merhaba ben de lazer yaptırmak istiyorum yaşım 18 ,bi de kuzenim var 16 yaşında o da yaptırmak istiyor . bi sakıncası olur mu sizce? bu konuda bilgisi olan ??
lütfen banada gittiğiniz yerin adresini özelden yazarmısınız arkadaşlar..bu tüyler psikolojimi bozdu...rica ediyorum lütfennnnn bana yardımcı olun...
sende bana özelden mesaj atar mısın bu yerin adını ve adresini
kızlar, 2. seansımın üzerinden nerdeyse 2 ay geçti. 3 hafta sonra 3. seansıma gidecem. o zamana kadar tüylerimi jiletle kısaltmamın bir sakıncası olur mu?
canım onun ozelden mesaj hakkı yoktu, ona da ben atmıştım zaten, sana da atayım, ama benım gıttıgım yer senın fıyat sordugun yerden daha pahalı. bilgin olsun tabi yine de.
canım teşekkür ederim mesajın için,dediğin yerle cumartesi günü bende görüşmüştüm seninde yazdığın gibi paket dışında oldukça tuzlu fiyatları.yalnız beni düşündüren kontrol seanslarının olmaması...
kızlar, 2. seansımın üzerinden nerdeyse 2 ay geçti. 3 hafta sonra 3. seansıma gidecem. o zamana kadar tüylerimi jiletle kısaltmamın bir sakıncası olur mu?
canım teşekkür ederim mesajın için,dediğin yerle cumartesi günü bende görüşmüştüm seninde yazdığın gibi paket dışında oldukça tuzlu fiyatları.yalnız beni düşündüren kontrol seanslarının olmaması...
olmaz tabiki de.
kıl köklerine zarar vermediğin sürece kısaltmanda bir sakınca olmaz.
kızlar, ben bir seansıma emla sürüp gittim, diğerine sürmeden. ikisi arasında pek bişey fark etmedi bende açıkçası, emla sürsek nasıl olur diyenlere duyrulur :)
Bende emla kullanmayı düşünüyordum çünkü genital lazer yaptırırken dayanamıyorum, yapan kadında emla sürebilirsin demişti bana :44: kafam karıştı, etki etmiyorsa o kadar para vermek boşa çünkü 55 tl olmuş sanırım , esmerlerin ağrı eşiği düşük oluyor birazcık... başka ne önerirsiniz kızlar, çünkü dayanamadığım için dalga boyunu düşürüyor ve bu da bazı yerlerdeki kılların dökülmemesine neden oluyor, ayrıca seans sayısıda uzuyor haliyleBen bikini bölgeme lazer uygulatırken hep emla sürüyorum. O halde bile bazı az sürdüğüm yerleri acıyor yada benim ağrı eşiğim çok düşük. Ama uygulayan görevli emla nın kıl köklerini kapatabileceğinden bahsetmişti.
arkadaslarr merhabaa..bende cok yenı bır uye oldugum ıcın ozelden mesaj atamıyorum..ve aynı dertlerı paylasıyoruzz..ankarada ıkı yere gıttım lazer ıcın ama ıkısınden de memnun kalmadım..belkıde duzenlı gıtmedım ondan dıyecegım ama..yınede bı etkı gostermeesı gerekıyorduu..alex cıhazı kısıden kısıye deısen bır alet bana goree..ben yuzum ve koltuk altı ıcın gıttım ve ılk seans sonrasında tuyler dokuluo ve cıkısları daha sıyah oluyorr(yuz ıcın) (koltuk altına etkılı olduu ama )..yuzunuz ıcın ıpl kullanmanızı onerırım..ben cok sıkıntı cektım bu konuda ve cekmekteyım..ve lazerden sonra eger ara verdıysenız sakın ne sır agda,yada normal, nede cımbız, ip gıbı seyler kullanmayınn..dokulenler bıle tekrar cıkıyorr..nasıl bısı bılmıorm ama tetıklıyorr yanıı...ve paranızz bosaa gıdıyorr(( cok mutsuzum bu konudaa ( banada ozel msj hakkı olan arkadaslarımız ve ozellıkle memnun kalan arkadaslarımız var gıttıklerı yerlerdenn banada mesaj atabılırmısınızzzzz... ( bu tuyler yuzunden asosyal bır ınsan halıne gelıp ıcıme kapandım, kendıme guvenım gıttı yaa ( egerr benı bu konuda bılgılendırırsenıızz cokkk sevınırımm..lutfennn yardımlarınızaa ıhtıyacım varrr...
ya pippi lazer araştrması srasnda buldum ben de burayı ve srf sana msj atayım diye üye oldm ne diyeyim ya 100 msj gerekiyormuş ya gördüğüm kadarıyla baya bilgi edinmişsin bu konuda ya ben öneri isteyecektim ben tunalı tarafında bir yere gidiyorum genital ve kol altı daha 1 seans oldu 1 de rutş ama hem elle atış yapıyorlar hem de çok pahalıya geliyor tüm vucüt önerebileceğin bir yer var mı tüm vuct için hem alex hem de uygun fiyata ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?