- 25 Ağustos 2012
- 1.647
- 2.109
- 133
- Konu Sahibi hepyazolsun
-
Ben bi kaç önce verdim yıkatmaya iyide yıkanmıştı açıkçası,ama o iğrenç parfümü sıkmıyorlarmı deli oluyorum o kokuya onun dışında memnundum çocuğu uyutayım sana firma adını no sunu yazayım buzdolabında magneti vardıhanımlar düzgün bir firma varsa bildiğiniz lütfen yazın. bir türlü karar veremiyorum ve güvenemiyorum. hem koltuk hem de bütün halıları yıkatmak istiyorum. son verdiğim firmadan pek memnun kalmadım. şimdi de firma bulamıyorum. lütfen konum hemen taşınmasın. tavsiye verene şimdiden çoook teşekkürler.
Ben bi kaç önce verdim yıkatmaya iyide yıkanmıştı açıkçası,ama o iğrenç parfümü sıkmıyorlarmı deli oluyorum o kokuya onun dışında memnundum çocuğu uyutayım sana firma adını no sunu yazayım buzdolabında magneti vardı
(Lekeler herşeyler çıkmıştı görüntü pırıl pırıldı ancak sulu süpürgeyle çektirdiğimde dünya kadar pislik çıkmıştı yinede haberin olsun)
Konuyu takipteyim iyi bi firma bende istiyorum işini hakkıyla yapan ...
Duygusal hali yikama
bünyan halı yıkama bende cok tereddutluydum ama guzel geldi
Yok belgesellerini izledimonlar biraz ilginçler sanırım baktım da internetten.siz yıkatmış mıydınız?
koltuk neden yıkatılır ki?
ben hiç yaptırmadım 15 günde bir siliyor eve gelen abla
Valla panpalar bizim bahçe yok ama teras var, hortumu fırçayı arap sabununu alıp allah ne verdiyse giriyorum. En temizi gerçekten.
Ben bi kaç önce verdim yıkatmaya iyide yıkanmıştı açıkçası,ama o iğrenç parfümü sıkmıyorlarmı deli oluyorum o kokuya onun dışında memnundum çocuğu uyutayım sana firma adını no sunu yazayım buzdolabında magneti vardı
(Lekeler herşeyler çıkmıştı görüntü pırıl pırıldı ancak sulu süpürgeyle çektirdiğimde dünya kadar pislik çıkmıştı yinede haberin olsun)
Konuyu takipteyim iyi bi firma bende istiyorum işini hakkıyla yapan ...
hanımlar düzgün bir firma varsa bildiğiniz lütfen yazın. bir türlü karar veremiyorum ve güvenemiyorum. hem koltuk hem de bütün halıları yıkatmak istiyorum. son verdiğim firmadan pek memnun kalmadım. şimdi de firma bulamıyorum. lütfen konum hemen taşınmasın. tavsiye verene şimdiden çoook teşekkürler.[/QUO
MRB.Ben de Ankaradayım ve denemediğim halı yıkamacı kalmadı.Biri lekeleri çıkarmadan verdi biri ıslak getdi ama sonunda buldum :) butun apartman onlara veriyoruz valla çok memnunuz.Tuana halı yıkama.akderede ama servis var her yere.koltuklarla perdeleri de yıkadılar komşum yorganlarını fılan yıkattı.isteyen olursa dolapta var magneti nosunu verebilirim
MRBay çok fenaymış. adamakıllı bir yer bulsam peşini bırakmam ben de.
koltuk neden yıkatılır ki?
ben hiç yaptırmadım 15 günde bir siliyor eve gelen abla[/vakumla temizlıyolar özel makinası deterjanları var.sende 2-3 kez yıkatmanız yeterli oluyor.bn çok memnunum
MRB.şikayet sitesinden kontrol ediyorum da firmaları. ondan dolayı tereddüt ettim. düşüneyim sağolasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?