- 30 Haziran 2008
- 3.177
- 40
- Konu Sahibi biberdolma
bugün ben de gelmeyi çok istemiştim ama dişçiye gitmek zorunda kaldım.neler yaptınız kızlar anlatın bakalım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım yanlış biliosun laf o. ebrar da bende başta sevmiştik birbirimizi yalansa yalan desin? bana söylediği buydu yani yüzüme
bugün ben de gelmeyi çok istemiştim ama dişçiye gitmek zorunda kaldım.neler yaptınız kızlar anlatın bakalım?
bu topiği bende takip ediyorum.yakında ankaraya gelicem inşallah.şimdiden bakıyorum ki geldiğimde canım sıkıldığında dostlarım olsun die :)
Laf atışmasına da Allahtan girmiyorsun durup durup yazıyorsun ama:)
ebrarcım benim lafım özeliklee birisi içindiiii ona hakımı helal etmiyorumm benn okadar başka sorunum yok kimseyleee
buluşan arkadaşlar bekar mısınız evli mi?
malum evliyle bekarın hali birbirinden çok farklı olur.
senin bebeği etkiler strese girmen ben de süt veriyorum benim de bebeğimi etkiler. sonuç diyorum ki tamam anlaşamamışız. bitsin artık şu içinde bulunduğumuz durum. herkes yolunda yürüsün . Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... hoşçakal...
hakka hukuka girersek çıkılmaz olur işin içinden.. bana isteyen helal etmesin hakkını öbür tarafda hesaplaşırız dert değil!
sana deilll benim senle sorunum yok beni tanımadan yorum yaptıgı için bozluyorummm ayıp amaa
neysee ben seni biliyorum hamisindee bişe demiyorum cnm
valla ben neysem oydum ve oyum.. kimseye bir yalnısım olmadı olmazda..
kimse kimseyi tanımıyor , tanıyamıyor.. hele ki ben!
ben kimseyi kesmedim hata aranızdakileri kapatımm küslük olmasın diyee ama bazı arkdaş kendisini bizde gördüm ilk defa tiyatrocu demiş yaaa
nerden bu kanıya vardın beni nezamn tanıdaında yoruma kalktın görmek bile sitemiyorum böyle şaçmlaıkları artık ben
sana gelincee benim senle hiç sorunujm yokk olmadı
valla ben neysem oydum ve oyum.. kimseye bir yalnısım olmadı olmazda..
kimse kimseyi tanımıyor , tanıyamıyor.. hele ki ben!
bence o arkadasın bu lafına da cok takılma.. eğer laflara takılı kalırsak benimde kimlerin lafına takılmam lazım ama gereksiz yere huzursuzluk kendime.. sana dert olur! bana giren çıkan yok valla! sorunun varsa da çözmeye gerek yok.. sanada eyvallah derim.. neyse boşverrrrrrr önemsiz can sıkıcışeyler bunlar.. o arkadaş geldiğinde konusup halledersiniz ya da ben sana nosunu gönderdim ac sor yüz yüze halledin yazarak halledilebilir şeyler değil bunlar..