- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.356
175 180 den başlıyor burada 200 ortalama fiyatlar ve ben evime kadın gelmeden heryeri toparlarım 2 gun önceden butun dolap içlerını ben yaparım halı koltuk duvar sildırmem balkon camlarım yok cam işi az yemek ısmarlarım mutlaka öğlene kahve yaparım elle yer sildirmem nevresim değiştırtmem ütü yaptırmam ayrı ütücüm var dışarda hediye veririm daima çocuğu varsa oyuncak kitap abur cubur .yol parası verırım amaa butun bunlara rağmen pek çoğu maalesef uyanık geçinip yarımın yarısı iş yapmaya kalkıyorlar 10 dakika da bir sigara içip zamandan çalanmı ararsın vırt zırt telefonla konuşan mı ararsın geç gelen mi ararsın aynı bezle butun evi temızlemeye kalkan mı ararsın görünmeyen yerleri es geçen mi dersin bunca yıl her modelini gördüm.o yüzden kimse beni ınandıramaz ikna edemez hakettıklerıne çok azı hakedıyor.ben herkesin işini ne iş yaparsa yapsın layığıyla yapması taraftarıyım ve daha alnının teri soğumadan yapılan işin ucretının de ödenmesi taraftarıyımBen şuan kaytarmaktan bahsetmiyorum.150 tl verip insan satın aldığını zannedenler var kim o kadar işi bir güne sigdirabilir kimse robot değil.Ayrica bende hastanede çalışıyorum hemşireyim orda yapılan temizlik işlerinin hiçbirisi ev işleriyle kıyaslanamaz.Sizin kat şefi olmanızda bu söylediğimle bağlantı kurulacak birşey yok.Bazilari bu meseleyi çok abartıyor.