Selam Herkese,
ben de nice denemelerden sonra, lazere baslamıs birisiyim. Size kendi seruvenimi anlatmak, ve bilgilerinizi paylasmak istedim.
Oncelikle esmer bir tene sahibim, özellikle bacak ve kollardaki tuylerimden cok dertliyim. O nedenle alt bacak ve yarım kol olarak bi yere basladım. GOP'ta bir guzellik merkezi, cok buyuk bir yer degil ama daha önce bir kac kere diger işlemler için gitmiştim. sonra fiyatta da anlasınca baslayayım dedim. Seansı 200 lira olarak basladık, bana uygun gibi geldi diger yerlere göre ama bilemedim de. bir kac seans böyle devam ederiz diye konustuk.
Şimdi benim asıl sorum bundan sonra olacaklar konusunda tecrubeleriniz, tüy dökülme süreci sabır istiyormus, onu bekleyeceğim, alt bacak dökulme eğilimi gösterecek gibi fakat kollarım da hiç bir degişiklik yok, üstelik biri uzun biri kısa agda da yaptıramıyorum :S
Bir de makine ile ilgili bana alex'in bir cesidi denmişti ama bugun bazılarınız yazdıklarını okudum. Jel surulmusse, ipl'dir denmiş. Bana jel sürüldü, sonra alet tenime de degiyor, zımpa aleti gibi dusunun, dokunuyor, atıs yapıp cekiyor. Ama acı da hissettim yani. Yine de eger ipl ise, bırakırım hemen. sizinkilerden varsa böyle olanlar beni aydınlatabilir mi turu konusunda?
Yani burda devam edeceğim diye de birsey yok, benzer öykuler sahip olan arkadaslardan yer tavsiyesi de alabilirim.
Tesekkurler şimdiden,