ay ilahi ben yanlış yazmışım hepsi kadın yani onu demeye çalışıyorumkadın lazerci yok derken?
yüzüme lazer epilasyon yaptırıyorum 3 kere gittim faydasını gördüm gerçekten siyah kıllar gitti tüy oldu eskisi kadar çıkmıyor gittiğim yer xxx
Gittiginiz yerin bilgilerini mesaj yada mail atarsaniz cok sevinirim ozoksan@yahoo.com[/Q
e-mailinize telefon bilgilerini gönderdim bakarsanız...
tüm bölgeye iğneli yapmıyorlar sadece üçgen bölgeye yapıyorlar.
canım hangi alet kullanıldı? bu çok önemli, bunu yazarsan sevinirim. bana IPL gibi geldi, çünkü onda bıraktıktan 4-5 ay sonra artarak çıkmaya başladığı biliniyor zaten.
xxxx kizilay'da zafer carsisi'nin orada degil mi? dr. fatma yildiz'in merkezi?
canım uzun zamandır giremiodum foruma, bende daha özelden msj atamıormm.. ama şöle anlatabilirm hoşdere caddesini çıkarken çankaya lisesine gelmeden sağ kolda kalıyor. altında kırtasiye var yanında vitra var. çok memnunum. alt bacağım ve koltuk altım bitti. yarında üst bacağıma gitcem :) kasıklarma yaptrcam yaz gelmeden 2 seans gitsem benı kışa kadar idare eder. pakete korktuğum için gitmiormm :) yoksa onada yapıolar..nerede yaptırdığını özelden mesaj atarak söyleyebilir misin? mesaj atamıyorum ben şimdilik
ben önce deneme amaçlı koltuk altı ve yarım kol bölgesine yaptırmayı düşünüyorum.
burası güvenilir bi yer, hoşderede. mail adresinizi göndern kızlar ordan atiim çünkü hala özelden msj atamıormm. koltuk altı 50 tl alt bacak 150 tl, kaş üzeri ve ortası 20 tl. ben yıllık ağda parası olarak düşündüğümde rahatlıodumm :) çunku en kotu her ay 50 lira ağdaya para veriorz :)merhaba ben öğrenciym fiyat acısından uygun ve güvenilir bir yer arıyorum vücudum beyaz tüylerim siyah. yeni üyeyim özelden mesaj hakkım daha yok yardımcı olursanız minnettar kalırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?