Ankkastre fırın önerileri

• Konu Sahibi Konu Sahibi zezeq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zezeq

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
792
14
118
İstanbul
Merhabalar arkadaşlar ;
Evim bitmek üzere ,tek sorunum fırın ve ocak kullanış açısındabenim için çok önemli çift fanlı iyi diyorlar
sizlerin deneyip memnum kalan yada ben olsam bu fırından alırım dediğiniz ürün nedir .
Cevaplarsanız çok memnun olurum

silverline alıp çok memnun olanları biliyorum.
fırına çok para vermenin alemi yok.
hepsi pişiriyor. çok pahalı olanların ise tek farkı çok programlı olmaları.
ama aslında 5 tane program yeter da artar bile.
arçeliğin bazı eski turbo fırın modelleri o basit pişirmeyi bile yapamıyordu.
arkalar pişiyor önler çiğ kalıyor falan...
ama sanırım artık kalmadı onlardan.
çift fana da, raylı tepsilere de gerek yok.
tepsilerin kolay yıkanabilir olması önemli.

davlumbazlardan da yeni sessiz modellerden almanızı tavsiye ederim.
onlar da pahalı ama değiyor, farkını hissediyorsunuz.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim ,fiyatın önemli değil sadece değsin istiyorum fırından anlayanlardan yardım almak istedim

ıcf kullanıyorum türk markası ve çok memnunum... araştırıp bakarsan olumlu yorumlar olduğunu görürsün. hepsi burada dan almıştım

ben de siemens fırın aldım geçen sene..çok güzel pişiriyor memnunum ben.çift tepsi pişirmede de oldukça başarılı

Benimde bosh markalı memnunum
Fakat diğer markalarında uygun olanları tercih edilebilir bence.
Okadar para vermeye gerek yok
Mesela ocagım cizildi,su lekeleri kalıyor gibi vs.
Yani uygun alın

Son düzenleme:
Benimde bosch fırın ve ocağım. Fırından memnunum ama biraz geç pişiriyor sanki(tavuğun pişmesi 1saat 15dk gibi oluyor)ankastre fırınlar için normaldir belki bilemiyorum tabi. Ocaktan memnunum zaten ocak ocaktır. Alırken çift olanlar wok diyorlar sanırım düşünmüştüm ama sonra gerek görmedim hala da görmüyorum ama olsa da fena olmaz.Yanlız woklu ocak alacaksanızda 5 li olmasına dikkat edin. 4 lü wok ocak olduğunda büyük göz yerine wok oluyor ve her zaman büyük göz yerine onu kullanmak zor oluyor.

Son düzenleme:
Silverline set kullaniyorum cok memnunum firinim 6 programli dijital ocak ve dawlumbazimda siyah cam bosch ve siemenste 3 bine hesaplattigim ozellikleri bu markada 1500e aldim dartyden :)

Arkadaşlar sağolun herkese teşekkür ediyorum simense doğru araştırma yapıyorum
Fırın alırken neye dikkat etmeliyiz özellikleri ne olmalı ?

Ben de fırın ocak davlumbaz arıyorum siemens istiyorum ama görsel olarak hiç beğenmedim arçelik daha güzel geldi bana, ki hiç arçelik almayı düşünmüyordum kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…