Ankara'yı bilenlerin yardımı lazım bana..

Balans

.
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
945
8
hafta sonu ankaraya arkadaşımın düğünğne gideceğim. kızılayda bir nikah salonunda nikah ardından eğlence verilecekmiş. ben ankarada tek başıma bir yere gitmedim kzılay büyük ve kalabalık bir yer tek başıma yolumu kaç kez kaybettim. şimdi durumum şuki cumartesi günü benim tek başıma arkadaşımın nikahına katılmam şart. yenimahallede kalacağım metroı ile kızılaya inerim. ama nikah kıyafeti saçı ve makyajını yenimahllede yaptırıp giyinip metroya binmem komik olur. taksi tutsam yenimahalleden kızılaya çok tutar. bende elbiselerimi alıp metroyla kızılaya idip bir kuaför bulup orada saç makyaj kıyafet işini halledi,p nikah salonuna geçmek istiyorum. şimdi bu konuda bana nasıl bir yol gösterirsiniz. kızılayda hangi kuaföre gi,deyim. neyi nasıl yapayım...

metroya bin canm hiçbşey olmaz ben ankaralıyım metroya öyle çok bindim hatta belediye otobüsüne bile bindim kimse rahatsız etmez en fazla bakarlar

ankarada 6 yıl yasadım kızılaydaki kuaförlerdense dier semtlerde bilinen yerlere gitmeyi tercih ederdim :) korkma hiç bişey olmaz metroya öylece binebilirsin. arkdasına mutluluklar dilerim

yeni mahalle onkoloji hastanesinin yakınlarında bildiğiniz kuaför varmı orada yaptırıp gideyim gaza geldim. :))

canım sen yçmahallede değil. demetevlerdesin. orda bildiğim kuaför yok. tavsiyede etmem.ama y.mahalle dersen bir çok yer var. bi y.mahalleli olarak. maviay, kader var. istersen yerlerini de tarif ederim. ordan da kızılaya gitmen sorun değil. kimse bakmaz merak etme. üstelik normal bi kıyafet giycemişsin. çekinecek bişey yok.

anlamışsınızdır artk ankarayı ne kadar tanıdığımı:)) onkoloji hastanesine yakın olan bi,r kuaför beni,m işimi görür

canım o semtte bir çok kuaför var ama ben hiç gitmedim. yani sana şuruya git diyemem.arakadaşınla aynı kuaföre gitsen olmaz mı

canım o semtte bir çok kuaför var ama ben hiç gitmedim. yani sana şuruya git diyemem.arakadaşınla aynı kuaföre gitsen olmaz mı

evet güzel olurdu ama sanırım onun planı farklı herşeyi kendisi hallediyor o yüzden araya kendimi sokmakta istemedim biraz önce konuştuk evlilik hazırlıkları hayatının enkötü ve tatsız günleriymiş bitsin artık diyor. benim en iyi yapacağım şey şu hazırlanıp salonda olmak ve mümkünse yine onu sıkıntıya sokmadan eve dönmek..

sen şimdi ankara damısın. yada kimin yanına gitceksin. onlar yardım etse. metroya binip onkoljiden önceki durakta in.orası demetevler. 1. caddeden yukarı çık. orda sor iyi bir kuaför diye. mağzalarda çalışan kızlara sorarsan yardımcı olurlar.

Metroya binebilirsin canım sorun olmaz ben de y.mahalle de oturuyorum bu arada.
Ayrıca y.mah den taksiyle kızılay 20 tl tutar. En en en fazla 25 tl tutar.
Kızılayda önerebileceğim kuaför yok çünkü kuaförüm yenimahallede..

ben yeri yanlış söylemişisn demetevlerdeymişim oradan kızılaya geçmem lazım

canım demettedesin madem. orda kuaför behiye vardı. cadde üzerinde ama ne kadar iyidir bilemem.ne yaptırmayı düşünüyorsun saçına.

ben yeri yanlış söylemişisn demetevlerdeymişim oradan kızılaya geçmem lazım
Demetevlerde 4 sene lise okudum canım denediğim tüm kuaförler fenaydı. Saçıma istemediğim halde simler falan döküyorlardı ama belki sen iyisine denk gelirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…