- 29 Ocak 2011
- 2.500
- 1
- Konu Sahibi biberdolma
:) :) :) :) :) :) :) :) :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben sustuğum zaman alabildiğine atıp tutan sensin burda:) geçmişi oku istersen hatırlayamadıysan. Ayakta alkışlıyorum hepinizi:)
ebrarcım benim lafım özeliklee birisi içindiiii ona hakımı helal etmiyorumm benn okadar başka sorunum yok kimseyleee
Seni sadece telefondan tanıyorum,yüzüne bile görmedim daha doğrusu tanımıyorum iyikide tanıma fırsatı bulmamışım.
Ama burada insanları birbirine katıpta,yalan yanlış cümleler kelimeler kurupta daha fazla kendi rengini belli etme...Susayım diyorum,cevap vermeyeyim diyorum ama bu kadarıda çok fazla.
İyisimi sus artık,çünkü konuştukça batıyorsun,topikte ki herkeste senin ne kalitede bir insan olduğunu anlamıştır sanıyorum yazdıklarından...
ay yapma canım yaaa sen misin kaliteli . daha ilk defa tel de konuştuğun birine '' ayy telefonum üst katta kalmıştı daa şöle böle :) ayy bu haftasonu da temizlikçi gelecek de arka arkaya tekrarlayan ben değildim:)? görmemişin önde gideni. diğer konularınıda okudumm. bana kaliteden bahsetme :) ayy yenimahallenin yarısıda eşiminde:) ama dedesinin evide:)
biber diğer arkadaşın halini hatrını sorayım mı artık?
benden yana sıkıntı yok ..
ha bide bu topiğe bi daha girmeme kararı alıyorum topik sahibi olarak =) bence yeni bi topiğe geçelim
benden yana sıkıntı yok ..
ha bide bu topiğe bi daha girmeme kararı alıyorum topik sahibi olarak =) bence yeni bi topiğe geçelim
aradım şahıs ben demedim dedi herzaman ki gibi .. bu insanlar hep böle işte.. yapar yapar yapmadım dr! der der demedim der! neyse amannn çokda umurum değil... başka topik konusunda haklısın içime sıkıntı geldi.. gözlerim seyirmeye başladı
ay yapma canım yaaa sen misin kaliteli . daha ilk defa tel de konuştuğun birine '' ayy telefonum üst katta kalmıştı daa şöle böle :) ayy bu haftasonu da temizlikçi gelecek de arka arkaya tekrarlayan ben değildim:)? görmemişin önde gideni. diğer konularınıda okudumm. bana kaliteden bahsetme :) ayy yenimahallenin yarısıda eşiminde:) ama dedesinin evide:)
yuh yazıklar olsun valla ...kimseye güvenim kalmadı... Bencede başka topiğe gidelim artık
ve kadınlarkulübünün kadınları bir araya geldilerrrrr....
çok güzel bir gün geçirdim teşekkür ediyorum ve inanılmaz mutlu oldum gelen arkadaşlarla tanıştığıma..burda konuşulandan ziyade tam tersi bi ortamda bulunduğum için burada yazılanların hangi amaca yönelik yazılanlar olduğunu düşünmek dahi istemiyorum...ben gözümle gördüğüme kulağımla duyduğuma inanırım....yazmak kolaydır madem herkes o kadar iç içe telefon görüşmeleri yapıyor açık açık yüz yüze söyleyebilseydi herkes her şeyi birbirine...ben çok dobra samimi insanlarla tanıştım ..söylenenlerin aksiyle karşılaştım..ki zaten buradaki anlamsız ve gereksiz atışmaların etkisinde asla kalmadım...insanlar konuşmalarıyla hareketleriyle, oturup kalkmalarıyla hayata bakış açılarıyla kendini oldukça belli eder...ilk izlenim çok önemlidir...ben ilk görüşmemizde ilk izleniminizden aldığım edindiğim samimiyetinizle açılan yeni arkadaşlığınıza merhaba demek istiyorum gelen arkadaşlarım..ve tabiki teşekkür ediyorum zaman ayırdığınız için ...
bugün gelen arkadaşlara da çok teşekkür ederim.. inanılmaz güzel bir gündü.. umarım diğeri gibi hüsran yaşamayız..
biberdolma ve saykopat sizleri sevdim görüşmek isterim her zaman marmelatla kol kola girer zırt pırt evlerinize geliriz artık..
serebum senden elektrik alamadım, sanıyorum elektrik tesisatımda sorun vardı ama bana göre biri değilsin görüşemem seninle. anlaşamayız zaten görüşsekte! ayrı tellerden çalarız.. yolun açık olsun..
yemek yapmaya gidiyorum... bye hepinize....