Ankaralı KK'lı Kadınlar Toplanalım mı??

bugün ben de gelmeyi çok istemiştim ama dişçiye gitmek zorunda kaldım.neler yaptınız kızlar anlatın bakalım?

bu topiği bende takip ediyorum.yakında ankaraya gelicem inşallah.şimdiden bakıyorum ki geldiğimde canım sıkıldığında dostlarım olsun die :)

biberdolma sevindim canım daha güzel arkdaşlıklar olsunn aranızdaaa ben gelen arkdaşları tanımıyorum 2 kişi hariç onlarla tanışmıştık zaten

umarım herşey yolunda gider sizin için

ne oluyor gene burada kaynamaya başlamış bazı arkadaşlar.. ama sizin altınızı ben kısmayacagım buyrun.. adımı cok fazla anan arkadaş dert olmuşum belliki içine.. hadi git sen oyuncaklarını dök de oyuncaklarınla oyna.. riyakar yalaka insanlarla işim olmaz.. laf atışmasına dahi girmem.. neden mi? lafa bakıyorum laf mı diye size bakıyorum adammısınız diye ama ikiside yok..hı diğer yazdıklarınız karsılıgında kendimi savunmaya geçmeyeceğim karsımda laftan anlayan kişiler yok.. herkes istediğini yazsınn istediğini konussun ben neyin ne oldugunu kimin ne oldugunu anlamış bulunmaktayım.. kendi işinize bakın.. ya susun adam sanalım ya da buyrun konusun...

ben sustuğum zaman alabildiğine atıp tutan sensin burda:) geçmişi oku istersen hatırlayamadıysan. Ayakta alkışlıyorum hepinizi:)

Son düzenleme:
yüzüne söylediğim gibi ben kimsenin arkasından kimseyi kesmedim.. bugün de görüşmede dedim ilk böyleydi ama ne oldugunu anlamadım diye. emin ol hala anlamış değilim nasıl bu kadar seviyesiz konusmanın içinde kaldıgımı ve nasıl bu kadar haksızlıga ugradıgımı anlamadım.. iki gün yüzüme gülen sizdiniz arkamdan konusan da siz oldunuz.. ben hiç bir Allahın kuluna da kötü birşey dememiştim. neyse geçmişin davasını yapmaya gerek yok.. herkes kendi kalitesini gösterdi. yalnış anlaşıldık belki, belki birilerinin gazına geldik belki belki belki hiç önemi yok artık... sunu bil yüzüne ne dediysem inkar etmedim ve arkandan tek kötü kelime dahi etmedim. kimse hakkında kötü düşünmedimde konusmadım da. ama anladım ki böylesi iyi değilmiş.. keşke bende sizi kesseydim millete.. neyse uzatmanın anlamı yok..
yok canım yanlış biliosun laf o. ebrar da bende başta sevmiştik birbirimizi yalansa yalan desin? bana söylediği buydu yani yüzüme

geçmiş olsun cnm.. diş zor iş bilirim.
bugün ben de gelmeyi çok istemiştim ama dişçiye gitmek zorunda kaldım.neler yaptınız kızlar anlatın bakalım?

inşallah bekleriz... dostluk olmazda arkadaşlıklar olabilir.

bu topiği bende takip ediyorum.yakında ankaraya gelicem inşallah.şimdiden bakıyorum ki geldiğimde canım sıkıldığında dostlarım olsun die :)

ebrarcım benim lafım özeliklee birisi içindiiii ona hakımı helal etmiyorumm benn okadar başka sorunum yok kimseyleee

Laf atışmasına da Allahtan girmiyorsun durup durup yazıyorsun ama:)

arkadaşım sana uymadım görüşmeyeceğiz uzatmanında anlamı yok değil mi.. tmm ben susuyorum ama sende sus.. daha fazla bo futursuzca konusmalara maruz kalmak istemiyorum. diğer mesajımda dediğim gibi belki yalnış anlaşıldık belki belki gaza geldik belki dedikodulardı araya fitne sokan belkiler cok anlatabildim mi ama çözmek ve konusmak istemiyorum... boşverr.. evinde agırladın yedirdin içirdin , sonrada bir cuval lafını ettin amaolsun genede sağol.. kusurada bakma rahatsız da ettik seni istemeden de olsa. tamam konu kapanmıştır benden yana seninle artık mevzum yok! başka arkadaşları bekliyorum seninle yok işim..

senin bebeği etkiler strese girmen ben de süt veriyorum benim de bebeğimi etkiler. sonuç diyorum ki tamam anlaşamamışız. bitsin artık şu içinde bulunduğumuz durum. herkes yolunda yürüsün . Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... hoşçakal...

evli çogumuz...
buluşan arkadaşlar bekar mısınız evli mi?
malum evliyle bekarın hali birbirinden çok farklı olur.

eyvallah.. anlaşamamak değil ama yalnış anlaşılmalardır bu duruma getiren sonuç bu..
senin bebeği etkiler strese girmen ben de süt veriyorum benim de bebeğimi etkiler. sonuç diyorum ki tamam anlaşamamışız. bitsin artık şu içinde bulunduğumuz durum. herkes yolunda yürüsün . Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... hoşçakal...

hakka hukuka girersek çıkılmaz olur işin içinden.. bana isteyen helal etmesin hakkını öbür tarafda hesaplaşırız dert değil!

sana deilll benim senle sorunum yok beni tanımadan yorum yaptıgı için bozluyorummm ayıp amaa

neysee ben seni biliyorum hamisindee bişe demiyorum cnm

arkdan düzeyli yorum yapılırsa ben burda yorum yapmıcam zaten topiğe gelmek niyetinde deilim yedirdigim içirdigim helal olsun arkdamdan konuşup iftira edene haram olsun iaykamlar eyvalahh

sana deilll benim senle sorunum yok beni tanımadan yorum yaptıgı için bozluyorummm ayıp amaa

neysee ben seni biliyorum hamisindee bişe demiyorum cnm

valla ben neysem oydum ve oyum.. kimseye bir yalnısım olmadı olmazda..
kimse kimseyi tanımıyor , tanıyamıyor.. hele ki ben!

ben kimseyi kesmedim hata aranızdakileri kapatımm küslük olmasın diyee ama bazı arkdaş kendisini bizde gördüm ilk defa tiyatrocu demiş yaaa

nerden bu kanıya vardın beni nezamn tanıdaında yoruma kalktın görmek bile sitemiyorum böyle şaçmlaıkları artık ben

sana gelincee benim senle hiç sorunujm yokk olmadı

ben kimseyi kesmedim hata aranızdakileri kapatımm küslük olmasın diyee ama bazı arkdaş kendisini bizde gördüm ilk defa tiyatrocu demiş yaaa

nerden bu kanıya vardın beni nezamn tanıdaında yoruma kalktın görmek bile sitemiyorum böyle şaçmlaıkları artık ben

sana gelincee benim senle hiç sorunujm yokk olmadı

bence o arkadasın bu lafına da cok takılma.. eğer laflara takılı kalırsak benimde kimlerin lafına takılmam lazım ama gereksiz yere huzursuzluk kendime.. sana dert olur! bana giren çıkan yok valla! sorunun varsa da çözmeye gerek yok.. sanada eyvallah derim.. neyse boşverrrrrrr önemsiz can sıkıcışeyler bunlar.. o arkadaş geldiğinde konusup halledersiniz ya da ben sana nosunu gönderdim ac sor yüz yüze halledin yazarak halledilebilir şeyler değil bunlar..

bugün gelen arkadaşlara da çok teşekkür ederim.. inanılmaz güzel bir gündü.. umarım diğeri gibi hüsran yaşamayız..
biberdolma ve saykopat sizleri sevdim görüşmek isterim her zaman marmelatla kol kola girer zırt pırt evlerinize geliriz artık..
serebum senden elektrik alamadım, sanıyorum elektrik tesisatımda sorun vardı ama bana göre biri değilsin görüşemem seninle. anlaşamayız zaten görüşsekte! ayrı tellerden çalarız.. yolun açık olsun..
yemek yapmaya gidiyorum... bye hepinize....

bence o arkadasın bu lafına da cok takılma.. eğer laflara takılı kalırsak benimde kimlerin lafına takılmam lazım ama gereksiz yere huzursuzluk kendime.. sana dert olur! bana giren çıkan yok valla! sorunun varsa da çözmeye gerek yok.. sanada eyvallah derim.. neyse boşverrrrrrr önemsiz can sıkıcışeyler bunlar.. o arkadaş geldiğinde konusup halledersiniz ya da ben sana nosunu gönderdim ac sor yüz yüze halledin yazarak halledilebilir şeyler değil bunlar..

taamm cnm anlaşıdı iy bak nedine... by

X