Merhaba arkadaşlar 1 seneden fazladır boğazımda özellikle sol tarafında bi rahatsızlık hissi var sanki orada bir şey varmış gibi.aynı zamanda boğuluyormuşcasına bir his ve nefes alamama oluyor.sanki boğazım sıkılıyor acı çekiyorum.gitmediğim doktor kalmadı KBB, göğüs hast’ dahiliye ikişer üçer kez gittim çok şükür bişey çıkmadı.Ama bu durumdan yıprandım artık benzer şeyler yaşayan varmı aranızda konuşalım yardımlaşalım lütfen
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anksiyete boğazda sıkışma boğulma yutkunamama hissi
- Konu Sahibi sebilt
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Temmuz 2024
- 31
- 7
- 1
- 35
- 12 Nisan 2012
- 4.568
- 6.852
- 358
Siz dr a gittiniz mi? Istanbuldaysaniz dr tavsiye edebilirimBen yaşıyorum aynısını bütün boğazım dilim uyuşuyor kasılıyor siz nasıl oldunuz geçti mi
- 6 Temmuz 2024
- 31
- 7
- 1
- 35
- 6 Temmuz 2024
- 31
- 7
- 1
- 35
- 12 Nisan 2012
- 4.568
- 6.852
- 358
Iyi bir kbb dr una git. O da oyle diyorsa ,oyledir umarim fiziksel degildir .gecmis olsunYok İstanbul’da değilim panik atak anksiyete diyorlar ama ben inanmıyorum fiziksel bi sıkıntı var bence
- 6 Temmuz 2024
- 31
- 7
- 1
- 35
Teşekkür ederim kbb doktoru nöroloji doktoruna gittim sırada gastroloji var midemde mi bir problem var acaba diye düşünüyorumIyi bir kbb dr una git. O da oyle diyorsa ,oyledir umarim fiziksel degildir .gecmis olsun
- 12 Nisan 2012
- 4.568
- 6.852
- 358
Aa bak reflu kaynakli bogazda takilma hissi oluyormus. Bende de bir arada oldu. Biraz dikkat ettim. Sonra unuttum nasil olduysa ve gecti. Iyi yapmissin ..insallah iyi olursun.Teşekkür ederim kbb doktoru nöroloji doktoruna gittim sırada gastroloji var midemde mi bir problem var acaba diye düşünüyorum
- 6 Temmuz 2024
- 31
- 7
- 1
- 35
Boğazda takılmayı umursamıyorum artık o hep vardı dilim boğazım kasılıyor gün boyu ve nefesim tıkanıyor berbat bir şeyAa bak reflu kaynakli bogazda takilma hissi oluyormus. Bende de bir arada oldu. Biraz dikkat ettim. Sonra unuttum nasil olduysa ve gecti. Iyi yapmissin ..insallah iyi olursun.
- 6 Temmuz 2024
- 31
- 7
- 1
- 35
Sizde oluyor muydu dilinizde kasılma çene kasılmasıAa bak reflu kaynakli bogazda takilma hissi oluyormus. Bende de bir arada oldu. Biraz dikkat ettim. Sonra unuttum nasil olduysa ve gecti. Iyi yapmissin ..insallah iyi olursun.
- 12 Nisan 2012
- 4.568
- 6.852
- 358
Yani bagli olabilir demek istedim. Bu arada bende de panik atak var biraz. Yani teshis konulmadi ama yakin zaman da hastaliklari kafama takiyorum. Dr a gidince rahatliyorum.Boğazda takılmayı umursamıyorum artık o hep vardı dilim boğazım kasılıyor gün boyu ve nefesim tıkanıyor berbat bir şey
Ve Dr .a gitmedigimde hastalik belirtilerimi daha fazla hissediyorum.
Yani siz midenize baktirdiktan sonra baska seylerle ilgilenin,unutmaya calisin.
Hayir olmuyordu.Sizde oluyor muydu dilinizde kasılma çene kasılması
- 12 Nisan 2012
- 4.568
- 6.852
- 358
Suan benim de dilim agiriyor bir 10 15 gun once aft cikti. Ucu da bir tuhaf kabardi. Aile hekimine gosterdim onemli degil dedi. Agiz spreyi sik.Sizde oluyor muydu dilinizde kasılma çene kasılması
Kbbye gittim gargara verdi.
Tatildeyim unuttum burda . Bugun nedense hafif agri hissiyati olustu. Taktim kafaya, gecmedi mi dilim acaba . Simdi resmen ona odaklandim.
Iste bu sekil oluyor.
Dondukten sonra bir daha baska kbb dr una giderim muhtemelen. Belki de abarttigim bir seydir.
Yani kafaya takinca , belirtiler artiyor ben de.
- 6 Temmuz 2024
- 31
- 7
- 1
- 35
Geçmiş olsun öyle demesi kolay biliyorum ama kafanıza takmayın büyütmeyin iki aya yakındır aklım dilimde sürekli kasılıyor daha önce bir iki defa daha olmuştu ama üzerinde çok durmamıştım şimdi uyanır uyanmaz başlıyorum kafama takmaya, biliyorum biraz da kafama taktığım için ama elimde değil yalnız benimki ağrı şeklinde değil de kasılma geri çekilme şeklinde neye kaygılıysak oradan vuruyor gibi bilmiyorum yoruldumSuan benim de dilim agiriyor bir 10 15 gun once aft cikti. Ucu da bir tuhaf kabardi. Aile hekimine gosterdim onemli degil dedi. Agiz spreyi sik.
Kbbye gittim gargara verdi.
Tatildeyim unuttum burda . Bugun nedense hafif agri hissiyati olustu. Taktim kafaya, gecmedi mi dilim acaba . Simdi resmen ona odaklandim.
Iste bu sekil oluyor.
Dondukten sonra bir daha baska kbb dr una giderim muhtemelen. Belki de abarttigim bir seydir.
Yani kafaya takinca , belirtiler artiyor ben de.
- 12 Nisan 2012
- 4.568
- 6.852
- 358
Yok tam agri gibi degil benim ki. Hani sicak cay icersin de dilin yanar ya ,sonrasi gibi.Geçmiş olsun öyle demesi kolay biliyorum ama kafanıza takmayın büyütmeyin iki aya yakındır aklım dilimde sürekli kasılıyor daha önce bir iki defa daha olmuştu ama üzerinde çok durmamıştım şimdi uyanır uyanmaz başlıyorum kafama takmaya, biliyorum biraz da kafama taktığım için ama elimde değil yalnız benimki ağrı şeklinde değil de kasılma geri çekilme şeklinde neye kaygılıysak oradan vuruyor gibi bilmiyorum yoruldum
Bir dr a daha gosterirsem rahatlarim sanirim.
Yok cok takmiyorum kafama aslinda. Yoksa beklemzezdim hemem giderdim.
Belki de böyle seyler hep vardi diyorum vucudumuzda biz farketmiyorduk.
- 6 Temmuz 2024
- 31
- 7
- 1
- 35
Bilmiyorum anksiyetede neyi yensem daha zoruyla çıkıp geliyorYok tam agri gibi degil benim ki. Hani sicak cay icersin de dilin yanar ya ,sonrasi gibi.
Bir dr a daha gosterirsem rahatlarim sanirim.
Yok cok takmiyorum kafama aslinda. Yoksa beklemzezdim hemem giderdim.
Belki de böyle seyler hep vardi diyorum vucudumuzda biz farketmiyorduk.
- 6 Ağustos 2018
- 1.364
- 504
- 123
- 43
- 16 Kasım 2023
- 863
- 139
- 23
- 33
Merhaba nasılsınız bende de aynı şikayetler varMerhaba arkadaşlar 1 seneden fazladır boğazımda özellikle sol tarafında bi rahatsızlık hissi var sanki orada bir şey varmış gibi.aynı zamanda boğuluyormuşcasına bir his ve nefes alamama oluyor.sanki boğazım sıkılıyor acı çekiyorum.gitmediğim doktor kalmadı KBB, göğüs hast’ dahiliye ikişer üçer kez gittim çok şükür bişey çıkmadı.Ama bu durumdan yıprandım artık benzer şeyler yaşayan varmı aranızda konuşalım yardımlaşalım lütfen