Anksiyete Bozukluğu..

anksiyete=kaygı bozukluğu demek canım.. yani şöyle düşün mesela İstanbul'da olsam ne olur Şırnak diyorsun ya... Anksiyete bozukluğu olan biri şöyle düşünüyor.. 3 kişi gittik, babamız polis.. Orada ölürse ne olur? Şimdi komik değil mi bu? Komik.. Allahın işi yani belki az sonra hık dicek ölcek kocam.. Ama o iş öyle olmuyor ki.. Üstüne bir de anksiyetesi olan insan korktuğu şey olmuş gibi davranıyor. Yani şöyle: Gittim Şırnak'ta kocam öldü diye yaşamış ve olmuş gibi davranıp oturup ağlıyorum.. Bunun gibi bir sürü şey düşün.. Mesela şuanda bebeğim kilolu.. Doğumda kolu takılacak, ya da bir sürü kesi olacak doğuramicam diye acı çekiyorum. Ama bunlar ihtimal? Oysa anksiyetesi olan insan için bu gerçek.. Yaşanmış gibi.. bilmiyorum tam anlatabildim mi :KK43:
Çok iyi anlıyorum canım ben bi kere psikoloğa gitmiştim 3 düşügüm olmuştu banada çok kaygilisin en tehlikelide budur demişti gerçekten çok zor bi durum. Kaygilarla yaşamak kolay değil. .. Bebeğin kilosuna takilma benim kardeşim 4.5 kilo doğmuştu ve annem de tek bi dikiş bile yoktu Rabbim kolay bi doğum yaşatır sana inşallah. ..

Gerçekten çok güçlü ve iradeli bir annesin masallah sana o ilaçları öyle pat diye bırakmak kolay değildir
ay çok teşekkürler, senden bunu duymak beni gururlandırdı :) Demek anne olasım varmış :D valla çok zorlandım ama inan düşündüğüm tek şey vardı.. kendi zaaflarım yüzünden bırak kendi çocuğumu sokaktaki ufacık bir çocuğu bile tehlikeye atabilecek biri hiç olamadım..

Çok iyi anlıyorum canım ben bi kere psikoloğa gitmiştim 3 düşügüm olmuştu banada çok kaygilisin en tehlikelide budur demişti gerçekten çok zor bi durum. Kaygilarla yaşamak kolay değil. .. Bebeğin kilosuna takilma benim kardeşim 4.5 kilo doğmuştu ve annem de tek bi dikiş bile yoktu Rabbim kolay bi doğum yaşatır sana inşallah. ..
inşallah canım darısı senin de başına inşallah.. allah hepimize önce SAĞLIK versin.. hayat çok zor..

ay çok teşekkürler, senden bunu duymak beni gururlandırdı :) Demek anne olasım varmış :KK70: valla çok zorlandım ama inan düşündüğüm tek şey vardı.. kendi zaaflarım yüzünden bırak kendi çocuğumu sokaktaki ufacık bir çocuğu bile tehlikeye atabilecek biri hiç olamadım..
Ben kendime o kadar iradeli derdim sigarayı bile pat diye hemen bırakamadım günde 2-3 içmeye devam ettim ki ilaç bırakmak daha zordur bas dönmeleri çok yapar

Ben kendime o kadar iradeli derdim sigarayı bile pat diye hemen bırakamadım günde 2-3 içmeye devam ettim ki ilaç bırakmak daha zordur bas dönmeleri çok yapar
yok canım inan sigarayı daha çok özlüyosun :( en en çok zorlandığım sigara idi.. aklıma şüphe düştüğünde bir pakedin son sigarasındaydım.. yarısında bıraktım ya hamileysem diye.. sonrası eczane.. hala aklımda o yarım kalan sigara.. kahveler, çaylar öksüz kaldı valla :D

yok canım inan sigarayı daha çok özlüyosun :KK43: en en çok zorlandığım sigara idi.. aklıma şüphe düştüğünde bir pakedin son sigarasındaydım.. yarısında bıraktım ya hamileysem diye.. sonrası eczane.. hala aklımda o yarım kalan sigara.. kahveler, çaylar öksüz kaldı valla :KK70:
Yaa aynen günde 1 serbest olmasına rağmen kahve içmek istemiyorum bana sigarayı hatırlatıyor :(

Yaa aynen günde 1 serbest olmasına rağmen kahve içmek istemiyorum bana sigarayı hatırlatıyor :KK43:
ben de bir işe başlamadan önce bi sigara içerdim.. iş bitiminde bir sigara.. film arasında, dizi reklamında :( her molada her fırsatta :) şimdi ölmüş birini anar gibi anıyoruz :D

Bazı dr günde 5 taneye kadar izin veriyor bazısı hiç istemiyor neye göre bilemiyorum ama çok zorlanıyorum içmediğim gün çok basım ağrıyor ışığa bile bakamıyorum
annenin yoksunluk hissinin, sigaraya oranla daha zararlı olduğunu düşünüyorlar.. alkol ile ilgili sıkıntısı olanlara da şarap izni var diye duyuyorum.. iyi bir şey değil ama doktor diyorsa haklıdır :) :) tüm doktorlar haklıdır.. çünkü tüm hastalar farklıdır :)

Back
X