• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankaralı hanımlar(koltuk halı yıkama derdi)

hepyazolsun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
1.647
2.109
133
hanımlar düzgün bir firma varsa bildiğiniz lütfen yazın. bir türlü karar veremiyorum ve güvenemiyorum. hem koltuk hem de bütün halıları yıkatmak istiyorum. son verdiğim firmadan pek memnun kalmadım. şimdi de firma bulamıyorum. lütfen konum hemen taşınmasın. tavsiye verene şimdiden çoook teşekkürler. :KK54:

hanımlar düzgün bir firma varsa bildiğiniz lütfen yazın. bir türlü karar veremiyorum ve güvenemiyorum. hem koltuk hem de bütün halıları yıkatmak istiyorum. son verdiğim firmadan pek memnun kalmadım. şimdi de firma bulamıyorum. lütfen konum hemen taşınmasın. tavsiye verene şimdiden çoook teşekkürler. :KK54:
Ben bi kaç önce verdim yıkatmaya iyide yıkanmıştı açıkçası,ama o iğrenç parfümü sıkmıyorlarmı deli oluyorum o kokuya onun dışında memnundum çocuğu uyutayım sana firma adını no sunu yazayım buzdolabında magneti vardı
(Lekeler herşeyler çıkmıştı görüntü pırıl pırıldı ancak sulu süpürgeyle çektirdiğimde dünya kadar pislik çıkmıştı yinede haberin olsun)
Konuyu takipteyim iyi bi firma bende istiyorum işini hakkıyla yapan ...

Ben bi kaç önce verdim yıkatmaya iyide yıkanmıştı açıkçası,ama o iğrenç parfümü sıkmıyorlarmı deli oluyorum o kokuya onun dışında memnundum çocuğu uyutayım sana firma adını no sunu yazayım buzdolabında magneti vardı
(Lekeler herşeyler çıkmıştı görüntü pırıl pırıldı ancak sulu süpürgeyle çektirdiğimde dünya kadar pislik çıkmıştı yinede haberin olsun)

ay çok fenaymış. adamakıllı bir yer bulsam peşini bırakmam ben de.

hanımlar düzgün bir firma varsa bildiğiniz lütfen yazın. bir türlü karar veremiyorum ve güvenemiyorum. hem koltuk hem de bütün halıları yıkatmak istiyorum. son verdiğim firmadan pek memnun kalmadım. şimdi de firma bulamıyorum. lütfen konum hemen taşınmasın. tavsiye verene şimdiden çoook teşekkürler. :KK54:[/QUO
MRB.:halay:Ben de Ankaradayım ve denemediğim halı yıkamacı kalmadı.Biri lekeleri çıkarmadan verdi biri ıslak getdi ama sonunda buldum :) butun apartman onlara veriyoruz valla çok memnunuz.Tuana halı yıkama.akderede ama servis var her yere.koltuklarla perdeleri de yıkadılar komşum yorganlarını fılan yıkattı.isteyen olursa dolapta var magneti nosunu verebilirim:halay:

ay çok fenaymış. adamakıllı bir yer bulsam peşini bırakmam ben de.
MRB:halay:
.Ben de Ankaradayım ve denemediğim halı yıkamacı kalmadı.Biri lekeleri çıkarmadan verdi biri ıslak getdi ama sonunda buldum :) butun apartman onlara veriyoruz valla çok memnunuz.Tuana halı yıkama.Kderede ama servis var her yere.koltuklarla perdeleri de yıkadılar komşum yorganlarını fılan yıkattı.isteyen olursa dolapta var magneti nosunu verebilirim

şikayet sitesinden kontrol ediyorum da firmaları. ondan dolayı tereddüt ettim. düşüneyim sağolasın.
MRB.:rapci:Ben de Ankaradayım ve denemediğim halı yıkamacı kalmadı.Biri lekeleri çıkarmadan verdi biri ıslak getdi ama sonunda buldum :) kuyu değil çeşme suyuyla yıkıyolar ayrıca hepsini havuza atıp yıkamıyolar tek tek.butun apartman onlara veriyoruz valla çok memnunuz.Tuana halı yıkama.aKderede ama servis var her yere.koltuklarla perdeleri de yıkadılar komşum yorganlarını fılan yıkattı.isteyen olursa dolapta var magneti nosunu verebilirim:spor:

Back
X