Ankaralı KK'lı Kadınlar Toplanalım mı??

haa bu arada serebrum elektrik alamadım dedim ama toplu görüşmelrde gelirsin ben elektrik alamadım diye herkes alamıcak değil seninde kafa dengin çıkar elbet.. ben böle dedim diye kötü sanmayın iyi bir arkadaş kendi halinde ama bana göre değil...!

Son düzenleme:
ben sustuğum zaman alabildiğine atıp tutan sensin burda:) geçmişi oku istersen hatırlayamadıysan. Ayakta alkışlıyorum hepinizi:)

Seni sadece telefondan tanıyorum,yüzüne bile görmedim daha doğrusu tanımıyorum iyikide tanıma fırsatı bulmamışım.
Ama burada insanları birbirine katıpta,yalan yanlış cümleler kelimeler kurupta daha fazla kendi rengini belli etme...Susayım diyorum,cevap vermeyeyim diyorum ama bu kadarıda çok fazla.
İyisimi sus artık,çünkü konuştukça batıyorsun,topikte ki herkeste senin ne kalitede bir insan olduğunu anlamıştır sanıyorum yazdıklarından...

$393207_286254334745969_178171572220913_758975_1370161029_n.jpg

koptummmmmmmmmmmmm

ebrarcım benim lafım özeliklee birisi içindiiii ona hakımı helal etmiyorumm benn okadar başka sorunum yok kimseyleee

O birisi sanıyorum ben oluyorum...
Evine geldim sana yük olmamak adına kendi getirdiklerimi kendim pişirdim hep beraber oturduk birbirimizden elektirik aldığımızı söyledik,görüşmek istediğimizi söyledik,peki ya sonrası atnickli tek başınamı yazdı onca şeyi melisdeniz ağırladı başından savdı,bule'da kabul etmemiş bilmem ne diye,,,nerden biliyor bunca şeyi...Ben insan gibi sizi sevdiğimi söyledim Salı günü evime davet ettim.Topiği bir açtım bir baktım ki ne göreyim neler neler yazılmış çizilmiş...Bana hakkını ister helal et ister etme ALLAH biliyor herşeyi...Ama benim hakkım sana helal olsun melisdeniz...

Seni sadece telefondan tanıyorum,yüzüne bile görmedim daha doğrusu tanımıyorum iyikide tanıma fırsatı bulmamışım.
Ama burada insanları birbirine katıpta,yalan yanlış cümleler kelimeler kurupta daha fazla kendi rengini belli etme...Susayım diyorum,cevap vermeyeyim diyorum ama bu kadarıda çok fazla.
İyisimi sus artık,çünkü konuştukça batıyorsun,topikte ki herkeste senin ne kalitede bir insan olduğunu anlamıştır sanıyorum yazdıklarından...

ay yapma canım yaaa sen misin kaliteli . daha ilk defa tel de konuştuğun birine '' ayy telefonum üst katta kalmıştı daa şöle böle :) ayy bu haftasonu da temizlikçi gelecek de arka arkaya tekrarlayan ben değildim:)? görmemişin önde gideni. diğer konularınıda okudumm. bana kaliteden bahsetme :) ayy yenimahallenin yarısıda eşiminde:) ama dedesinin evide:)

ay yapma canım yaaa sen misin kaliteli . daha ilk defa tel de konuştuğun birine '' ayy telefonum üst katta kalmıştı daa şöle böle :) ayy bu haftasonu da temizlikçi gelecek de arka arkaya tekrarlayan ben değildim:)? görmemişin önde gideni. diğer konularınıda okudumm. bana kaliteden bahsetme :) ayy yenimahallenin yarısıda eşiminde:) ama dedesinin evide:)

villamda var:KK70: yenimahallede oturarak hava mı attığını sanıyosun hade oranda otursan neyse:)

arkadaşlar tartışma olacaksa da belden aşagı vurmayın yaaa! daha delikanlı tartısın. hani taşa taş göze göz kana kan derler ya.. ne güzeldi bu topik bir zamanlar şimdi girince kalp ritmim değişiyor vallahi şimdi ne olacak diye heyecanlanıyorum.. ben burda fazla kalırsam kalp ritmim bozulup taşikardi falan olcam girmezsemde meraktan çatlıcam :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: gözüm seyirmeye başladı susun hadi.. yoksa hepimizi şikayet etcemmmmmmm

Çok hata yaptım şimdiye kadar.
Tarifi zor,dönüşü imkansız.
Ders aldıklarım oldu,almaya vakit bulamadıklarım da.
Duyduklarım doğruysa zaferlerim de olmuş.
Ahımı alanlar hala ödüyormuş.
İyi ki yapmışım dediğim şeyler var,aynı zamanda keşkelerim de..

Engellemek istediğim başlangıçlar da var.
Unutmayı yürekten dilediğim kişiler ve zamanlar var,unutamadığım ama elbet bi gün unutacağım dostlarım var.
Hayatımdan seneler çalan insanlar var.
Hafızamdan silmek istediğim görüntüler var,silemediğim..
Sözler var,duymamış olmayı dilediğim ama duyduğum.
Kiminin gözüne sokmak istediğim gerçekler var,ama bende saklı hala.

İpince bir ipin üzerinde yürüyorum ben. Ve biliyorum ki düşersem yanarım.
Herşeye rağmen isyan etmedim hiç birşeye,hiç bir zaman.
Rab'bim sınıyor,deniyor ama merhametini de esirgemiyor benden.
Buna da şükür.!!!

benim burdan edindiğim 3 arkadaşım var 3 ü de kaliteli sağolsunlar yalnız bırakmıyorlar beni. atıp tutma huylarıda yok:)

yoklama alıyorum...
yalancılar ve ikiyüzlüler burdamı?
baktım alta yoklar..
haddinizi bilin artık.. onu buna katarak laf taşıyarak yalan söyleyerek bir yere varamazsınız..
nedir bu ya.. hayat cok kısa ve siz fitne sokuyorsunuz.. ben kimin ne halt oldugunu az cok tahmin ediyorum.. imkanım olsa yüzleştircem herkesi ama bu mümkün değil şu saatten sonra bu sebeple çenenizi kapatın oturun. ona soruyorum başkasına atıyor buna soruyorum başkasına atıyor başkasına soruyorum ona buna atıyor.. arkadaşlar kendinize gelin. ! bu ne böyle.. elinize ne geçti bu kadar insanı birbirine düşürüp, haklarına girip, bunca rezalete, laf dalaşına girmeye.!
mutlu oldunuz mu? ediyle büdü gibi kaldınız mı sap gibi. lafım ortaya, üstüne alınan alınsın hiç umrumda değil.. kendini bilen biliyor nasılsa.. ben attım ortaya!

benden yana sıkıntı yok ..
ha bide bu topiğe bi daha girmeme kararı alıyorum topik sahibi olarak =) bence yeni bi topiğe geçelim :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

aradım şahıs ben demedim dedi herzaman ki gibi .. bu insanlar hep böle işte.. yapar yapar yapmadım dr! der der demedim der! neyse amannn çokda umurum değil... başka topik konusunda haklısın içime sıkıntı geldi.. gözlerim seyirmeye başladı :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

aradım şahıs ben demedim dedi herzaman ki gibi .. bu insanlar hep böle işte.. yapar yapar yapmadım dr! der der demedim der! neyse amannn çokda umurum değil... başka topik konusunda haklısın içime sıkıntı geldi.. gözlerim seyirmeye başladı :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

yuh yazıklar olsun valla ...kimseye güvenim kalmadı... bencede başka topiğe gidelim artık :KK47::KK47::KK47::KK47:

Sana acıyorum ya gerçekten sana çok acıyorum,çok zavallısın.
Bana attığın mesajları,telefonda anlattığın ailevi olaylarını burada ortaya dökmeyeceğim,çünkü seninle bu konularda muhatap olmak bana yakışmaz...
Milleti birbirine katıpta hala bu topiğe hangi yüzünle giriyorsun anlamıyorum.
Hadi kızım başka kapıya...

ve kadınlarkulübünün kadınları bir araya geldilerrrrr....
çok güzel bir gün geçirdim teşekkür ediyorum ve inanılmaz mutlu oldum gelen arkadaşlarla tanıştığıma..burda konuşulandan ziyade tam tersi bi ortamda bulunduğum için burada yazılanların hangi amaca yönelik yazılanlar olduğunu düşünmek dahi istemiyorum...ben gözümle gördüğüme kulağımla duyduğuma inanırım....yazmak kolaydır madem herkes o kadar iç içe telefon görüşmeleri yapıyor açık açık yüz yüze söyleyebilseydi herkes her şeyi birbirine...ben çok dobra samimi insanlarla tanıştım ..söylenenlerin aksiyle karşılaştım..ki zaten buradaki anlamsız ve gereksiz atışmaların etkisinde asla kalmadım...insanlar konuşmalarıyla hareketleriyle, oturup kalkmalarıyla hayata bakış açılarıyla kendini oldukça belli eder...ilk izlenim çok önemlidir...ben ilk görüşmemizde ilk izleniminizden aldığım edindiğim samimiyetinizle açılan yeni arkadaşlığınıza merhaba demek istiyorum gelen arkadaşlarım..ve tabiki teşekkür ediyorum zaman ayırdığınız için ...
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

bugün gelen arkadaşlara da çok teşekkür ederim.. inanılmaz güzel bir gündü.. umarım diğeri gibi hüsran yaşamayız..
biberdolma ve saykopat sizleri sevdim görüşmek isterim her zaman marmelatla kol kola girer zırt pırt evlerinize geliriz artık..
serebum senden elektrik alamadım, sanıyorum elektrik tesisatımda sorun vardı ama bana göre biri değilsin görüşemem seninle. anlaşamayız zaten görüşsekte! ayrı tellerden çalarız.. yolun açık olsun..
yemek yapmaya gidiyorum... bye hepinize....

:21: çok güzel bi gün geçirdim arkadaşlar tek tek ayrı ayrı çok sağolun :21: oturduk yedik içtik muhabbetler ettik güldük eğlendik çok keyif aldım hakkaten :KK8: ben hepinizi sevdim.görüşmek de isterim.farklı karakterler farklı insanlar iyi geldi bana.tekrardan teşekkür ediyorum hepinize. :KK52: ilerki organizasyonlarda görüşmek dileğiyle iki lafın belini kırmaya daima varım :KK53: :KK52:

X