Ankaralı KK'lı Kadınlar Toplanalım mı??

:13::13::13::13::13::13::92::92::92::92::92::92::83::83::83::83::83::83::98::98::98::98::98::98::118::118::118::118::118::118:

herkese cümleten iyi akşamlar kızlar yarınki buluşmaya ben gelemeyeceğim kusura bakmayın kendinize iyi bakın daha sonra görüşürüz öpüyorum..

kaldık 6 kişi yani.hadi hayırlısı olsun bakalım

ben sabaha tekrardan bakim kaça düşecek sayı. kalan sağlar bizimdir

Herkese hayırlı sabahlar:)
Ben buradayım dün ev işleriyle uğraştım biraz ondan dolayı giremedim,bugün koçişi işe gönderdikten sonra daldım topiğe
Bugün ki buluşma çok güzel geçecek inşallah öyle hissediyorum kanımca

geliyorum evet ..ama üstümde de bi hantallık bi halsizlik anlatamam bi duşa girip kendime geleyim diyorum :26::26::26::26::26::26::26:

Bugün hava soğuk ve kapalı düş alıp çıkınca hasta olma bide,ben hayatta duş alıp çıkmam sokağa ne zaman çıksam hasta olurum çünkü.

günaydın cümletennnnnnn

olsun olsun az olsun öz olsun :)
kaldık 6 kişi yani.hadi hayırlısı olsun bakalım

ben sabaha tekrardan bakim kaça düşecek sayı. kalan sağlar bizimdir

güzel geçer ben inanıyorum.. artı bende dus aldım kendime geldim.. sende kendinde gel uyuklamak yasak..
umarım güzel geçer

geliyorum evet ..ama üstümde de bi hantallık bi halsizlik anlatamam bi duşa girip kendime geleyim diyorum :26::26::26::26::26::26::26:

Kurtuluş yakın aslında gelebilirsin bugün :)

bende ufaktan çıkayım evden daha durağa gidicem de otobüs beklicem de 1 saatte gelicem de

görüşürüz kızlaaaar

ooo sen hepimizden yakınsın :) bence gelmelisin.. her hafta düzenlemiyoruz bulşmayı.. bir daha düzenlenirmi bilmm en azından ben karısmam o bi kesin..
gelirim dersen nomu göndereyim bizi bulabilen acısından.
kurtuluşta oturuyorum bende haftaya bende katılmak isterim

hadi hadi hala duruyormusun sen
Kurtuluş yakın aslında gelebilirsin bugün :)

bende ufaktan çıkayım evden daha durağa gidicem de otobüs beklicem de 1 saatte gelicem de

görüşürüz kızlaaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…