yazdıklarınız çok keskin demek ki ciddi sekilde memnun kaldınız ankarada iseniz nereye gittiğinizi özelden yazar mısınız?
yaptırdığınız lazer cinsini sölemedne bitiyor demeniz yanlışş..
IPL bitirmezzz... alex bitirebilirr yer ve uzman iyi olsunn..ama bitireceği yerlerde bacak genital ve koltuk altıdırr....yüzz aslaaa kollar da yüz tipi kıllardır onlarda bitiren duymadık daha çok şükürr....bacak koltuk altı genital bitiyorrr ondan hemfikirim ben.....çünkü bende gittim bacaklarım ve koltuk altlarımda çıkmıyorr..
ama yüze yıllardır giden biri olarak çoğaltmıyorr mantığı yanlışş çenemden çene altına yanaklardan boyna kadar tetikledi lazer kıllarıı...sarıyorrr ama yüzdeki kıllarr daa...
ben çok memnun kaldım tabiki kızılayda bir yer açık adres bilmiyorum ama dışarıya göre cok daha pahalıydı ben giderken suanki fiyatalrını bilmiyorum .. yapan kişi doktordu zaten..
cinsini falan ben bilmem bitmiyor demişsiniz bende bittiğini söyledim. kişiden kişiye göre değişir.. ben 6 sene önce gittiğimde hangi makine vardı bilmiyorum ne vardıydsa o zaman ilk çıkan neydiyse onu kullanmışlardır daha yeni yeni çıkmıştı zaten bu uygulama.. artı yüzden bahsetmedim bacak kol ve genital bölge dedim.
yayılma olayını hiçbacakta ve genitalde duymadımm ben...ilkkez duuyorumm...yüzde evet yayılma yapıyorr..
ama gittiğiniz makined eönemli...lazer yapıyorum diye IPL ile yapıp insanların kandırılmasına katlanamıyorumm...insanlarrr ne ümitlerle gidiyor ne hayallerlee....ne paralar döküyorr.....
size bişey demiyorumm zaten yanlış anlamayınn....sadecee bitti dediğinizde hangi makine ile çalışıldı mutlaka söleyinn....
yayılma olayını hiçbacakta ve genitalde duymadımm ben...ilkkez duuyorumm...yüzde evet yayılma yapıyorr..
ama gittiğiniz makined eönemli...lazer yapıyorum diye IPL ile yapıp insanların kandırılmasına katlanamıyorumm...insanlarrr ne ümitlerle gidiyor ne hayallerlee....ne paralar döküyorr.....
size bişey demiyorumm zaten yanlış anlamayınn....sadecee bitti dediğinizde hangi makine ile çalışıldı mutlaka söleyinn....
valla makinanın ismini bilmiyorum hiç sorma gereksinimi duymadım ama yuvarlak uçlu kırmızı kırmızı ateşler çıkan bi yandandan soğuk hava üfleyen bişiydi..
temmuzda tum bacak, alt kol, bıkını ,genıtal ,koltukaltı peşın 2000 tl verdım, 8 seans 1 senede.
ankarada igneli epilasyon icin guzel bi yer bilen
birde göbek için iğneli mi iyi yoksa lazer mi acaba ?
Kızlar 2 seans arası başlangıçta ne kadar süre beklediniz?
bunun için ayrı başlık açacam ama kimse yazmaz diye korkuyorum.
evet biliyorum her merkez kendine göre takılıyor. süreler farklı ama bazı konularda fikir birliği var gibi bu konuda da az-çok deneyimlerden yararlanabiliriz sanki?
5.- 6. seansına gelenler bi yardımcı olabilir mi?
2 seans arasında ne kadar vakit geçti ve sonraki seanlara gittiğinizde kıllarınız çıkmış durumda mıydı? ne uzunluktaydı? -kişilere göre süre farklı oluyorsa en zaından buna göre kıyaslaylaım-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?