ankaralı 2009 ekim anaları hadi buluşalım :)

yok yok problem değil kızılayda olur.....nasıl rahat geleceksen..araba için park yeri problem oluyor diye bahçeli dedim... ben hallederim cicim..otobüslerde sefil olma..

ewet cnm park yeri problemi war kızılayda ben de metroyla gelicem o yüzden..ama senin sonra doktora gitmen gerek demi,arabasız zor olur..bi ara sokağa filan parketcen artıkın accık zor olcak ama belki haftaiçi diye yer bulursn

ewet cnm park yeri problemi war kızılayda ben de metroyla gelicem o yüzden..ama senin sonra doktora gitmen gerek demi,arabasız zor olur..bi ara sokağa filan parketcen artıkın accık zor olcak ama belki haftaiçi diye yer bulursn

olsun hallederim ben problem değil....

bu cuma 10.30 demiiii_?yani ayın 4 de....:1rolleyes:.

ewet lalimm bu cuma...erteledikçe araya bişiyler girer belki ağırlaşırız..kimse için sorun yoksa yine anı yerde ozaman..

4 eylül cuma saat 10:30 ykmnin üst katı..

ok zuzum.iyiki randevumu perşembeye almışım...:1rolleyes:cumaya alacaktım son anda vazgeçmiştim...vardır herşeyde bi hayır....:asigim:
bu sefer daha kalabalık olacağız sankiiiii...hihoyyythihoyyyt...

ok kısslar benim için de uygun cuma günü.
kaydirigubbakcemile5

ok zuzum.iyiki randevumu perşembeye almışım...:1rolleyes:cumaya alacaktım son anda vazgeçmiştim...vardır herşeyde bi hayır....:asigim:
bu sefer daha kalabalık olacağız sankiiiii...hihoyyythihoyyyt...

eweett daha kalabalık olcas:lepi:

Back