Anladığınız için çok teşekkür ederim. Yani terapi de aldım bioenerji de aldım.ialç da aldım. Bu gidişle antidepresana başlayacağım galiba. Nefes almak istiyorumCanım çok geçmiş olsun. Anksiyeten için farklı bir uzmana tekrar gidemez misin.
Biliyorsun ki stres en büyük faktör.
Bir anksiyete yakını olarak ben çok üzüldüm, bir de çocuk için uğraşıyorsun tüm bunlar ekstra yük olmuş.
Lütfen bir uzmana daha gitmeni öneririm.
Anne olabilmek için aasece 2 embriyo şansınız olsa siz de aşırı kaygılanırdınız. Bu yola çıktığımızda gayet sağlıklıydım yaşadıpım olumsuzluklarda stresle bu hale geldim. Dikkatli okuduysanız 2. Transferi ertelediğimi yazdım zaten.Uyku bile uyuyamayacak kadar kötü durumdasınız ama çocuk istiyosunuz. Anlayamadım en iyisi yorum
Çok teşekkürler yıpratan süreç oldu zaten şimdi bana bu kaldı. İlk transfer olumsuz olunca 2. Sini bu sıkıntım yüzünden erteledik. İlaç tedavisi düşünüyorum artık. Öncelik kendi sağlığım şu koşulda bebek son planda belkş bunu anlamam için böyle bir sınava tabi tutuldumEn başından tekrar bir uzmana görünün. İlaç ve telkinle tedavi olabilirsiniz. İlerlemeden tedavinizi olup, bebek için o zaman adım atın derim. Geçmiş olsun
Cok cok gecmis olsun Allah sifa versin tup bebek tedavisindeyiz bizde esimdede anksiyete cikti guzel bi doktorda tedavi oluyo su an embriyolarimiz donduruldu 6 tane akli fikri bebekde 2 lafindan biri olcakmi olurmu olcak gelcek falan gibi seyler ilac kullaniyo ama dun yine atak gecirdi ve benle konusmak istedi senle konusmak iyi geliyo bana dedi sahile goturdum onu su gormesi iyi gelir diye dolandirdim gercekten rahatladi ama ilaclarida ihmal etmiyor tedavide kadin ilac kullanirmi bilmiyorum ama kesinlikle bi uzmana gorun canim bununla kendi kendine basedemezsin dr. Esime anksiyete icin xanax Lustral ve rexapin diye ilaclar verdi ictigi halde atak geciriyosa insaAllah sende bu kadar bu derece degildirde biran once transferini olur evladina kavusursun cok zor seni cok iyi anliyorum benide stres ediyo surekli biseylerle sendede vucudunda seyirme gibi atmalar oluyomu bacaklari kollari seyirme gibi pıt pıt atıyor atak gecirdigi zamanArkadaşlar merhaba. 2017 yılında anksiyete teşhisi konuldu ama çok şükür 3 aylık cehennem sürecinden sonra atlattım cipralex kullanarak.
Meme estetiği oldum verilen anestezi alerji yaptı boğazım ağrıyordu. Eve geldiğimde uyumak istedim tam dalacağım sırada nefessiz kalıp uyandım. Tekrar uykuya dalmak istedim tekrar nefessiz kalınca beynim direk anlsiyete krizine odaklandı o anki hisle, benzer hisler yaşattı çünkü. Küçük dilin büyüme yaptığını öğrendim. Nefessiz bırakan oymuş. Ama bu süre zarfında 5 günlük süreçtw uykusuz ve ataklarla geçti sürekli acile taşındım. Pandemi dönemiydi ve çoğu hastane kabul etmedi. O soğukta arabanın içinde oturduk eşimle sabaha kadar. Boğazımla ilgilş sıkıntı geçtikten sonra uyumaya başladım. Geçen yaz tüp bebek transferi oldum. Sadece 2 embriyo şansımız vardı ve stresliydim. Yine uyumaya çalışırken bu sefer midemde şiddetli yanmayla uyandım (opu ilaçları ağır ve hormonları alt üst ediyor) aynı paniği tekrar yaşadım uykudan fırlayıp ama çok kısa sürdü. Transfer olumsuz sonuçlandı kaygılarım daha da arttı terapi aldım. Yine uykus sırasında boğularak uyanmaya başladım. Sonradan aklıma geldi küçük dil büyüme yapmıştı yine. Bu süre zaefında yine acillerdeyim ekg bağlıyorlar vs bir şey çıkmıyor. Serumla sakinleştiriyorlar. Kbb gidince geçti. Artık hazırdım anksiyete diye bir şey yoktu. Ya boğazım şişmiştir ya da reflüm atağa gwçmiştir dedim gelen ufak tefek atakları savdım. 2. Embriyomuz için tedavi sürecine başladı. Takviylerle birlikte aldım yine transfer ilaçlarını iğnelerini midem yanmaya başlamıştı transfere 3 gün kala şiddetli mide ağrısı ile hastaneye gittik yine uykumdan uyanmıştım çarpıntıyla. Atak gelince kafayı yiyecekmiş gibi oluyorum. Hani sarhoş olursunuz hareketlerinizi kontrol edemezsinizya öyle. Transfer sabahı iptal ettik. Artık eşimin yüzüne bakamıyorum( eşimden kaynaklı tüp bebek sürecindeyiz ama tüm yükü ben üstlenmişim gibi bu anksiyete yüzünden. Son olaydan sonra uyuyamıyorum uyumaktan korkar oldum ne zaman yatağa yatsam beynim yanıyor ellerim kollarım yanıyor. Kalbim ağzımda atıyor mideme kramplar giriyor. Basit gibi gelebilşr belki ama benzer sorun yaşayanlar lütfen bana yazabilirler mi. Yatağa yatıp huzurla uyumak istiyorum. Çarpıntılar krizler beynimi bedenimi çok yordu. Zor bir süreçteyken bununla uğraşması beni insanlıktan çıkarttı. Eşim hadi uyumaya gidelim dediğinde bile atak geçiriyorum. Evet belkş çok basit bir sebep ama ben bu sebep yüzünden uyuyamıyorum.
Şu şekilde 1.5 yıl ilaç kullanmıştım sonrası 4 seans sürdü. O an gerçekten artık bitti kurtuldum diyorum. Dedim de ama hiç ummadık anda tekrar atağa geçti malesefTerapiniz ne kadar sürdü? Karşılıklı olarak sorunların çözüldüğüne ikna olarak mı bitirdiniz?
Hayatınızda stres kaynağı olabilecek konular da gündemde olduğu için hem terapi hem ilaçlı tedavi almanız çok iyi olur yeniden.
Sizi de çok iyi anlıyorum. Eşinize destek olmanız çok güzel. Benim eşim de destekçi bana büyük dayanak oluyor. Anlayışlı olmasaydı ciddiye almasaydı çok çok daha zor olurdu. Umarım şifa buluruz tez vakitte. Bende de aynı şwkilde beynim karıncalanıyor kollarım uyuşup yanmaya başlıyor böyle soğuk ter boşalıyorCok cok gecmis olsun Allah sifa versin tup bebek tedavisindeyiz bizde esimdede anksiyete cikti guzel bi doktorda tedavi oluyo su an embriyolarimiz donduruldu 6 tane akli fikri bebekde 2 lafindan biri olcakmi olurmu olcak gelcek falan gibi seyler ilac kullaniyo ama dun yine atak gecirdi ve benle konusmak istedi senle konusmak iyi geliyo bana dedi sahile goturdum onu su gormesi iyi gelir diye dolandirdim gercekten rahatladi ama ilaclarida ihmal etmiyor tedavide kadin ilac kullanirmi bilmiyorum ama kesinlikle bi uzmana gorun canim bununla kendi kendine basedemezsin dr. Esime anksiyete icin xanax Lustral ve rexapin diye ilaclar verdi ictigi halde atak geciriyosa insaAllah sende bu kadar bu derece degildirde biran once transferini olur evladina kavusursun cok zor seni cok iyi anliyorum benide stres ediyo surekli biseylerle sendede vucudunda seyirme gibi atmalar oluyomu bacaklari kollari seyirme gibi pıt pıt atıyor atak gecirdigi zaman
Çok zor bu durum. Çocuk şimdilik son planda zaten. Öncelikle sağlıklı olmam gerek sürece hazır olmam gerek. Zor bir sğreç ve tek embriyo kaldı tek bir şans. Başka embriyo oluşturma şansı da olmadığı için stres kat kat daha fazla oluyor. Öncesi güzel bir tedavi alıp öyle başlayacağım telkininiz için çok minnettarımÇok streslisin çok normal bunlar panik atağın varsao uyurken nefessiz kalma durumu bende de olmuştu, ilaçları düzenli kullandığımda geçti. Allah yardımcımız olsun, ama biraz sakinleşip rahatlayıp tedavine o şekilde devam etmen senin için daha iyi olur sanki.
Çok haklısınız. Şimdilik benim için son planda bebek zaten. Sğreç başladığında sağlıklıydım süreç ilerlerken stresten başladı bu durum tekrar. Bu sefer öncesinde iyi bir terapi alıp tedaviyi tamamlayıp başlayacağız inşallah. Çok teşekkür ediyorumçok geçmiş olsun ama şu süreçte çocuk fikrinden uzak durmanızı tavsiye ederim. 8 aylık hamileyim. küçük bi kızım var. geceleri uyuyamıyorum sürekli aklıma olur olmadık şeyler geliyor. geçen gün kızım kakaya tam alışamadı altına kaçırıyor diye gece yarısı tam 2 saat ağladım. demek istediğim hamilelik bünyeyi çok sarsan bir durum. ben bayıla bayıla çok isteyerek ve gayet sağlıklı şekilde hamile kaldım düşünün.şu halinizle hamilelik sizi çok kötü etkileyebilir. önce kendinizi toparlamanızı tavsiye ederim. kolaylıklar diliyorum
Bende de mi anksiyete var acaba çok merak ediyorum.Arkadaşlar merhaba. 2017 yılında anksiyete teşhisi konuldu ama çok şükür 3 aylık cehennem sürecinden sonra atlattım cipralex kullanarak.
Meme estetiği oldum verilen anestezi alerji yaptı boğazım ağrıyordu. Eve geldiğimde uyumak istedim tam dalacağım sırada nefessiz kalıp uyandım. Tekrar uykuya dalmak istedim tekrar nefessiz kalınca beynim direk anlsiyete krizine odaklandı o anki hisle, benzer hisler yaşattı çünkü. Küçük dilin büyüme yaptığını öğrendim. Nefessiz bırakan oymuş. Ama bu süre zarfında 5 günlük süreçtw uykusuz ve ataklarla geçti sürekli acile taşındım. Pandemi dönemiydi ve çoğu hastane kabul etmedi. O soğukta arabanın içinde oturduk eşimle sabaha kadar. Boğazımla ilgilş sıkıntı geçtikten sonra uyumaya başladım. Geçen yaz tüp bebek transferi oldum. Sadece 2 embriyo şansımız vardı ve stresliydim. Yine uyumaya çalışırken bu sefer midemde şiddetli yanmayla uyandım (opu ilaçları ağır ve hormonları alt üst ediyor) aynı paniği tekrar yaşadım uykudan fırlayıp ama çok kısa sürdü. Transfer olumsuz sonuçlandı kaygılarım daha da arttı terapi aldım. Yine uykus sırasında boğularak uyanmaya başladım. Sonradan aklıma geldi küçük dil büyüme yapmıştı yine. Bu süre zaefında yine acillerdeyim ekg bağlıyorlar vs bir şey çıkmıyor. Serumla sakinleştiriyorlar. Kbb gidince geçti. Artık hazırdım anksiyete diye bir şey yoktu. Ya boğazım şişmiştir ya da reflüm atağa gwçmiştir dedim gelen ufak tefek atakları savdım. 2. Embriyomuz için tedavi sürecine başladı. Takviylerle birlikte aldım yine transfer ilaçlarını iğnelerini midem yanmaya başlamıştı transfere 3 gün kala şiddetli mide ağrısı ile hastaneye gittik yine uykumdan uyanmıştım çarpıntıyla. Atak gelince kafayı yiyecekmiş gibi oluyorum. Hani sarhoş olursunuz hareketlerinizi kontrol edemezsinizya öyle. Transfer sabahı iptal ettik. Artık eşimin yüzüne bakamıyorum( eşimden kaynaklı tüp bebek sürecindeyiz ama tüm yükü ben üstlenmişim gibi bu anksiyete yüzünden. Son olaydan sonra uyuyamıyorum uyumaktan korkar oldum ne zaman yatağa yatsam beynim yanıyor ellerim kollarım yanıyor. Kalbim ağzımda atıyor mideme kramplar giriyor. Basit gibi gelebilşr belki ama benzer sorun yaşayanlar lütfen bana yazabilirler mi. Yatağa yatıp huzurla uyumak istiyorum. Çarpıntılar krizler beynimi bedenimi çok yordu. Zor bir süreçteyken bununla uğraşması beni insanlıktan çıkarttı. Eşim hadi uyumaya gidelim dediğinde bile atak geçiriyorum. Evet belkş çok basit bir sebep ama ben bu sebep yüzünden uyuyamıyorum.
4 seans inanılmaz az, mümkün değil o kadar kısa sürede çözülmesi -ki çözülmemiş. Yeniden başlamak en doğru karar. Uzmanınız uygun görmedikçe bırakmayın terapiyi.Şu şekilde 1.5 yıl ilaç kullanmıştım sonrası 4 seans sürdü. O an gerçekten artık bitti kurtuldum diyorum. Dedim de ama hiç ummadık anda tekrar atağa geçti malesef
Kiyamam yaaa esim yutubdan ayetler falan dinliyo iyi geliyo rahatliyorum diyo insaAllah tez zamanda sifa bulursunuz sizde doktor esime tedavi ederiz kisa surer falan dedi ama sanirim uzun bi tedavi sureci dimi ? Bisey daha sorucam sizde bazi seyleri kafanizda kurup kurdugunuz seyler olucakmis gibi kendinizi cok fazla uzuyormusunuzSizi de çok iyi anlıyorum. Eşinize destek olmanız çok güzel. Benim eşim de destekçi bana büyük dayanak oluyor. Anlayışlı olmasaydı ciddiye almasaydı çok çok daha zor olurdu. Umarım şifa buluruz tez vakitte. Bende de aynı şwkilde beynim karıncalanıyor kollarım uyuşup yanmaya başlıyor böyle soğuk ter boşalıyor
Az once bu soruyu sordum bende esim anksiyete tedavisi goruyo cok fazla kuruyo kurdugu seylere inaniyo ve cok uzuluyo doktor teshisi anksiyete olarak koydu bi dr.mu gorunsenizBende de mi anksiyete var acaba çok merak ediyorum.
Eşim arabayla biyere gidince kalbim sıkışıyor ağlayacak gibi oluyorum boğazıma kadar bişey basıyor
Beynimde bseyler oluyor.
Dönene kadar kaza senaryolari yaziyorum
Ablam psikiyatr ama durumu ona da açamıyorum,. Doktora da gidemiyorum
Hatta dun artik dedim ki kendi kendime anksiyete yerine sizofren olabilirmi hani onlarda kuruyo ya Rabbim hepinize sifa versinBende de mi anksiyete var acaba çok merak ediyorum.
Eşim arabayla biyere gidince kalbim sıkışıyor ağlayacak gibi oluyorum boğazıma kadar bişey basıyor
Beynimde bseyler oluyor.
Dönene kadar kaza senaryolari yaziyorum
Ablam psikiyatr ama durumu ona da açamıyorum,. Doktora da gidemiyorum