• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankaralılar yardım.

İncek Eğriçimen 👍🏻
Hani derler ya cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar diye öyle bir mekan benim için. Asla önermem ve gitmem. Arkadaşlarımız serpme kahvaltı almışlar biz de evde kahvaltımızı yapmıştık hadi gelin diye haber ettiklerinde onlar kahvaltı yaptılar biz de çay içtik bir kaç farklı şey söyledik. Yani yancı değildik. Hesap bir geldi 6 kişi serpme kahvaltı artı biizm ek istediğimiz. Diyoruz ki biz kahvaltı yapmadık hayır ücret böyle dediler almadığımız hizmetin ne parası anlam veremedik. Baktım eşim gorevliye kibar kibar anlatmaya çalışıyor dayanamadım yeter diye dişimi azıcık gösterince hemen özür dileyip geri adım attılar. Orda mudahele etmesem yapmadigim kahvalti parasini odeteceklerdi.

Niye çevresi, şehirde gidin.
İncekte kahvaltıcı doludur.
Kahvaltısıyla en sevdiğim yer ekolojik bahçedir, ortam vs olarak da eğriçimen.
Bir bakın, dolu yani istemediğiniz kadar.
Son zamanlarda da sarayköy cennet bahçesi çok övülüyor ama gitmedim pandemiden.

Hani derler ya cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar diye öyle bir mekan benim için. Asla önermem ve gitmem. Arkadaşlarımız serpme kahvaltı almışlar biz de evde kahvaltımızı yapmıştık hadi gelin diye haber ettiklerinde onlar kahvaltı yaptılar biz de çay içtik bir kaç farklı şey söyledik. Yani yancı değildik. Hesap bir geldi 6 kişi serpme kahvaltı artı biizm ek istediğimiz. Diyoruz ki biz kahvaltı yapmadık hayır ücret böyle dediler almadığımız hizmetin ne parası anlam veremedik. Baktım eşim gorevliye kibar kibar anlatmaya çalışıyor dayanamadım yeter diye dişimi azıcık gösterince hemen özür dileyip geri adım attılar. Orda mudahele etmesem yapmadigim kahvalti parasini odeteceklerdi.
istedigizi seylerin yaninda da peynirden zeytinden nasiplenmislerdir nasil olsa diye dusunduler heralde .
yada sizin uyaniklik yaptiginizi dusunup 4 kisilik isteyip 6 kisi doymaya calistiginizi dusunup guya onlarda sizi faka bastirmaya calismislar sanirim

istedigizi seylerin yaninda da peynirden zeytinden nasiplenmislerdir nasil olsa diye dusunduler heralde .
yada sizin uyaniklik yaptiginizi dusunup 4 kisilik isteyip 6 kisi doymaya calistiginizi dusunup guya onlarda sizi faka bastirmaya calismislar sanirim
Sanirim ama peynirler yumurtalar o arkadaslara gore gelmisti. Zaten ben savunmami ordan yapinca bir sey diyemediler. Ayip ettiler. Ayrica gelen o yesilliklerinin uzerinde de bocek vardi bak onu demeyi unutmusum. Gittigimiz gun de bir 23 nisan gunuydu. Bu dedigim 3 sene oncesinde oldu.

Sanirim ama peynirler yumurtalar o arkadaslara gore gelmisti. Zaten ben savunmami ordan yapinca bir sey diyemediler. Ayip ettiler. Ayrica gelen o yesilliklerinin uzerinde de bocek vardi bak onu demeyi unutmusum. Gittigimiz gun de bir 23 nisan gunuydu. Bu dedigim 3 sene oncesinde oldu.
zaten yesillikleri cogu yer duzgun yikamiyor.

Aynen. O yüzden dışarda salata yemem, yeşillik yemem. Kahvaltı da pek yapmak istemiyorum çünkü iki farklı yerde başkasının masanında artanları bize getirdiklerini görüp kavga çıkarıp gitmişliğim var
ben disarda acik havada kahvalti yapmayi cok severim önceden hep boyle acik bahcesi olan yerlere giderdim ama verdigim ucretlere yediklerim beni hic tatmin etmedi
muğladaki bi kac yer haric.
köy kahvaltisi diye gidiyorum evdekilerin aynisi geliyo önume temiz mi orasida muallak
sonradan kendimiz hazirlayip ahlatlibel de yapmaya karar verdik sınirsiz cay istedigin kadar ye mis☺️

Arkadaşlar çubuk da doğal bahçem diye bir yer var. Aslında turşucu. turşuları da harika. Ama kahvaltıya geleceğinizi önceden haber ederseniz ev kızartması bazlama köy peynirleri ve kışın şömine eşliğinde çok güzel kahvaltı edersiniz. Ayrıca bagçeden sebze toplayıp satın alabiliyosunuz bi bakın

Aynen. O yüzden dışarda salata yemem, yeşillik yemem. Kahvaltı da pek yapmak istemiyorum çünkü iki farklı yerde başkasının masanında artanları bize getirdiklerini görüp kavga çıkarıp gitmişliğim var

Masadan kalan hiçbir peynir , zeytin çöpe gitmez zaten.

Mutfakta bir kova vardır gelenler oraya dökülür ayrı ayrı.

Yıkanır ya da yıkanmaz yeniden düzenlenir verilir masalara.

Peynirler duzgunse ayrılır değilse borege çevrilir

Yeşillikler büyük su dolu legenlere doldurulur , biraz bekletilip çıkarılır.

Kimse tek tek yıkamaz.

Merhaba herkese
Benim sabaha misafirlerim olacak ve onları Ankara çevresinde serpme kahvaltıya götürmem gerekiyor. Beypazarı kızılcahamam civarı da olabilir. Acil önerilerinizi bekliyorum. Son dakika oldu ama bunu hemen ayarlamam gerekiyor.
Şimdiden teşekkür ederim :)
Korona diyecekler için bastan belirteyim zorunlu bir durum o nedenle yalnızca önerileri bekliyorum
Şehir içi ama balgatta hattena çok güzel, çoğu ürünü hataydan geliyor öyle sosis patates börek kahvaltısı değil.

Ay her konuda corona corona denmesi de baydı artık. Herkes aşşşşırı hassas ne hikmetse mekanlar hep dolu. Misafiri evde ağırlasa daha mı iyi corona varken? Açık havada bi yere giderler mis gibi yaparlar kahvaltılarını. Bi konu açılsa da corona corona diye kafa ütülesem diye pusuda bekliyor herhalde bazı arkadaşlar.

Ben geç gördüm de yine yazayım.
Çubuk yolunda Yayla Karadeniz restoran vardı. Hem bahçesi de vardı hoş bir mekandı.
4 yıl önce gitmiştim en son. Denenebilir.

Ay her konuda corona corona denmesi de baydı artık. Herkes aşşşşırı hassas ne hikmetse mekanlar hep dolu. Misafiri evde ağırlasa daha mı iyi corona varken? Açık havada bi yere giderler mis gibi yaparlar kahvaltılarını. Bi konu açılsa da corona corona diye kafa ütülesem diye pusuda bekliyor herhalde bazı arkadaşlar.
👏👏👏

Masadan kalan hiçbir peynir , zeytin çöpe gitmez zaten.

Mutfakta bir kova vardır gelenler oraya dökülür ayrı ayrı.

Yıkanır ya da yıkanmaz yeniden düzenlenir verilir masalara.

Peynirler duzgunse ayrılır değilse borege çevrilir

Yeşillikler büyük su dolu legenlere doldurulur , biraz bekletilip çıkarılır.

Kimse tek tek yıkamaz.
🤮 bu yüzden dışarda kahvaltı yapmıyorum artık

Back
X