- Konu Sahibi aksamustugelen
Çok iyi anlıyorum canım ben bi kere psikoloğa gitmiştim 3 düşügüm olmuştu banada çok kaygilisin en tehlikelide budur demişti gerçekten çok zor bi durum. Kaygilarla yaşamak kolay değil. .. Bebeğin kilosuna takilma benim kardeşim 4.5 kilo doğmuştu ve annem de tek bi dikiş bile yoktu Rabbim kolay bi doğum yaşatır sana inşallah. ..anksiyete=kaygı bozukluğu demek canım.. yani şöyle düşün mesela İstanbul'da olsam ne olur Şırnak diyorsun ya... Anksiyete bozukluğu olan biri şöyle düşünüyor.. 3 kişi gittik, babamız polis.. Orada ölürse ne olur? Şimdi komik değil mi bu? Komik.. Allahın işi yani belki az sonra hık dicek ölcek kocam.. Ama o iş öyle olmuyor ki.. Üstüne bir de anksiyetesi olan insan korktuğu şey olmuş gibi davranıyor. Yani şöyle: Gittim Şırnak'ta kocam öldü diye yaşamış ve olmuş gibi davranıp oturup ağlıyorum.. Bunun gibi bir sürü şey düşün.. Mesela şuanda bebeğim kilolu.. Doğumda kolu takılacak, ya da bir sürü kesi olacak doğuramicam diye acı çekiyorum. Ama bunlar ihtimal? Oysa anksiyetesi olan insan için bu gerçek.. Yaşanmış gibi.. bilmiyorum tam anlatabildim mi![]()