• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankaralılar yardım.

Cokokuyanbilir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2020
1.235
2.195
53
31
Merhaba herkese
Benim sabaha misafirlerim olacak ve onları Ankara çevresinde serpme kahvaltıya götürmem gerekiyor. Beypazarı kızılcahamam civarı da olabilir. Acil önerilerinizi bekliyorum. Son dakika oldu ama bunu hemen ayarlamam gerekiyor.
Şimdiden teşekkür ederim :)
Korona diyecekler için bastan belirteyim zorunlu bir durum o nedenle yalnızca önerileri bekliyorum

Ne kadar zorunlu bir durum insan sagligindan, hayatindan daha onemli olabilir? Mesela benim aklima sadece olum doseginde birisinin son arzusu ankara civarinda kahvaltiya gitmek istemesi geliyor zorunlu durum olarak
Ben bunu açıklamak zorunda değilim. En başında da yalnızca önerileri duymak istediğimi belirttim.

Merhaba herkese
Benim sabaha misafirlerim olacak ve onları Ankara çevresinde serpme kahvaltıya götürmem gerekiyor. Beypazarı kızılcahamam civarı da olabilir. Acil önerilerinizi bekliyorum. Son dakika oldu ama bunu hemen ayarlamam gerekiyor.
Korona diyecekler için bastan belirteyim zorunlu bir durum o nedenle yalnızca önerileri bekliyorum
Sanırım sevgili ailesi geliyor. Nereyi söylesem bilemedim açıkçası. Resmen 9 aydır insan içine çıkmıyoruz 😳😳😳😳 düşünüyorum mekan adı bile gelmedi aklıma.

Sanırım sevgili ailesi geliyor. Nereyi söylesem bilemedim açıkçası. Resmen 9 aydır insan içine çıkmıyoruz 😳😳😳😳 düşünüyorum mekan adı bile gelmedi aklıma.
Biz de her gün bi yerde dolaşmıyoruz maalesef. Pandemiden beri gittiğim yer sayısı çok sınırlıdır. Ama kendimi sosyallikten geri de bırakmadım. Açık havada mesafeli bir şekilde termosuma çayımı alıp arkadaşlarımla da ailemle de görüştüm.

Merhaba herkese
Altınköy Katırcılar Konağı. Ama birkaç gün önceden rezervasyon yaptırın haftasonu gidecekseniz. Pişman olmazsınız daha bugün gittik :)

Vallahi biz de başladık açık havada kahvaltıya ya da kahve içmeye vs. Ev de basıyor insanı. Beytepe gizli bahçe var. Elma ağaçlarının için de çok sakin bir yer. Kahvaltısı 10 numara diyemem ama mekan sakin sessiz. Bence tercih edilebilir. Ademin yeri var bir de ahlatlibelde orası da kocaman bahçe içinde.

Çamlidereye gitme imkanınız varsa orda gölpark çamlıdere var kahvaltıda süper istersen mangal yapıyorlar instagramdan inceleyebilirsiniz

tunus caddesi çilli olabilir 🙄
çeşitlendirirsiniz biraz siparişleri gerçi orada termosla çay getiriyor.
papazın bağı olabilir.

Back
X