Ankaralı KK'lı Kadınlar Toplanalım mı??

kızlar ben gelemiycem
dün kızımın okul yemeğine gittiğimiz yer çok soğuktu hep hasta olduk yatıyoruz
kusura bakmayın .

serabum : gelecek

marmelat : gelecek

lagrima : gelecek

biberdolma : gelecek

saykopat : gelecek​

bende ankarada 1 senedir yalnızım hiçç arkadaş edinemedim.. buluştuktan sonra neler yapıyonuz kızlar

canım ya sen kimseye kızma kırılma sen çok tatlısın ya lütfen perşembe buluşmaya sende gel lütfen tamam mı:)kocaman öpüyorum seni..buradaki herkes seni çok seviyor unutma

hayır canım boza şıracı olmuş insanlar artıkk terbiye ınırını aşıyolarr beni tanımadan yorum yapan o arkdaşı alaha havale etimm

cahilee etme muhabett ............. edersin zahmetttttt noktlı yere gelen şeyide o kişi bilirrr !!!!!!!!

bende ankarada 1 senedir yalnızım hiçç arkadaş edinemedim.. buluştuktan sonra neler yapıyonuz kızlar

aa pisiqcim öyle 1 yıldır Ankara'dayım arkadaşım yok deme sonra aleyhine kullanırlar canım. kendisi (lagrima) burda doğmuş büyümüş ama nedense netteki arkadaşlara muhtaç kalmış soralım bakalım niyeymiş ki:)

Son düzenleme:
akıllı olan insan araya mesafe koymalı vıçvıç olmamalı. Sen beni daha bir kez gördün hemen nerden geliyorki bu samimiyet hergün bana gelmek istediniz, telefonlarım sabah akşam haftsonu dahil susmadı... melisdenizii kek yemeğe davet ettim boş bulunup söylemiş hemen atlayıp mesaj yazıp ''biz davetli değil miyiz?'' saçma değil mi arkadaşlar soruyorum size. ben anlam veremedim yaptıklarınıza. geçen hafta yelize gidecektiniz salı günü. ptesi de bana gelmek istiyosunuz daha çarşamba bendeydiniz. hakaret vari konuşmalarını da senin dengesizliğine veriyorum... ''mahalle karısı'' tabir ettiğin ağız sende var...

Son düzenleme:
ben burdA kimseyi kırmadım incitmedim saygısızlık yapmadım hakında konuşmadım evime gelenler bilirr kalbim açık biriyim ama bikaç sattte tiyatrocu gibi bir yorumm çok ayıp oldu eger yüzüme söylüyecek cesareti varsa buyursun söylesin hakımı helal etmiyorum kalbim kırıldı çünkü bikaç arkdaş aradı burdan saolsunlarr görüşcekerlim belii insanlarr benim geriside hikaye oldularr sevgilerrr

ve kadınlarkulübünün kadınları bir araya geldilerrrrr....
çok güzel bir gün geçirdim teşekkür ediyorum ve inanılmaz mutlu oldum gelen arkadaşlarla tanıştığıma..burda konuşulandan ziyade tam tersi bi ortamda bulunduğum için burada yazılanların hangi amaca yönelik yazılanlar olduğunu düşünmek dahi istemiyorum...ben gözümle gördüğüme kulağımla duyduğuma inanırım....yazmak kolaydır madem herkes o kadar iç içe telefon görüşmeleri yapıyor açık açık yüz yüze söyleyebilseydi herkes her şeyi birbirine...ben çok dobra samimi insanlarla tanıştım ..söylenenlerin aksiyle karşılaştım..ki zaten buradaki anlamsız ve gereksiz atışmaların etkisinde asla kalmadım...insanlar konuşmalarıyla hareketleriyle, oturup kalkmalarıyla hayata bakış açılarıyla kendini oldukça belli eder...ilk izlenim çok önemlidir...ben ilk görüşmemizde ilk izleniminizden aldığım edindiğim samimiyetinizle açılan yeni arkadaşlığınıza merhaba demek istiyorum gelen arkadaşlarım..ve tabiki teşekkür ediyorum zaman ayırdığınız için ...

inşallah böyle devam eder canım sevindim sizin adınıza:) ilk görüşmede bişey anlaşılmıyormuş ben de bunu öğrendim arkadaşlardan:) sağolsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…