Merhaba arkadaşlar ben üçüncü bebeğime 34haftalik gebeyim ve aşırı derecede ölüm korkusu yaşıyorum sanki doğumda ölecekmişim gibi geliyor bundan 5yıl önce arka arkaya üç tane ölüm yaşadım ve anksiyete hastası oldum gebelikten önce ilaç kullaniyodum sonra ilacı bıraktım ve gebe kaldım ilk başta herşey çok güzeldi yolundaydı gebeligimin 30.haftasinda ani bi şekilde dedemi kaybettim o gün sabah bebeğimin kontrolü vardı akşamına annem aradı ve dedemin ölüm haberini çok kötü bi şekilde verdi o an şoka girdim inanamadım o gün gece eşim beni köye götürdü dedemin ölüsüyle sabaha kadar aynı evdeydim ertesi gün evin önüne cenaze yıkama aracı geldi dedemi indirdiler cenaze arabasından tabutla çıkardılar hepsini gördüm gömüldüğü gün mezarına gittim şimdi de doğumda ölücem diye sürekli korkuyorum sezeryanla doğum yapıyorum bu üçüncü doğumum berbat bir haldeyim geceleri uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum naparsam yapayım asla rahatlayamiyorum iki tane kızım var onlar uyurken onlara bakıp ağlayıp üzülüyorum üçüncü bebeğim erkek hiçbir hazırlık yapmadım ona bile korkuyorum doktoruma kontrole gittiğimde anlattım durumu bitkisel bir şurup verdi dayanamadım psikiyatriden randevu aldım gittim 34.haftada olduğum için ilaç veremeyeceğini söyledi passiflora diye bi şurup yazdı melisa çayı içiyorum ama çok kötüyüm hiçbişeye odaklanamiyorum kafamı asla toplayamiyorum var mı aranızda benim gibi yaşayıp atlatan atlattıysanız nasıl atlattınız ne olur yardımcı olun