Ankara'yı bilenlerin yardımı lazım bana..

tmm cnm öyle yapayım kuaför işi kaldı umarım erkenden gidip hallederim bu arada elimde çanra içinde eşyalar bide eğlenceye gidilecek orada bir yer vardırda bırakırım

Maşa yaptırırken kuaförün kalitesi pek önemli değil aslında. Sizin ne kadar baskın olduğunuz ve kendinizi nasıl anlattığınız önemli. İstediğiniz saçı net bir şekilde anlatın. Mesela düğün saçı gibi olsun istemiyorum dalgalar biraz açık olsun. Krepe olmasın veya şuralarda olsun sırf vs. gibi sonra onlara bırakın. İstediğiniz gibi yapana kadar o saçı bozdurun bozdurun tekrar denetin. Emin olun her kuaförde başarıya ulaşırsınız bu yolla kesim harici işlemlerde.

meşrutiyette belissima var tek bildiğim oraya gidebilrsin ama kızılaydekilerin çoğu aynı kalite elini çarpsan kuaför
o yüzden çokta pahalı burası buraya gireyim aldanmacasına girme
orda saçını yaptırır giyinirsinde her kuaförün ağda için odası oluyor
birde kıyafetin kabarık deiğlmiş onunla gelisin saçını da kızılyda yaptırırsın hem bozulmamış olur hazırlanır çıkarsınnn

Yenimahalle hastane durağının tam karşısında bir kuaför var.Kızkardeşim orda oturuyor ve memnun kuaförden.Ama adını hatırlamıyorum.Telefon açıp sorayım diyeceğim ama saat çok geç.Ben size tarif edeyim sizede uyarsa gidersiniz.Hastane metro durağının çıkşında tam karşısında kuaför.Bir kaç bina yukarısında Şençam Köftecisi var.İnşallah işinize yarar bu tarif...

kızılayda kadınca kuaföre git. ordaki jojuklar süper saç yapıyor. fön de ucuzdu ama diğer şeyleri bilemem. makyajcı kız da öylşeydi

Bir arkadaş Şenel kuaförü anlatmış haritalarla. Ancak biraz uzun yoldan anlatmış. Metrodan inip taksiye binme kuföre gitmek için:)
Şimdi metroda Yüksel çıkışından çık. Tabelalar oklar seni Yüksel çıkışına çıkarır. Bulamazsanda sorarsın.
Yüksel çıkışından çıkınca dümdüz devam et, birinci değil ikinci sağa dön (yaklaşık 4 dakika yürüyeceksin), dönünce sağına bakarak yürü, Su cafeyi görürsün, karşındaki apartmana bakıncada Şenel kuaför tabelasını görürsün.
Yüksel metrosundan yürüyerek 5 dk sürüyor maksimum. Arkadaşın anlattığı çıkıştan çıkıp taksiye binersen inince daha çok yürürsün. Çünkü o sokağa araba girmiyor. Bulamadın kafan karıştı diyelim, Su cafeyi kime sorsan bilir.

slm hanımlar anakara işinden sizide bilgilendireyim dedim. ama geç oldu nedeni yoğun olmam. neyse demetevlerde ablamın evinin yanında kuaför vardı ama ben pek güvenmiyorum oraya 12 gibi gittim elbisemide üzerime giydim baktım boş saçıda makyajıda hgallettim gayette iyi oldu. beğendim. sonra eve geçtim saat 4 gibi metroya gittim bindiğimde dediğiniz gibi kimsenin ilgisi bakışı yok gibiydi ohhh beee dedim. metrodan çıkışta taksiye bindim 5 liraya kocatepe nikah salonına gittim vee allahın izniyle işimi halletmiş oldum. herkese çok teşekkür ederim...

herşyin bir oluru vardır derler, işinin çabuk olmasına sevindim. korkulacak, çekinecek bişey yokmuş değil mi?

herşyin bir oluru vardır derler, işinin çabuk olmasına sevindim. korkulacak, çekinecek bişey yokmuş değil mi?

evet cnm . ama insan psikolojisi bu maalesef engeleyemiyorum bu korkularımı. bir işe bir olaya herzaman geri adınlar atarak yaklaşıyor ve erteliyorum. olumsuzlukları beni düşündürüyor ama o işi hallettikten sonra korkulacak ne varmış bak diyorum zor bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…