Kızılayda yüksel caddesinde Şenel kuaför var. Su cafenin karşısındaki apartmanda 2.kat. Benim yıllardır kuaförüm orasıdır. 1 saat yol giderim, oradan başka yere kestirmem saçlarımı. Gerçekten işlerinde çok başarılılar. Orada giyinebileceğin odada var. Çok güvenilir insanlardır, çok rahat hazırlanabilirsin orada. Oradan kocatepede çok yakın. Yürüyerek çok yakın, taksiyede binebilirsin bulamam dersen.
cumartesi günüde orası nasıl yoğun olur değilmi? şimdi ben kızılaya gideyim normal elbislerimle oradan taksi tutup kuaföre gideyim saç makyaj giyim dedikten sonrada tekrar taksiyle nikah salonuna mı geçeyim..
şeneli düşünüyorum..
bence tavsiye edilen kuaförler işinizi daha çok uzatır.. çünkü bulunduğunuz yer demetevlerinde epey tepesinde...
ve siz büyük olasılık hastane metrosuna binersiniz, metro istasyonuna en yakın da nerede kuaför varsa bence orada yaptırın..
çünkü tavsiyeyle gideceğiniz kuaförler daha ara sokaklar olur ve bilmeyen birisi için zor olacaktır ara sokaklarda kuaför aramak...defalarca in bin yapmak....
şans diyerek girin önünüze çıkan ve metroya en yakın olan bir kuaföre... sonuçta gelin başı değil ya, bir fönü maşayı da yaparlar herhalde :44:
metroya yakın olsun ki ortalıkta da çok dolanıyor olmazsınız saçlarınızla.. ama inanın dolansanız da sorun olmaz.. rahatsız etmez kimse
kızılay da da hangi çıkıştan çıktığınız önemli değil direkt atlayın taksiye kocatepe nikah salonuna 5 lira falan yazar.. mesafe kısa ama yollar biraz karışık olur hiç yürümeyin taksiye binmek en kolayı bahsettiğim gibi 5 liradan fazla olmaz... o parada sırf taksiyi durduttunuz diye olur :)
umarım her şey içinize sinecek şekilde gerçekleşir ve keyifli bir gün yaşarsınız :)
hala bulamadın mı canım. bence sen demette yaptır. hatta ankara demetevlerde acil bir kuaför arıyorum diye konu aç. belki daha iyi sonuç alırsın. vakit kaybetmemiş olursun.
cnm ya kızlar kızılayda şenel kuaförü tavsiye ediyorlar aklıma yattı umarım orayı bulurum tenhada olmaz birşekilde yaptırıp saçımı o günü atlatsam süper olacak..
Demette Yenimahallede hiç uğraşmayın bence. Tecrübe etmediğiniz bir yerde özel gün için saç yaptırmanızı önermem. Birine maşa dersiniz kabak gibi köylü işi bırakır birine maşa dersiniz süklüm püklüm bir şey yapar. Ama kızılay isteğinize daha iyi karşılık verebilir çünkü her tip insan gidiyor. Bence rahat rahat gidin kızılaya. Kızılay her açıdan daha rahat olur sizin için. Kuaförden sonra taksiyle gidebilirsiniz salona kızılay civarındaysa 3-5 anca yazar. Kızılay-Cebeci 5 tl tutuyor.
Şenel için bir yol tarafi yapayım sana. En azından az çok mesafeleri anlarsın.
Eki Görüntüle 509779
Bak şimdi solda siyah yuvarlakla işaretlediğim yer metrodan ineceğin yer. metrodan inince geçeceğin ana caddenin adı "Atatürk Bulvarı." Taksiye binip Kare içine aldığım yere yani Şenel kuaföre gidebilirsin. Aslında yürünebilir de. 10 dk falan yürürsün zaten. Bu haritayı da telefonuna falan atarsan eğer belki bi nebze yardımcı olur sana. Zaten anayol üzerinden gideceğin için karıştırma sıkıntın olmaz. Kuaför "Konur" sokakta.
Sonra tekrar taksiye binip kırmızı ile çizdiğim yoldan düğün salonuna ulaşabilirsin. Düğün salonu da kırmızı yuvarlak içinde bulunan yerde. Yani "Mithatpaşa" caddesinde.
Umarım anlatabilmişimdir.
Altta yeni yolunu yazdım..cnm vallahi çok profesyonel bir anlatım yaptım teşekkür ederim bu kladar ilgiyide beklemiyorum kk ekstra tşk ler. şimdi bu yol tarifine göre giderimde saçma bir soru olacak metronun hangi kapısından çıkayım hani cadde adları falan yazıyrya onu söyleseniz.