbe baskı bazen aşırı uyku uyuyamama ne yapmam lazım yardım :KK43: evlendikten sonra arttı hep düşücem kalicam korkusu bazen aşırı ağlama haliii kalp krizi mi acaba deyip duruyorum kendimi vücudumu aşırı sorguluyorum gözler de de bugulanma bazen görme sıkıntıları kaç kere hocalara okundum nazar dediler ayri bir sürü dualar kendime okuyorum banyo almaya korkuyorum düşücem kalicam gözler görmüyor gibi geliyor :KK43: yardım edin nolurrrrr
Yıllarca panik atak hastalığını yaşadım.Öyle bir zaman geldi ki hastaneye yatışımı verdiler(yatmadım)delirdiğimi sanıyordum.sürekli öleceğim ya da yakınımda ki birine birşey olacak öyle böyle sürekli kuruyordum.Aşırı stres altındaydım.ve bir süre sonra vücut tepkileri ağırlaşmıştı artık uyurken bile panik atak krizi geçiriyordum ağırlaşmıştı semptomlar önceleri baş dönmesi çarpıntı vsvs derken ayaklarda ve vücutta yanma (ateş değmiş gibi)ansızın başlıyordu geceleri aoğuk havalarda çıplak ayak balkonda bekliyordum geçsin diye.ilaçlar vs ma yok bitmiyordu.sonra videolar izlemeye araştırmaya başladım.STRES en büyük sebep.her atak geldiğinde yok birşey sdece atak geçecek geçecek diye bitene kadar beynime komut vermeye başladım.sürekli her seferinde bu bir kalp krizi değil sadece atak basit bir atak nefes egzersizleri ve beyni yönlendirmek başladığı an farkında olabilmek ve inanırmısın azaldı azaldı ve sonra yok oldu.2senedir hiç atak yaşamadım.ve kesinlikle stresten uzak durdum.atak anı temiz hava aldım.

İki ay ck kısa Bi sure sizin için yani sihirli değnek yok ki hemen düzelelim zamana ihtiyacımız var bende efexor kullanıyorum ben 3 aydır terapiye gidiyorum ve diyemem mükemmel iyiyim hala ataklarim oluyor kendimi iyi hissetmediğim zamanlar oluyor ama yeni yeni kendimi telkin etmeyi ataklarla başa çıkmayı öğreniyorum bocaladigim çok zamn oluyor bunun yanında bu uzun Bi süreç ve yavaş yavaş olacak en önemlisi güçlü ve cesaretli olmamız evet çok zor.atak geldiği zaman insan hiç bisey dusunemiyor bnde yasiyorum bunları.bizi bizden başkası anlayamaz.ama yanliz kalmamaya çalışın kafanızı meşgul edecek biseyler olsun etrafınızda konuşmak dertleşmek isterseniz ben burdayım.konustukca yuklerimizden hafifleriz

Yıllarca panik atak hastalığını yaşadım.Öyle bir zaman geldi ki hastaneye yatışımı verdiler(yatmadım)delirdiğimi sanıyordum.sürekli öleceğim ya da yakınımda ki birine birşey olacak öyle böyle sürekli kuruyordum.Aşırı stres altındaydım.ve bir süre sonra vücut tepkileri ağırlaşmıştı artık uyurken bile panik atak krizi geçiriyordum ağırlaşmıştı semptomlar önceleri baş dönmesi çarpıntı vsvs derken ayaklarda ve vücutta yanma (ateş değmiş gibi)ansızın başlıyordu geceleri aoğuk havalarda çıplak ayak balkonda bekliyordum geçsin diye.ilaçlar vs ma yok bitmiyordu.sonra videolar izlemeye araştırmaya başladım.STRES en büyük sebep.her atak geldiğinde yok birşey sdece atak geçecek geçecek diye bitene kadar beynime komut vermeye başladım.sürekli her seferinde bu bir kalp krizi değil sadece atak basit bir atak nefes egzersizleri ve beyni yönlendirmek başladığı an farkında olabilmek ve inanırmısın azaldı azaldı ve sonra yok oldu.2senedir hiç atak yaşamadım.ve kesinlikle stresten uzak durdum.atak anı temiz hava aldım.
Merhabalar hep farklı bir belirti veriyor dün mesela gözler görmüyor gibi histi bugün ilaç içtim boğazımda mi.kaldi diye aşırı bir korku hali acaba bayilicam mi düşücem mi hissi var şimdi kendimi huzursuz kaygılı korkulu oturuyorum beeynim titriyor sanki böyle uyku hali var çok :( aşırı diş sıkıyorum bide

Merhabalar hep farklı bir belirti veriyor dün mesela gözler görmüyor gibi histi bugün ilaç içtim boğazımda mi.kaldi diye aşırı bir korku hali acaba bayilicam mi düşücem mi hissi var şimdi kendimi huzursuz kaygılı korkulu oturuyorum beeynim titriyor sanki böyle uyku hali var çok :KK43: aşırı diş sıkıyorum bide
aynı şeyleri yaşadım diş sıkmaktan dişlerimde aşırı törpülenme var.ama bak dediklerimi yap herşey beyinde bitiyor.aç terapi müzikleri dinle hergün 1saat uzan böle birşeyle ilgilenme.atak geldiği an bunun bir panik atak olduğunu beynine kabul ettir atak bitene kadr kendinle konuş geçecek bu sadece atak basit bir atak beynini yönet.bunu her zaman yap

aynı şeyleri yaşadım diş sıkmaktan dişlerimde aşırı törpülenme var.ama bak dediklerimi yap herşey beyinde bitiyor.aç terapi müzikleri dinle hergün 1saat uzan böle birşeyle ilgilenme.atak geldiği an bunun bir panik atak olduğunu beynine kabul ettir atak bitene kadr kendinle konuş geçecek bu sadece atak basit bir atak beynini yönet.bunu her zaman yap
Peki ölüm korkusu acaba düşer miyim aşırı biranda korku kalp krizi mi düşüncesi hissi beyin kanaması mi acaba falan diye vücut kendini aşırı sıkıyor kasıyor çenem dişlerim çenem sokağa çıkmaya korkuyorum eşimle gezmek istiyorum bazen aşırı bir his olucem düşücem beynim dönüyor falan diye :( evliyim de

Peki ölüm korkusu acaba düşer miyim aşırı biranda korku kalp krizi mi düşüncesi hissi beyin kanaması mi acaba falan diye vücut kendini aşırı sıkıyor kasıyor çenem dişlerim çenem sokağa çıkmaya korkuyorum eşimle gezmek istiyorum bazen aşırı bir his olucem düşücem beynim dönüyor falan diye :KK43: evliyim
Merhabalar ben 1 sene önce bir panik atak geçirdim acillik oldum o zamandan sonra hiç geçmedi ilaç tedavileri terapiler hiç ise yaramıyor hep düşünceler şimdi mi düşücem olucem bayilicam öyle bir hiç geliyor bazen kesin ölüyorum diyorum her anımı zehir ediyorum kendime carpintilar 160larda acile gittim kaç kere bişey çıkmıyor kardiyoloji ye bile gittim dideral ilacını verdi çarpıntı azalsın diye şimdi de efexor ve deprenil ilacı kullanıyorum ama hergun kaygı bazen aşırı baş dönmesi bazen aşırı bir gözlerde kararma gibi hal bazen aşırı kalbe baskı bazen aşırı uyku uyuyamama ne yapmam lazım yardım :KK43: evlendikten sonra arttı hep düşücem kalicam korkusu bazen aşırı ağlama haliii kalp krizi mi acaba deyip duruyorum kendimi vücudumu aşırı sorguluyorum gözler de de bugulanma bazen görme sıkıntıları kaç kere hocalara okundum nazar dediler ayri bir sürü dualar kendime okuyorum banyo almaya korkuyorum düşücem kalicam gözler görmüyor gibi geliyor :KK43: yardım edin nolurrrrr

Merhaba,
merhaba, öncelikle korkmayın yaşadıklarınız tamamen psikolojik. Ben bu hastalığa yakalandığımda 18 yaşımdaydım. Yaşadıklarınızın hepsini yaşadım. Benim de kalp atışım 100 ün altına inmiyordu. Dideral hala kullanıyorum. Efexoru 2021 yazından bu yıl Eylül ayına kadar kullandım. İlk bir ay kesinlikle bi etki beklemeyin bir aydan sonra düzelmeler başlıyor. Doz arttıkça göz kararmaları yaşayacaksınız aynısını ben yaşamıştım. Kan basıncı düşüyor çünkü. Ben 220 mgma kadar çıkmıştım. Çok ağır geldi 150 de kaldım. Yan etkileri önce yemek yedirmez vücut ağrıları olur ciddi.

Önemli olan şu efexoru ne kadar süredir kullanıyorsunuz ve size iyi geldi mi? Benim depresyonumu almıştı ama asla anksiyete ve panik atağıma iyi gelmedi.Vücuduma takmıştım kafayı sürekli inceleyip bir şey buluyordum. Yolunda olmayan bir şeyler var bu anksiyete panik atak olamaz diyordum. Sürekli tahliller vs doktor doktor gezmeye devam ediyordum bir doktorla kalmayıp aynı branştan farklı doktor ve hastanelere gitmeye devam ediyordum.
Diş sıkma bende de vardı çenem ağrıyordu. Tamamen kendinizi sıkmakla alakalı. Hatta o kadar sıkıyorsunuz ki başınıza giden kaslarda bile gerilme oluyor. Başınız ağır geliyor omuzlarınızda taşıyamıyor muşsunuz gibi oluyor. Kafanız titriyor adeta. Baş dönmesini söylemiyorum zaten kayık gibi sallanıyorsunuz, biri sizi itiyormuş gibi oluyor.

1 yılın sonunda psikiyatristimi değiştirme kararı aldım farklı ilaçlara geçtim.
Size tavsiyem şu ilaca şans verin bazı insanlara çok iyi geliyor çünkü. Eğer iyi gelmezse değişime gidersiniz. Dediğim gibi ama korkmayın hepsi psikolojik. Çünkü biri bitiyor biri başlıyor odak noktamız vücudumuzda olduğu sürece de geçmeyecek gibi.

Peki ölüm korkusu acaba düşer miyim aşırı biranda korku kalp krizi mi düşüncesi hissi beyin kanaması mi acaba falan diye vücut kendini aşırı sıkıyor kasıyor çenem dişlerim çenem sokağa çıkmaya korkuyorum eşimle gezmek istiyorum bazen aşırı bir his olucem düşücem beynim dönüyor falan diye :KK43: evliyim de
ben de evliyim.bu yaşadıklarının hepsini fazlasıyla yaşadım.bunlarla nasıl başa çıktığımı sana yazdım.inşallah sen de şifa bulursun.iş sende bitiyor geçmiş olsun

Merhaba,

merhaba, öncelikle korkmayın yaşadıklarınız tamamen psikolojik. Ben bu hastalığa yakalandığımda 18 yaşımdaydım. Yaşadıklarınızın hepsini yaşadım. Benim de kalp atışım 100 ün altına inmiyordu. Dideral hala kullanıyorum. Efexoru 2021 yazından bu yıl Eylül ayına kadar kullandım. İlk bir ay kesinlikle bi etki beklemeyin bir aydan sonra düzelmeler başlıyor. Doz arttıkça göz kararmaları yaşayacaksınız aynısını ben yaşamıştım. Kan basıncı düşüyor çünkü. Ben 220 mgma kadar çıkmıştım. Çok ağır geldi 150 de kaldım. Yan etkileri önce yemek yedirmez vücut ağrıları olur ciddi.

Önemli olan şu efexoru ne kadar süredir kullanıyorsunuz ve size iyi geldi mi? Benim depresyonumu almıştı ama asla anksiyete ve panik atağıma iyi gelmedi.Vücuduma takmıştım kafayı sürekli inceleyip bir şey buluyordum. Yolunda olmayan bir şeyler var bu anksiyete panik atak olamaz diyordum. Sürekli tahliller vs doktor doktor gezmeye devam ediyordum bir doktorla kalmayıp aynı branştan farklı doktor ve hastanelere gitmeye devam ediyordum.
Diş sıkma bende de vardı çenem ağrıyordu. Tamamen kendinizi sıkmakla alakalı. Hatta o kadar sıkıyorsunuz ki başınıza giden kaslarda bile gerilme oluyor. Başınız ağır geliyor omuzlarınızda taşıyamıyor muşsunuz gibi oluyor. Kafanız titriyor adeta. Baş dönmesini söylemiyorum zaten kayık gibi sallanıyorsunuz, biri sizi itiyormuş gibi oluyor.

1 yılın sonunda psikiyatristimi değiştirme kararı aldım farklı ilaçlara geçtim.
Size tavsiyem şu ilaca şans verin bazı insanlara çok iyi geliyor çünkü. Eğer iyi gelmezse değişime gidersiniz. Dediğim gibi ama korkmayın hepsi psikolojik. Çünkü biri bitiyor biri başlıyor odak noktamız vücudumuzda olduğu sürece de geçmeyecek gibi.
Merhabalar sizede çok geçmiş olsun ben ilacı 6 aydır kullanıyorum 75 mg kullandım sonra dozu yükseltti baş dönmem çok oldu diye azalttı ama hala geçmedi deprenil de ekstra yeni ekledi akşam uyuması için ama pek yarar görmedim hep vücudumu inceliyorum kaslar kasılıyor aşırı iç titremesi gibi oluyor gözler görmüyor gibi yürürken sanki yürümuyormusum gibi sanki hep düşücem hissi şekerim çıktı bu stresten şuan düzeldi gibi ama tansiyonum bazen çok yükseliyor stresten tüm vücudum maaf oldu acile götürmek istemiyorlar beni diye yarına kardiyoloji doktoruna aldım bu 3. Gidişim diderali hala kullanacak mıyım kalp krizi korkusu bayılma korkusu bazen aşırı kalpte ağrı hissi baskı hissi onları sormak için :( sanki ölüyor hissi oluyor hep :( birde annemi istiyorum hep yanımda 8 ayı geçiyor evliyim:(

Ben de çok uzun süredir bu durumdayım. Vücudumdaki en ufak bir değişimi çok büyük kaygılarla karşılıyorum. Üstelik tedavi de göremediğim için verdiğim dramatik tepkilerin dozu artıyor. Ne yapacağım bilmiyorum

Merhabalar sizede çok geçmiş olsun ben ilacı 6 aydır kullanıyorum 75 mg kullandım sonra dozu yükseltti baş dönmem çok oldu diye azalttı ama hala geçmedi deprenil de ekstra yeni ekledi akşam uyuması için ama pek yarar görmedim hep vücudumu inceliyorum kaslar kasılıyor aşırı iç titremesi gibi oluyor gözler görmüyor gibi yürürken sanki yürümuyormusum gibi sanki hep düşücem hissi şekerim çıktı bu stresten şuan düzeldi gibi ama tansiyonum bazen çok yükseliyor stresten tüm vücudum maaf oldu acile götürmek istemiyorlar beni diye yarına kardiyoloji doktoruna aldım bu 3. Gidişim diderali hala kullanacak mıyım kalp krizi korkusu bayılma korkusu bazen aşırı kalpte ağrı hissi baskı hissi onları sormak için :KK43: sanki ölüyor hissi oluyor hep :KK43: birde annemi istiyorum hep yanımda 8 ayı geçiyor evliy

Ben de çok uzun süredir bu durumdayım. Vücudumdaki en ufak bir değişimi çok büyük kaygılarla karşılıyorum. Üstelik tedavi de göremediğim için verdiğim dramatik tepkilerin dozu artıyor. Ne yapacağım bilmiyorum
Ben tedavi gördüm de noldu terapilere gittim o kadar para harcadım sağlık olsun keşke iyilessem rahatlasa vücudum yok basimmi döndü eyvah diyorum içimden gözlerim karardı galiba olucem hemen beynim yanıyor aşırı düşünmekten:( vücut yorgun gözler bile düzgün görmüyor

Merhabalar sizede çok geçmiş olsun ben ilacı 6 aydır kullanıyorum 75 mg kullandım sonra dozu yükseltti baş dönmem çok oldu diye azalttı ama hala geçmedi deprenil de ekstra yeni ekledi akşam uyuması için ama pek yarar görmedim hep vücudumu inceliyorum kaslar kasılıyor aşırı iç titremesi gibi oluyor gözler görmüyor gibi yürürken sanki yürümuyormusum gibi sanki hep düşücem hissi şekerim çıktı bu stresten şuan düzeldi gibi ama tansiyonum bazen çok yükseliyor stresten tüm vücudum maaf oldu acile götürmek istemiyorlar beni diye yarına kardiyoloji doktoruna aldım bu 3. Gidişim diderali hala kullanacak mıyım kalp krizi korkusu bayılma korkusu bazen aşırı kalpte ağrı hissi baskı hissi onları sormak için :KK43: sanki ölüyor hissi oluyor hep :KK43: birde annemi istiyorum hep yanımda 8 ayı geçiyor evliyim:KK43:
Çok teşekkür ederim. Deprenili hiç duymadım. Azaltsa da dozu yükseltse de bi defa geri gelince panik atak asla geçmiyor. İç titremesini ben de efexorda yaşadım. Bu yıl yaza doğru artık bacaklarım tutmuyor gibiydi. Sol bacağım durup dururken titriyordu. Kafamı presliyorlar gibiydi. Boynumdan başıma doğru gelen tarif edemediğim bir his vardı. Ağrılar da cabası. Markete bile gidemiyordum. İçimin fenalığı titremesi yüzünden.bir de ben sabahları uyanınca çok kötü olmaya başlamıştım kalbim o kadar hızlı atıyordu ki birazdan duracak diyordum.
Bu sebeple sizi çok iyi anlıyorum benim de tam 1 yılda nüksetmişti. Doktora iyi gelmiyor efexor dediğim halde 220 mgma çıkarttı. Ben de çıkmadım tabii ki. Hemen doktorumu değiştirdim.
Yarın içiniz rahat edecekse gidin tabii ama bir şey çıkacağını sanmıyorum.

Çok teşekkür ederim. Deprenili hiç duymadım. Azaltsa da dozu yükseltse de bi defa geri gelince panik atak asla geçmiyor. İç titremesini ben de efexorda yaşadım. Bu yıl yaza doğru artık bacaklarım tutmuyor gibiydi. Sol bacağım durup dururken titriyordu. Kafamı presliyorlar gibiydi. Boynumdan başıma doğru gelen tarif edemediğim bir his vardı. Ağrılar da cabası. Markete bile gidemiyordum. İçimin fenalığı titremesi yüzünden.bir de ben sabahları uyanınca çok kötü olmaya başlamıştım kalbim o kadar hızlı atıyordu ki birazdan duracak diyordum.
Bu sebeple sizi çok iyi anlıyorum benim de tam 1 yılda nüksetmişti. Doktora iyi gelmiyor efexor dediğim halde 220 mgma çıkarttı. Ben de çıkmadım tabii ki. Hemen doktorumu değiştirdim.
Yarın içiniz rahat edecekse gidin tabii ama bir şey çıkacağını sanmıyorum.
Bende cok ilaç değiştirdim çok doktor değiştirdim ama fayda göremedim hala kafama göre ilacı azaltmaya başladım diyorum acaba çocuk mu yapsam belki onunla oyalanirim da böyle dusunmem iyi olur belki rahatlarim 🥹ananemi kalp krizinden kaybettim önümde vefat etti bizimle yaşıyordu ondan 6 ay sonra başladı nefessiz kalma hissi ile bidaha bitmedi 1 senedir

Back