Selam yine ben geldim aslında bir çok konu var bunun üstüne bende dahil olmak üzere açılan ama burda dertleşmek iyi geliyor 4 aylık bebeğim var hamilelik ve lohusalık berbattı şimdiler de daha iyiyim ama benim sağlık anksiyetem var biraz daha iyiyim ama vücudum benden bağımsız değişik şeyler yapıyor mesela kaç kere kardiyolojiye çıkmama rağmen düzensiz ritimler erken vuru ek atımlar hızlı hızlı vurmalar mide üstünden kalp altında tuhaf huzursuzluk geceleri sallantıyla uyanmak veya çarpıntı var gibi nefes nefese uyanıp aslında nabzın 60 larda olduğunu görmek deprem varmış gibi sallanarak uyanmak iğrenc bi his mideden vücuda kaynar su dağılıyormuş gibi olup uyanmak sürekli bi iç huzursuzluğu kafa dahil vücudun her yerinde garip nabız hisleri sessiz ortam da nabzın vücudu sallaması ve en önemlisi sersemlik böyle kafa da bi ağırlık sis bulutu var sanki rüyadayım dıştan izleme gibi bi garip bi dumanlılık kafada hep uykum varmış gibi gözler de acı başta sersemlik bunlar gerçekten hepsi Anksiyete mi psikolog görüşmem vardı anlattım ailede epilepsi falan var mı diyor hiç bi hastalığım yok şükür bütün doktorlara gittim tüm tahlillerim normal bunlar gerçekten anksiyete mi bi tanıdığım beynin kimyası bozuluyor ondan böyle ilaç onları yerine getiriyor dedi ben daha önce de kullandım 5 yıldır da panik atakla savaşıyorum ilaç evet iyi geliyor peki bu yaşadığım fiziksel belirtileri geçirir mi