• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anksiyete hastalığı olup lustral kullananlar yardım !!!!

dark3234

Hoşgeldin meleğim kalbime :)
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
824
416
133
selam arkadaşlar ben 3 senedir bu rahatsızlıkla uğrasıyorum birçok atağın üstesinden geldim fakat kendiliğinden gelişen aşırı üşüme ve titreyerek gelen çarpıntılarıma birtürlü çare bulamadım o yüzden ilaca başadım bugun 3.gün yan etkileri mide bulantsı baş dönmesi sersemlik yapıyor 2 gündürde atak geçirtiyor normalmi bunlar cevaplarınızı bekliyorum bu hastalıkdan kurtulan varmı ?

Merhaba, ben kullandım bu ilacı aynen dediğiniz gibi yan etkileri var, vücut ilaca biraz alışmaya başladığında ise sersem gibi oluyor insan sürekli gülümseyen bir yüz hali almıştı bende, sinirlenemiyor kızamıyordum sürekli bir gülümseme, ilacı bıraktım çok faydası oldu mu bana olmadı açıkçası bırakınca yine eski halime döndüm. Umarım siz faydasını görürsünüz.

Merhaba, ben kullandım bu ilacı aynen dediğiniz gibi yan etkileri var, vücut ilaca biraz alışmaya başladığında ise sersem gibi oluyor insan sürekli gülümseyen bir yüz hali almıştı bende, sinirlenemiyor kızamıyordum sürekli bir gülümseme, ilacı bıraktım çok faydası oldu mu bana olmadı açıkçası bırakınca yine eski halime döndüm. Umarım siz faydasını görürsünüz.
inşallah siz ne için kullanmıstınız acaba ?

Back