• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyete bozukluğu ve düşünceler

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
787
73
Beynimde okadar ağırlık varki herşey birikmiş en büyük korkumda her an panik atak olma korkusu bıktım artık tükendim 4 yıldır canıma tak etti. Dün psikiyatriyle görüştüm ilk görüşmemdi sadece stres için ilaç verdi hemen antidepresan gibi ilaçlara geçmemi istemedi 😔 4 yıldır bi bitmedi kullanmicamda napcam ki nereye kadar böyle olcak her an sanki o kötü günler geri gelecek gibi hissediyorum hiç değilse şu düşüncelerimi kontrol edebileyim istiyorum bıktım çok düşünmekten kafamı başka şeylere veremiyorum 😔😔😔

Psikoloğa gitseniz daha iyi olurdu profesyonel birisine danışarak onunla konuşarak düşünce yapınızı olaylara bakış açınızı değiştirebilirsiniz

Psikoloğa gitseniz daha iyi olurdu profesyonel birisine danışarak onunla konuşarak düşünce yapınızı olaylara bakış açınızı değiştirebilirsiniz
O konuda psikiyatri doktoruda yardımcı olmuyormu? 3 yıl önce gitmiştim ama oda ilaç yazamıyordu bende tek sadece öyle bi faydasını görmüyordum acıkcası

Psikiyatri daha çok ilac odaklı oluyor bence sizin sorununuz konuşarak artı ilac desteğiyle

Beynimde okadar ağırlık varki herşey birikmiş en büyük korkumda her an panik atak olma korkusu bıktım artık tükendim 4 yıldır canıma tak etti. Dün psikiyatriyle görüştüm ilk görüşmemdi sadece stres için ilaç verdi hemen antidepresan gibi ilaçlara geçmemi istemedi 😔 4 yıldır bi bitmedi kullanmicamda napcam ki nereye kadar böyle olcak her an sanki o kötü günler geri gelecek gibi hissediyorum hiç değilse şu düşüncelerimi kontrol edebileyim istiyorum bıktım çok düşünmekten kafamı başka şeylere veremiyorum 😔😔iyi bir doktordan randevu alin bence

Back