Ankaralı KK'lı Kadınlar Toplanalım mı??

üzerime vazife olmayaraktan yorum yapmak istiyorum tarafsız bi şekilde.
biriyle anlaşabilirsin de anlaşmayabilirsin de. A
Ama bu kimseye onun o arakadaşlık süreci içerisindeki özelini, özeli olmasa bile onunla paylaştığını ortaya dökme hakkını vermiyor
buna çirkinleşmek denir!!!

saygılar diyerekten ne demek istediğim umarım anlaşılmıştır

kızlar ne oldu böyle size.. görüşmek isteyen görüşür istemeyen uzak durur.. burada davalı gibi hesaplaşmak hoş değil.. topiğin amacı buluşp vakit geçirmek değilmi... akrabalık ilişkisi kurmuyorsunuz ya...kimse kimseyi sevmek kabullenmek zorunda değil... amaç vakit geçirmek.. bana tuhaf geldi bilmem hakszmıyım

gerçek buu.. arkadaş edinemedim.. mesela sınıftaki 20 kişiyle arkadaş olursun ama mahalleden sadece bi kaç kişiyle arkadaş olabilirsin.. mühim olan insanların sana hitap etmesi... binlerce insan olması önemli değil kendime hitap eden birileriyle arkadaşlık etmek isterimm..

haklısssın özelmsj attım sana. görüşmek üzere.

Son düzenleme:
artık saçma sapan konularla ve şahıslartla muhatap olmakk istemiyorummmm adımı anmayın adınızı sildimmm

herkezee hayatında düzeyli arkdaşlık kurmak temenisiyle

kısa bir not: marmalat hanıma ben zaten hazırlıgımı yaptımmm bunu hepiniz biliyosunuz sende yufkdan gözleme getirdn ocagımda pişirdin eline saglık genede..

hadi byy

Allah aşkına anlatsana:) hayatta yapacağım en son şey sana ailevi konularda açılmak olur kaç kez görüştük ki sen bi kere aradın ondada konuşmalarımı eski bucalı sevgiline benzettiğini söyledin:) evli barklı kadınsın:) hadi aç bakalım ağzını:) tutan yok. zavallı görmemiş:) sana mesajda atmadım:)

atnickli arkdaşım zaten biliyor herşeyi salı ğünü onada haber verdim gelmesi için evimeee blue kabul etmedigi zaten kendisi söylemişş dedikodu kazanı yapmıyorzzz bizz kimsein arkasından benim yedirdigim helal dedikodumu yapıp günahımı aldıysanız haram olsunn manevimiiii hakım !!

cümleten merhaba herkese. bende kötü oldum aman herkes iyi olsunda bir ben kötü olayım zarar ziyan olmaz kızlar değişik şeyler okumak istiyorsanız uyandırma projesi ve michael sikkofield arkadaşın sitelerine girin ben bayadır takipçisiyim değişik entersan bilgiler var içerik anlatmayım..siz bakın..

sevgili atnickli arkadaşım ben senle telefonda hiç konuştum mu?ALLAH aşkına doğruyu söyle bazıları bana inanmıyorda gerçi inanmayan inanmasın o ayrı meselede ben yalancı çıkmayım..

sevgili atnickli arkadaşım ben senle telefonda hiç konuştum mu?ALLAH aşkına doğruyu söyle bazıları bana inanmıyorda gerçi inanmayan inanmasın o ayrı meselede ben yalancı çıkmayım..

kazen bey lütfen baştan sona okuyun lütfen saygılarımı sunuyorum...

kızlarr artık buu topiğe yazmayalım başka topige geçelimmmidem bnulandı aartıkk brnimmm

canım benim onlar zaten başka topiğe geçtiler boşver işte biz takılalım burada ama sen bilirsin açarsan bir topik gelirim ben:))

hytdnze nerde ben görmedim ben mi arayayım onu anlamadım ara dersen ararımda ne dicem?:)) ben anlamadım galiba:)

anladım galiba tamam söylerim canım sen açınca topiği bana özelden msj at ben ona ulaşırım herşekilde bebişim..

benim burdan edindiğim 3 arkadaşım var 3 ü de kaliteli sağolsunlar yalnız bırakmıyorlar beni. atıp tutma huylarıda yok:)

canım benim onlar zaten başka topiğe geçtiler boşver işte biz takılalım burada ama sen bilirsin açarsan bir topik gelirim ben:))

hytdnze nerde ben görmedim ben mi arayayım onu anlamadım ara dersen ararımda ne dicem?:)) ben anlamadım galiba:)

özleden konuşuruzz canımmm yazma burdannn :) amann umrumda deill hiçkimse ben kendimi bildikten sonra kendini bilmezlerin hkaımda söylediklerinin ne önemi olabilirkki hahhh :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…