ankastre temizligi

yasel

utkum iiki varsin
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
207
0
296
Kocaeli
arkadaşlar lütfen yardım simdiye kadar nekadar yag cozucu varsa cif varsa kullandım ocagım SİYAH CAM NE YAPTIYSAM HANGİ BEZLE TEMİZLEDİYSEM USTUNDEKİ LEKELERİ GİDEREMEDİM SANKİ HİÇ KURULANMAMIS GB İZLER VAR LÜTFEN YARDIM CILDIRCAM ARTIK

benimde ocağım siyah cam kırmızı cif i kullanıyorum.
yağı da çözüyor kiri de.
ben memnunum bir deneyin bakalım

Eklentiler

• indir.webp
    indir.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 131
Birde bunu deneyin.
eğer amway çözmezse daha bişey çözemez.

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 134
Anladığım kadarıyla yağ lekesinden falan değil de hiç kurulanmamış hissi veren görüntüden şikayetçisiniz.çözüm basit ocağınızı normal temizledikten sonra cam sil sıkın eski bir atlet parçası ile Yada cam bezi satılıyor bimde onunla silin pırıl pırıl olur.benimde siyah cam ara ara bende böyle yapıyorum.

arkadaşlar lütfen yardım simdiye kadar nekadar yag cozucu varsa cif varsa kullandım ocagım SİYAH CAM NE YAPTIYSAM HANGİ BEZLE TEMİZLEDİYSEM USTUNDEKİ LEKELERİ GİDEREMEDİM SANKİ HİÇ KURULANMAMIS GB İZLER VAR LÜTFEN YARDIM CILDIRCAM ARTIK
Cling bang yeşil yağ için ama sizin sorununuza turuncusu daha iyi olur gibi geldi yağ lekesi olsa o kadar temizlemeye çıkardı bence yemek taşıp veya su sıçrayıp kirec lekesine dönmüştür o yüzden cling bang turuncuyu sıkıp 15-20 dk bekletip durulayın

Back
X