Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ankarada önere bileceğiniz yerler varsa yardımcı olabilir misiniz? güvenilir, temiz ve iyi bir uzman bulunduran yerler....
çok nete giremediğim için diğer yazıları okumaya fırsatım yok.
tşekkürler ...
ben yaptırdım memnun kalmadım. kesinlikle tavsiye etmem. fiyatlar da çok pahalı zaten..
sana bir yer tavsiye edebilirim şu anda seanstan çıktım alexandirate yapıyo işte yüzde 80 oranında azalma var sakallarım bitti ince tüylerim kaldı bide göğüs bölgeme başladım 15 gün önce tüylerim patır patır döküldü 5 - 6 seansa o da biter:) keçiörende yaptırıyorum bende
mrb .bende birkac msj once yazdigim yere ilk seansima gittim.tum bacak .genital koltuk alti.gobek cizgisi 500 tl.alex epicare lpx makine.15 gunde kontrol seansida olacak.18 derece kle atis yapildi.genital alt sadece 14 dereceydi.gayet titiz yaptigini dusunuyorum.lakin 5 gun oldu bacaklar siyah nokta.seklinde.genital desen dahaa cabuk uzadi sanki .ve dokulme filan yok.koltuk altimda ayni.beklemedeyim suan .insallah dokulurler.
Mrb arkadaslat bende elvankentte yeni acilan bi yere basliyorum bu hafta cihazlari alex epicare.kahvecinin yaninda tip merkezi.merkez yeni degil ama lazer bolumu yeni acilmis.bu civarda oturanlar icin iyi olur heralde.
bende kızılay da epider plus diye bir yere gidiyorum 2. seansım da gercekleşti ve çok memnunum. daha ilk seansta gözle görülür bir azalma oldu umarım kısa sürede kurtulurum tüycüklerimden :) bu arada fiyatları da cihazları alexandre olmasına karşın makul. koltuk altı 50tl, genital 130tl, tüm yüz 90 tl. daha sonraki seanslarda da indirim yapıyorlar. lazer yaptırmak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim.
isteyenler şu numaradan daha detaylı bilgi alabilir. EPİDER PLUS: 0312-417 64 60