arkadaslarr merhabaa..bende cok yenı bır uye oldugum ıcın ozelden mesaj atamıyorum..ve aynı dertlerı paylasıyoruzz..ankarada ıkı yere gıttım lazer ıcın ama ıkısınden de memnun kalmadım..belkıde duzenlı gıtmedım ondan dıyecegım ama..yınede bı etkı gostermeesı gerekıyorduu..alex cıhazı kısıden kısıye deısen bır alet bana goree..ben yuzum ve koltuk altı ıcın gıttım ve ılk seans sonrasında tuyler dokuluo ve cıkısları daha sıyah oluyorr(yuz ıcın) (koltuk altına etkılı olduu ama )..yuzunuz ıcın ıpl kullanmanızı onerırım..ben cok sıkıntı cektım bu konuda ve cekmekteyım..ve lazerden sonra eger ara verdıysenız sakın ne sır agda,yada normal, nede cımbız, ip gıbı seyler kullanmayınn..dokulenler bıle tekrar cıkıyorr..nasıl bısı bılmıorm ama tetıklıyorr yanıı...ve paranızz bosaa gıdıyorr
(( cok mutsuzum bu konudaa
( banada ozel msj hakkı olan arkadaslarımız ve ozellıkle memnun kalan arkadaslarımız var gıttıklerı yerlerdenn banada mesaj atabılırmısınızzzzz...
( bu tuyler yuzunden asosyal bır ınsan halıne gelıp ıcıme kapandım, kendıme guvenım gıttı yaa
( egerr benı bu konuda bılgılendırırsenıızz cokkk sevınırımm..lutfennn yardımlarınızaa ıhtıyacım varrr...