ankaralı 2009 ekim anaları hadi buluşalım :)

sibel gelirim demişti topic açılırken ama topice uğramadı..bi de jade arkidiş ilgilendi ama gelirim gelmem demedi...bi yrn olsun bakalım naz06 filan gelmeyi çokistemişti geçen sefer o da gelir belkimm

5 kişiyiz 4 gün var daha o zaman kadar kişi sayısı artabiliryerimseniben

hadi bakalım cumaya yüzyüze görüşürüz ozaman:)bende kaçtım kocişim gelir şimdi....

Ayyy buluşuyor musunuz kızlar,bende gelmeye çalışacağım Allahtan bir mani çıkmazsa bende aranıza katılmak isterim yawhu,ama baştan söyleyim ben çok yer kaplarım:icecream:

Ayyy buluşuyor musunuz kızlar,bende gelmeye çalışacağım Allahtan bir mani çıkmazsa bende aranıza katılmak isterim yawhu,ama baştan söyleyim ben çok yer kaplarım:icecream:

gel hayatım gell masaları birleştiririzz :)))) hatta istersen sandalyeleri de :))) şahsen ben de pek az kaplamıyorum no problem yani:))) cuma 10:30daykmnin üst katındaki cafede..bekliyoruzzz

1...lal
2...zuzuu
3...gulican
4...nazyaz
5...bukett
6...simaysi

senağlama ya ben de gelmek istiyorum ama bayramın birinci günü yola çıkıcaz elazığdan bayramdan önce gelemiyoruz. ya şimdi siz ordayken çatlarım ben yaaaa:enbuyukkk:

senağlama ya ben de gelmek istiyorum ama bayramın birinci günü yola çıkıcaz elazığdan bayramdan önce gelemiyoruz. ya şimdi siz ordayken çatlarım ben yaaaa:enbuyukkk:

annamadım sen şimcik elazığdamısın...

evet canım ya eşimin işi gereği 1 yıldır buradayım ama tayinimiz çıktı çok şükür bayramda dönüyoruz ankaraya:ecrin_bebek:

hımm anladım canım..ben orda ank yazdığını görüncek burdasın sandımdı..iişallah doğurup accık büyütelim yine geliriz biz biaraya ozaman tanışırız senle de:)

hımm anladım canım..ben orda ank yazdığını görüncek burdasın sandımdı..iişallah doğurup accık büyütelim yine geliriz biz biaraya ozaman tanışırız senle de:)

inş zuzum ya bende çok istiyorum tanışmayı. ama şu da bi gerçek siz ordayken çatlıycam foto çekinde bizde onlarla yetinelimopuyorumnanaktan

kızlaarr yrn fire wermiyoruz dimi... kaydirigubbakcemile2

zuzu siz buluşmadınız mı? istanbulda olanlar resimleri eklemişler çok tatlılar sizdende bekliyoruz resim neler yaptınız anlatın bakalım

zuzu siz buluşmadınız mı? istanbulda olanlar resimleri eklemişler çok tatlılar sizdende bekliyoruz resim neler yaptınız anlatın bakalım

buluştuk buluşmazmıyızz..süperdi geçtiğimiz yer inledi herkes bizi konuşuodu kaydirigubbakcemile3 şansınıza küsün şekerim bizden foto yokk,gizemimizi koruyoruz naniknanik sırnaşık şey

nıye foto yok kızzzz..ne gızemıymıi koca göbeklerın gızemımı varrrmışş...ee anlatın nettınız sizde bizim gıbı ilgi odayı oğdunuzmu :)))

Back