Ankastre ürünlerde hangi markayı tercih etmeliyim ?

20ebru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
64
0
86
Denizli
Arkadaşlar mutfağım hazırlanırken ankastrelerde takıldım kaldım ya oooofff ne marka alsam sizce ben sımens istiyorum ama sizce kullanan varmı acaba .... Başka markamı alsam bilemedim :91:

Bosch siemens ve arçelikten yana kullan tercihlerini...Siemens ve bosch aynı fabrikadan çıkıyor ürünleri.. Bana sorarsan ben bosch tercih ederdim.Arçeliğinde güzel ürünleri var ama piyasadaki aynı özellikteki diğer markalardan daha çok elektrik harcıyor...

Bosch siemens ve arçelik tavsiye ederim..Bosch ve siemens aynı fabrikanın aynı özellikteki ürünleri sadece isim olarak farklılar..Arçelikte güzel ama piyasadaki aynı özellikteki ürünlerden daha çok elektrik harcıyor...Ben bosch tercih ederdim...

bosch siemens ve arçelik tavsiye ederim..bosch ve siemens aynı fabrikanın aynı özellikteki ürünleri sadece isim olarak farklılar..arçelikte güzel ama piyasadaki aynı özellikteki ürünlerden daha çok elektrik harcıyor...ben bosch tercih ederdim...

teşeküür ederim bilemiyorum sıemens bosh aynı fabrika olduğunu bilmiyorudum bende sıemens den yana ama işte bilemiyorum.... Ne zor bi iş bu

benim bulaşık makinem siemens çok memnunum şimdi yeni evim içinde hiç başka markalara bakmadan direk siemens ankastre fırın ve davlumbaz aldım bide ocağını alıcam daha kullanmadım ama umarım onlardanda memnun kalırım

askbocugun simenslerin kodu nedir acaba ?

Son düzenleme:
askbocugun simenslerin kodu nedir acaba ?

bulaşık makinası sn55m504eu $MCSA036760_SN55M500EU_def.webp

davlumbaz lc756bb30 $MCSA038100_LC756BB30_def.webp

fırın hb33au550 $MCSA035151_HB33AB550_def.webp

ocak ep616hb20e $MCSA039986_EP616HB20E_def.webp

işte bunları alaağım ınşallah...

ben de siemensden memnunum.zaten bosch ile aynı firma arkadaşların söylediği gibi.şu aralar boschda kampanya var bilginize....

$tn_LC756BB30_def.webp$HB36LB560.webp$EP616HB20E_def.webp
bunlar benim aldığım fırın ve davlumbaz canım bi ocak kaldı onuda alıcaz taşınana kadar:87::87:

Arkadaşlar benim mutfağımda fırın altında çekmece yok. Klasik fırın modeli. Altına çekmece yaptırmak şart mı ?

bizde ev yaptırırken bosch ile siemens arasında çok kararsız kaldık. sonunda bosch a karar verdik ,evimdeki herşey ankastreler de dahil bosch. ve çoooookkkk memnunum..sadece keşke inox değilde beyaz alsaymışım..

eski mutfagim aristondu cok memnundum evi degistireli 2 sene oldu 2 senedirde siemens kullaniyorum ondanda cok memnunum
hatta camasir makinemde siemens 8 sene oldu 1 kere tik bile demedi

Back
X