Ankaralı hanımlar :(

SucveCeza

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
1.730
1.996
Ankaralı kızlar, evime yardımcı bayan alıyordum çok memnundum.. artık yaşlandığı ve sağlık problemleri çıktığı için temizlik işlerini bırakmak zorunda kaldı:KK43: .... şimdiye kadar 2 tane daha bayan aldım.. tam gün anlaşmamıza rağmen işlerim bitti diyip, saat 3 te evden gittiler... bende fazlasıyla yumuşak yüzlüyümdür birşey diyemedim.. sabah 9 da geldi, kahvaltı istedi kahvaltısını hazırladım konuşma muhabbet saat 10 oldu... sonra temizliğe girişti.. arada çay döküyorum falan çay sigara yapıyor... sonra 13:00 oldu öğle yemeği faslı onu da hazırla yesin etsin ordanda bi yarım saat gitti... sonra çay sigara faslı türk kahvesi...o mu beni yardımcı olarak mı aldı ben mi onu anlayamadım ? İnanın bayan gittiğinde öyle bi yorulmuşum ki yatağa attım kendimi direkt... evim 138m2 tam gün için 150 tl veriyorum. Bilmiyorum ücret mi az geliyor? İnan ne yapacağıma şaşırmıs durumdayım resmen benimle dalga geçiyorlar yok şu camı silemem yükseklik korkum war (10.kattayım).. yok vertigom var.. yok perde yi ben takamıyorum bel fıtığımvar, abla yol parası da vercekmisin ayriyetten 2 dolmuşla geliyorum .... kapıyı ciflemiş kapıda cif tortuları kalmıs zaten kapıyı bi insan neden cifler ki bembeyaz 1 senelik bir ev tertemiz kapılar....sinirlerim bozuldu artıkyardımcı bayan alanlar siz nasıl davranıyorsunuz? Gün içinde hangi işleri yaptırıyorsunuz? Kahvaltı hazırlıyormusunuz? Öğle yemeği ne yapıyorsunuz? Çay sigara kahve faslı nasıl oluyor??

Son düzenleme:
benim evim 170 m2 4+1 ama ben 2 oda temizletiyorum. mutfak amerikan küçük yani salon ve mutfağı temizletiyorum bir de geri kalan yerler. cam kendim sildirmem ev 32.katta kadına yazık.

tam gün geliyor bunların hepsi için normalde 150 verirdim ama artık 175 istiyor. yemek veya ütü yaparsa da ekstra alıyor. öğle yemeği için de para bırakıyorum. aynı muhitte sevgilimin annesi 180 m2 evi 150ye temizletiyor ben hafif kazıklanıyorum sanki. konuyu takipteyim. bu temizlik konusu da muhite göre değişiyor bu arada bahsettiğim fiyatlar çayyolu tarafında geçerli.

benim evim 170 m2 4+1 ama ben 2 oda temizletiyorum. mutfak amerikan küçük yani salon ve mutfağı temizletiyorum bir de geri kalan yerler. cam kendim sildirmem ev 32.katta kadına yazık.

tam gün geliyor bunların hepsi için normalde 150 verirdim ama artık 175 istiyor. yemek veya ütü yaparsa da ekstra alıyor. öğle yemeği için de para bırakıyorum. aynı muhitte sevgilimin annesi 180 m2 evi 150ye temizletiyor ben hafif kazıklanıyorum sanki. konuyu takipteyim. bu temizlik konusu da muhite göre değişiyor bu arada bahsettiğim fiyatlar çayyolu tarafında geçerli.
Sadece 2 odaya 175 tl fazla istiyor gibi geldi.. ben anlamıyorum sabahtan aksama 150 tl az para mı ? Resmen kalpleri kırılmasın diye o kadar nazik davranıyorum ki.. onlar da tam aksine sürekli laf sokmaca.. dedikodu sürekli sigara çay molası:) sabah kahvaltısı öğle yemeği :)) valla ben mi yardımcıyım o mu bazen düşünüyorum... bu arada bende batıkent tarafında oturuyorum..

Hep yarım gün alıyorum,o gün camda siliyor ,koltukta siliyor,mutfak dolaplarıda siliyor 100 tl alıyor (evim 2+1 amerikan mutfak)
Benim evimde 12.katta ve her oda önü boydan boya cam..
Sürekli yanında olurum ve yardımcı oluyorum elimden geldigince o cam siliyorsa bende kapı siliyorum öglen yemege biseyler cıkartıyorum bazen cocuklarına hediye gönderiyorum..
Aynı bayan kv yede geliyor o tam gün 170 gibi bisey veriyor.

Güleryüzlü olmaktan zarar gelmez ama bayanla anlaşırken en baştan bunu bunu istiyorum o sekilde gelicekseniz gelin deyin

Almiyorum artik ben vazgectim. Belki 5 tane denedim hepsi borbirinden beter. En sonuncusu ev supurgesiyle sokak kapisinin onunu supurdu. Balkonda kullandigi suyu mutfakta da kullandi silerken. Camlari saymiyorum bile. Yapabildigim kadar ben yapiyorum gina geldi. Fiyat 150 tl piyasasi bir de bazilari yol parasi ostiyor.

Sadece 2 odaya 175 tl fazla istiyor gibi geldi.. ben anlamıyorum sabahtan aksama 150 tl az para mı ? Resmen kalpleri kırılmasın diye o kadar nazik davranıyorum ki.. onlar da tam aksine sürekli laf sokmaca.. dedikodu sürekli sigara çay molası:) sabah kahvaltısı öğle yemeği :)) valla ben mi yardımcıyım o mu bazen düşünüyorum... bu arada bende batıkent tarafında oturuyorum..

valla benim abla çok şeytan. salonum baya büyük bir de teferruatı çok o yüzden bana başta ültimatom verdi salon zaten iki odaya bedel ona göre diye... işini çok temiz yaptığı için de bir şey demedim. odanın birine ben sokmam zaten orası özel,diğeri de boş içinde hiçbir şey yok aklına eserse viledayla siler ama silmezse de niye silmedin demem.

bana da bazen dedikodu yapmaya çalışıyor ama ben direkt ne anlatıyorsun hiçbir fikrim yok hiç ilgimi çekmedi diyip susturuyorum. çünkü binadaki kadınların yatak odası takımlarını anlatıyor bana ne :))

Günde hangimiz 150 tl net kazanıyoruz
Üstelik yol yemek de istiyolar haklı olarak
Valla para veriyosun karşılığını iste
İstediğin gibi yapmayanı bi daha çağırma bence

Bazen düşünüyorum boşa okumuşuz diye :) eve temizliğe gitsem maaşımı misli misli geçerim var ya bu titizlikle :)

bizim de çayyolu 170m2 200 kazıklanan biziz sanırım :işsiz: ama bi geldi mi cam kapı mutfak dolapları vs ince iş yapıyor

Bazen düşünüyorum boşa okumuşuz diye :) eve temizliğe gitsem maaşımı misli misli geçerim var ya bu titizlikle :)

ben bazen düşünüyorum diyorum ya parayı yetiştiremezsem çocuklarım var naparım. sonra iç sesim diyor ki temizliğe gidersin ne olacak alın teri helal para...

ama bu sadece bi iç ses olarak kalıyor.çünkü bu gerçekten çok zor hiç tanımadıgın bir insanın evi, nasıl bi muamele olacak, yorulacaksın ama mecbursun, belki tiksineceksin ama dokunmak zorundasın... ne bileyim çok zor geliyor bana

allah muhtaç etmesin tabi yoksa helal para tabiki lazım olursa yaparım

Ankaralı kızlar, evime yardımcı bayan alıyordum çok memnundum.. artık yaşlandığı ve sağlık problemleri çıktığı için temizlik işlerini bırakmak zorunda kaldı:KK43: .... şimdiye kadar 2 tane daha bayan aldım.. tam gün anlaşmamıza rağmen işlerim bitti diyip, saat 3 te evden gittiler... bende fazlasıyla yumuşak yüzlüyümdür birşey diyemedim.. evim 138m2 tam gün için 150 tl veriyorum. Bilmiyorum ücret mi az geliyor? İnan ne yapacağıma şaşırmıs durumdayım resmen benimle dalga geçiyorlar yok şu camı silemem yükseklik korkum war (10.kattayım).. yok vertigom var.. yardımcı bayan alanlar siz nasıl davranıyorsunuz? Gün içinde hangi işleri yaptırıyorsunuz?
190 metre kare. 250 tl iş bitene kadar. Saatli değil. Ama tertemiz yapıyorlar. Ev 9.kat ve asla cam sildirmek. Ne olur ne olmaz. Siz de sildirmeyin bence başınız belaya girmesin. Ondan da öte vicdan azabından kurtulamazsınız bir şey olursa.

batıkente göre ve evınızın buyukluğuna göre fiyat gayet normal .Benim şahsi fikrim temizlik yapan hanımların çoğu günlüğe hakettiklerinden çok çok fazla para alıyorlar günlük 200 isteyen var sanki 6 yıl tıp okudu gece gündüz uyumadı ders çalıştı da o parayı ıstıyor .

ben bazen düşünüyorum diyorum ya parayı yetiştiremezsem çocuklarım var naparım. sonra iç sesim diyor ki temizliğe gidersin ne olacak alın teri helal para...

ama bu sadece bi iç ses olarak kalıyor.çünkü bu gerçekten çok zor hiç tanımadıgın bir insanın evi, nasıl bi muamele olacak, yorulacaksın ama mecbursun, belki tiksineceksin ama dokunmak zorundasın... ne bileyim çok zor geliyor bana

allah muhtaç etmesin tabi yoksa helal para tabiki lazım olursa yaparım
bazıları ciddi paralar kazanıyor tutunurlarsa mesela karşı komşuma gelen abla dubleks ev araba aldı onun evinde klima bile var ben de yok klima ahahaha

Valla yarın bana gelecek abla satış yaptı az önce, resmen paramızla rezil oluyoruz bıktım artık.

Elimden geldiğince kendim yapıyodum gebelik dolayısıyla yormayım kendimi dedim satışı yedim.

Tırnağın varsa başını kaşı.

X