Anksiyete hastalık hastalığı ya da fibromiyolaji hikayem düşüncelerinize cok ihtiyacım var

Beysahmet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2021
176
21
48
27
2019 da hastaneye gittim kokusundan bayıldım bi anda eve geldiğimde annem hastane mi tutuyor seni yoksa dedi aslında hic kafaya takmadım sonra hastaneye gittim işim bardı bana bişey oldu göz kararması panik atak geçirdim nefes alamama vs Evde hep beraber sohbet ederken babamda panik ataktır baban gibi senle de uğraşmayalım dediler her gece kalp kriiz diye babam hastanelerde evlendikleri ilk günler hatta aylar insallah okulda basına gelmez dediler üni son senedeyim ben derse girememeue başladım.Sonra galiba covid geldi ben zaten dişari çıkamıyordum son günlerde arabalar birbirne çarpar bişe olur diye covidde beni bi gün i öksürük aldı oyle böyle değil ciğerlerim cıkrı I zamanlar sigara içerdim.Neyse 2020 de sol kol ağırmaya basladi bi gün kustum kan geldi sandım ağzımdan halbuki yemeği kustum sol kol ağrım 2020 de basladi o sira memede ağrı yok aam mide hazmetmiyor sirtimda da kürek kemiğin arasında bi ağrı başladı.2020 bunlar hep tabi benim panik atak bitt ilaçla başladım onu bitirdim ama aslında o zamanlar bana bişe olacak diye takmamaya da baslamiştim ama başladım bnede kanser var diye kalp kriiz geçiriyorum mide kanserine taktım oldu 2021 sirt ağrısı artık her gün var hatta yeni bişe eklendi uyurken uykuya dalma esnasında nefessiz kalıp uyanma endoskopi oldım işte özafajik ve antral gastrit çıktı 2022 de.Boyun icin beyin ve sinire giren boyun fıtığı demedi o ama fiziğe gittim 2 küçük var dedi fıtığın sonra ananem meme kanseri mememe taktım giderim ki onda da fibrokist cıkrı tabi ağrı yapar dedi şorta doktor ama ben asla anlamadığım günlük hayatımı ele alan bu ağrılar nasıl boyle bişe bence gene aynısını diyorum kanser ms veya kötü bi hastalık.Şu an geldiğim noktonda yine mide rahatsızlığı karınnşişliği dışarı cıııuırum ama kafamda bi ağırlık sol meme ağrısı koltuk altından gelen bi kol ağrısı bazen bileklerim ağrıyor bu sabah örnek beriyoeum sağ şerle parmak da ağrınoodu kafamda su an ağırlık var sırtımda ağırlık bar yanma kolum da aynı şekilde.
Kafamın dibinde de o yanma oluyor saçlarımı çekiyorum biraz rahatlıyor yani bu şekilde 5/6 senedir asla asla geçmeyen sol kol ve sol sirt ağrım bar hatta bazen nefes alında ağrı oluyor iğne batmaları vucudumda oynamalar mındersin ha bi de tam gögüs kafesi boşluğunda nefes içeri kaçması da yaşıyorum henüz ne olduğu belli değil doktora girmeyi bırakrımnrwsmen cunku ilaç alerjim de cıkrı
Şu an ağrısız tek bi anım yok vucudumda batma ağrı her an zaten benimle acı da aynı şekilde

Hemen hemen benzer sıkıntıları ekim ayından bu yana yaşıyorum şuan antidepresan kullanıyornusunuz

Antidepresan ben cok kafama göre kullandım 2020 de içtim bıraktım ama 15 mg ben 4 e bölüp içtim geçen sene bıraktım sonra tekrar başladım su an 6/7 aydır gene içmiyorum sanırım
Peki bı sefer ilaçsız atlatabilecek mısınız ben de balşamamak ın direniyoeum

Yani benim ağrım var geçmeyen ve buna psikolojik ilaç fayda etmiyoe içince sadece kötü düşünmüyorum ama gene ağrı var oyle bi haldeyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…