Ankaralı kızlar, evime yardımcı bayan alıyordum çok memnundum.. artık yaşlandığı ve sağlık problemleri çıktığı için temizlik işlerini bırakmak zorunda kaldı .... şimdiye kadar 2 tane daha bayan aldım.. tam gün anlaşmamıza rağmen işlerim bitti diyip, saat 3 te evden gittiler... bende fazlasıyla yumuşak yüzlüyümdür birşey diyemedim.. sabah 9 da geldi, kahvaltı istedi kahvaltısını hazırladım konuşma muhabbet saat 10 oldu... sonra temizliğe girişti.. arada çay döküyorum falan çay sigara yapıyor... sonra 13:00 oldu öğle yemeği faslı onu da hazırla yesin etsin ordanda bi yarım saat gitti... sonra çay sigara faslı türk kahvesi...o mu beni yardımcı olarak mı aldı ben mi onu anlayamadım ? İnanın bayan gittiğinde öyle bi yorulmuşum ki yatağa attım kendimi direkt... evim 138m2 tam gün için 150 tl veriyorum. Bilmiyorum ücret mi az geliyor? İnan ne yapacağıma şaşırmıs durumdayım resmen benimle dalga geçiyorlar yok şu camı silemem yükseklik korkum war (10.kattayım).. yok vertigom var.. yok perde yi ben takamıyorum bel fıtığımvar, abla yol parası da vercekmisin ayriyetten 2 dolmuşla geliyorum .... kapıyı ciflemiş kapıda cif tortuları kalmıs zaten kapıyı bi insan neden cifler ki bembeyaz 1 senelik bir ev tertemiz kapılar....sinirlerim bozuldu artıkyardımcı bayan alanlar siz nasıl davranıyorsunuz? Gün içinde hangi işleri yaptırıyorsunuz? Kahvaltı hazırlıyormusunuz? Öğle yemeği ne yapıyorsunuz? Çay sigara kahve faslı nasıl oluyor??
Son düzenleme: