Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nazyaz sabah cici topicindeymiş ya ordan ona özel mesaj attım ama diğer kızlar arkadaş listemde filan yok..herhangi bi mesajını görsek te özel msj atsakkUlaşabilirmiyiz diğer kızlara acaba. Şimdi Bukett, Nazyaz, Ocean (onu ne zamandır görmüyom ama), Naz06, Cerencesil başka ben de bulamadım
gülicancım olmassa ykm nin önünde buluşur oradan nereye gideceğimize karar veririz....yerimsenibenolarmı küçük göbüklü zuzummmyerimsenibenn
Ayyy çok heyecanlı acaba hiç söylemeden kimin kim olduğunu tahmin edebilirmiyim ki delikafadulden
uyuslarrr bende ankarada olsam çokkk gelmeyi isterdimm((
barii resmini çekin yüzünüz açık gene görek sizi...
kıskandım wallaa:1closedeyes:
gel kuzumm hem kaynananlan hasret giderirsinn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 benim nuryüzümü de mrk edionmu dooru sööle zemuszemus beyim izin wermess resim koymam bannee kaydirigubbakcemile3
amannn almimmm benkaydirigubbakcemile3
yok nann seni merak etmiyom, diğer kızlarla beraber çekininde şeyden gösterirsin senyerimseniben
gülcemalini göstermek istemeyen olursa kırmızı nokta koyarsınkaydirigubbakcemile3
şansa bakkk... :umursamaz:yaa bende gelmek istioyorum ama bu haftasonu mısafır var ya üf...ve iki düğün var biri gündüz biri gece(( tarih başka olursa belki bidaha kii sefere..:çok üzgünüm:
aaa ne güzel bir plan bu hafta ankaraya gelecektım ıkı hafta sonraya ertelendi... cok üzüldüm şimdi ya .......belkı bırdahakı buluşmanıza eşlik edebilirim... inşaalaahhh.....
hain domdomlar.ctesi saat 13.30 da dr de randevum var. aksaminada misafirim. ama yetisebilirsem soyle ayakustu gormek isterim sizi. ykm ust katta oyle mi? yeri kesinlestirinde gelirsem yanlis yer olmasin sırnaşık şey beni koskoca gobegimden ve dip boyasi bayaa gelmis sari saclarimdan taniyabilirsiniz :kedi:
vallaha kıskanıyorum yaff... neyse sağlık olsun ... bnm yerımede eğlenın :gitmepuyorumnanaktan
kaç ta gel,kalabalıktan anlaşılmas nerde olduuğunn..kaydirigubbakcemile3 olurrr senin yerinede eğlenirisssırnaşık şey
valla kaçma şansım olsa kızılay tarafında değil düğünler kaçardım valla sırnaşık şey neyse artık kısmet değilmiş bidakine inşallah...havaların daha ısınacağı yok bulusuruz birdaha dimiŞeniz:gitme:
anacım benimkine ? koyun. doktordaki isime baglı laelaelaelaelae
gelmeye calısıcam %100 deil amayerimseniben