Ankara'yı bilenlerin yardımı lazım bana..

nikah kocatepe nikah salonundaymış. oraya kızılaydan taksiyle geç yürürsen zaten bilmiyorsun kaybolursun dediler. demetteki kuaförler için bende olumsuz düşünüyordum zaten. offf allahım ya saçıma maşa yaptırıp belki yandan toplatacağım..

Kızılayda yüksel caddesinde Şenel kuaför var. Su cafenin karşısındaki apartmanda 2.kat. Benim yıllardır kuaförüm orasıdır. 1 saat yol giderim, oradan başka yere kestirmem saçlarımı. Gerçekten işlerinde çok başarılılar. Orada giyinebileceğin odada var. Çok güvenilir insanlardır, çok rahat hazırlanabilirsin orada. Oradan kocatepede çok yakın. Yürüyerek çok yakın, taksiyede binebilirsin bulamam dersen.

canım sen metroya binmeye utanıyosun peki kızılaydan kocatepeye yürüyerek nasıl cıkıcaksın

Evet Şenel'i bende biliyorum. Arkadaşlarım falan orda kestirir yaptırır saçlarını. Çok beğenirim. Bir kere annemin saçını boyamışlardı hayran kalmıştık. Orayı önerebilirim ben de. Şimdi düşündüm pek aklıma gelmiyor maalesef. Tunalı'da ki magic touch falan var ama zıt bulunduğun yere. Kuaförden Kocatepe'ye Taksiyle geç bence, bilmiyorsun sonuçta, Yürüyüp harap olmaman açısından. Tutacağı 10 Tl değil.

Son düzenleme:
cumartesi günüde orası nasıl yoğun olur değilmi? şimdi ben kızılaya gideyim normal elbislerimle oradan taksi tutup kuaföre gideyim saç makyaj giyim dedikten sonrada tekrar taksiyle nikah salonuna mı geçeyim..

cumartesi günüde orası nasıl yoğun olur değilmi? şimdi ben kızılaya gideyim normal elbislerimle oradan taksi tutup kuaföre gideyim saç makyaj giyim dedikten sonrada tekrar taksiyle nikah salonuna mı geçeyim..

Bu arada Sakarya Cad. Tutku Kuaför varmış onu da çok duydum ama bir bilgim yok. Araştır istersen.:44:

Yanlız metrodan indiğin yer kuaföre yakın olursa yürüyebilirsin. Taksiler gitmez. :44: Hele de trafiğe kapalı sokaksa . Hangi kuaföre gideceğine karar verdiysen yol tarif edebilirim.

bence tavsiye edilen kuaförler işinizi daha çok uzatır.. çünkü bulunduğunuz yer demetevlerinde epey tepesinde...

ve siz büyük olasılık hastane metrosuna binersiniz, metro istasyonuna en yakın da nerede kuaför varsa bence orada yaptırın..

çünkü tavsiyeyle gideceğiniz kuaförler daha ara sokaklar olur ve bilmeyen birisi için zor olacaktır ara sokaklarda kuaför aramak...defalarca in bin yapmak....

şans diyerek girin önünüze çıkan ve metroya en yakın olan bir kuaföre... sonuçta gelin başı değil ya, bir fönü maşayı da yaparlar herhalde :44:

metroya yakın olsun ki ortalıkta da çok dolanıyor olmazsınız saçlarınızla.. ama inanın dolansanız da sorun olmaz.. rahatsız etmez kimse

kızılay da da hangi çıkıştan çıktığınız önemli değil direkt atlayın taksiye kocatepe nikah salonuna 5 lira falan yazar.. mesafe kısa ama yollar biraz karışık olur hiç yürümeyin taksiye binmek en kolayı bahsettiğim gibi 5 liradan fazla olmaz... o parada sırf taksiyi durduttunuz diye olur :)

umarım her şey içinize sinecek şekilde gerçekleşir ve keyifli bir gün yaşarsınız :)

teşekkürler cnm akıl verdiğin için bende sosyal fobi var özellikle büyükşehirlerde falan çok kötü oluyorum yalnız adım atmaya korkuyorum..birilerinden falan korkum yok yapamıyorum için kötü oluyor. yalnız bir yere gitek sıkıntılı benim için bunu atlatmam lazım..

Demette Yenimahallede hiç uğraşmayın bence. Tecrübe etmediğiniz bir yerde özel gün için saç yaptırmanızı önermem. Birine maşa dersiniz kabak gibi köylü işi bırakır birine maşa dersiniz süklüm püklüm bir şey yapar. Ama kızılay isteğinize daha iyi karşılık verebilir çünkü her tip insan gidiyor. Bence rahat rahat gidin kızılaya. Kızılay her açıdan daha rahat olur sizin için. Kuaförden sonra taksiyle gidebilirsiniz salona kızılay civarındaysa 3-5 anca yazar. Kızılay-Cebeci 5 tl tutuyor.

hala bulamadın mı canım. bence sen demette yaptır. hatta ankara demetevlerde acil bir kuaför arıyorum diye konu aç. belki daha iyi sonuç alırsın. vakit kaybetmemiş olursun.

cnm ya kızlar kızılayda şenel kuaförü tavsiye ediyorlar aklıma yattı umarım orayı bulurum tenhada olmaz birşekilde yaptırıp saçımı o günü atlatsam süper olacak..

cnm ya kızlar kızılayda şenel kuaförü tavsiye ediyorlar aklıma yattı umarım orayı bulurum tenhada olmaz birşekilde yaptırıp saçımı o günü atlatsam süper olacak..

bulursun zor bi yer değil.kızlay metrosunda inip sorarsan sokağı ve kuaförü herkes yol gösterir. ama sen saatine göre ayarla kendini.sonra vakit kaybı yaşama. ben y.mahalle yaptıdığım için kızılaydakilerl ilgili bişey diyemeyicem. ankarda olsaydım götürürdüm seni. sonra haber ver bize ama ne yaptın merak ederim.

Şenel için bir yol tarafi yapayım sana. En azından az çok mesafeleri anlarsın.

Bak şimdi solda siyah yuvarlakla işaretlediğim yer metrodan ineceğin yer. metrodan inince geçeceğin ana caddenin adı "Atatürk Bulvarı." Taksiye binip Kare içine aldığım yere yani Şenel kuaföre gidebilirsin. Aslında yürünebilir de. 10 dk falan yürürsün zaten. Bu haritayı da telefonuna falan atarsan eğer belki bi nebze yardımcı olur sana. Zaten anayol üzerinden gideceğin için karıştırma sıkıntın olmaz. Kuaför "Konur" sokakta.
Sonra tekrar taksiye binip kırmızı ile çizdiğim yoldan düğün salonuna ulaşabilirsin. Düğün salonu da kırmızı yuvarlak içinde bulunan yerde. Yani "Mithatpaşa" caddesinde.

Umarım anlatabilmişimdir.

Son düzenleme:

demet ve y.mahalle tecrübe etmediği. yine ilk defa gideceği kızılay tecrü edindiği yer mi olacak. ne alak. şans işi bu heryerde iyi de olur kötü de. ben çankaya iyi derler oranın kuaförlerine de gittim bi halata yaramazlar. bildiğinden vazgeçmeyeceksin. ha arkadaş yabcı olduğu için herkes tavsiye de bulnuyor kendineden yola çıkarak. ama demetteki kötü kızılaydaki iyi saçma olur.

cnm vallahi çok profesyonel bir anlatım yaptım teşekkür ederim bu kladar ilgiyide beklemiyorum kk ekstra tşk ler. şimdi bu yol tarifine göre giderimde saçma bir soru olacak metronun hangi kapısından çıkayım hani cadde adları falan yazıyrya onu söyleseniz.

Altta yeni yolunu yazdım..

Son düzenleme:
Hatta dur. Güvenpark Çıkışından çık. Direk dümdüz yürü. O zaman benim tarif ettiğim yolun aynısı oluyor. Haritayı ters çevir al sana düm düz takip yolu.

Yani metrodan çıktığını düşünürsek dümdüz yürümeye devam edeceksin. Trafiğin akış yönünde. Sadece siyah çizgiyi takip etmek kalıyor sana da.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…