Anksiyete hastalığı

Üstünde yıllar geçmiş ama sormak istedim nasılsınız yenebildiniz

Üstünde yıllar geçmiş ama sormak istedim nasılsınız yenebildiniz
2019'dan beri temizlik takıntılarım var, düşünmekten kanser olacağım. İnsanlardan da darbe yedim, iyilik yapıp nankörlük buldum. Bir sürü insanı hayatımdan çıkardım. Onlara harcadığım parayla yatırım yapsaydım köşeyi dönerdim.

Onu bende yaşadım ve şuan sayılı kişi var hayatımda.Bu takıntı yapma asla az insan çok huzur gerçekten.Kendine zaman ayır bırak ev dağınık kalsın biraz bişey olmaz bende temizlik yap orası dağılmasın bu oda kirlenmesin bu oda misafirin olsun derken Antakya'da depremde 90 saniyede hiç bişey kalmadı şuan bir oda konteynerda yaşam veriyoruz 5 kişilik bir aile temizlik elbette yapılacak ama demek istediğim kendini asla yıpratma giden sağlık gelmiyor

Benim öyle değil işte. Herkesi pis görüyorum. Çatalla bile yesem elimi, ağzımı yıkarım. Ağzımdan sonra tekrar elimi yıkarım. Ben şekerli ve yağlı şeylerden iğreniyorum. Herhangi biri evime geldiğinde elini sabunla yıkamazsa o kişiyi takip edip arkasından dokunduğu yerleri tek tek kuru olmayan ıslak mendilerle silerim. Her eve geldiğimizde el, yüz, kol yıkayıp kulak boyun gibi yerleri silip üstümüzü değiştiriyoruz. Tabii çanta, anahtar, telefon vb. şeyleri de silerim eve gelince. Komşu tabak verirse elimi yıkarım, temiz tabağı bile yıkarım. Mesela o tabağı koyduğum yeri bile tabağı kaldırınca silerim yağ çözücüyle. Bunlar az şeyler, aklıma gelenleri yazdım sadece. Sarı bezle iş yapmam, tek kullanımlık havlu kağıt ve yağ çözücü kullanırım. Böyle yapmayan insanlar benim gözümde pis oluyor mesela.

Peki psikiyatriye gittin mi veya pskiyatrise ne gibi çözüm önerdiler.

Peki psikiyatriye gittin mi veya pskiyatrise ne gibi çözüm önerdiler.
Böyle olmazsam pis olurum diye ilaç içmiyorum. Çok fazla sinirliyim. Böyle eskiden söyleyemediğim, kalpleri kırılmasın diye cevap vermeyip ezildiğim insanların yüzüne bağırmak istiyorum. Komşular duysun diye bağırıyorum, durumlar paylaşıyorum arkadaşlarım için. Çok eleştirildim haksız yere. Yazsam kitap yazarım ama susuyorum işte. Taşınacağız, geçmişimi bırakıcam bu evde. O zaman kendim için psikoloğa gidicem. Çok sıkıntım var. Yazacağım şeyleri düşünürken bile ağlayasım geldi. Beni düşündüğünüz için teşekkür ederim, siz nasılsınız?

Rabbim yardımcın olsun zor bir dönem ama geçecek hiç birşey kalıcı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…