ankaralı 2009 ekim anaları hadi buluşalım :)

herkes uygun bigün olsun diyip topu bana atmış yine :))) ozaman perşembe yada cuma diyorum wee oylamaya sunuyorum :))

holey yine buluşuoss.....bana hergün uyar siz ayarlayın yeterrryerimseniben

zuzuuum cuma saat 13:00 da randevum var...14:00-14:30 desek mi yada sabah saat 11:00...bahçeli olsa güzel olurdu?

zuzuuum cuma saat 13:00 da randevum var...14:00-14:30 desek mi yada sabah saat 11:00...bahçeli olsa güzel olurdu?

canım lal kızıyla gelio ya çok wesait zor oluyo geçen sefer de kızılay yaptık orta nokta olsun diye..ozaman randewudan önce olsun çok sıcaklara kalmıyalım..10:30 yada 11 olsun..kızlarrr gelin bi netleşsin saat...

tamam kızılayda olur....saatte benim için uygun hadi netleştirin saati:)

canım saat gayet iyii....10.30....saat tamamda gün_?
nazcım bahçeliyede gelebilirim ama zor oluyor hamiş hamiş...iki vesait((birde cadı kızım var benimm...

zuzum saat iyi benim cadı 8 de kalkıo zatennn....kahvaltımızı eder çıkarız yerimseniben

canım saat gayet iyii....10.30....
nazcım bahçeliyede gelebilirim ama zor oluyor hamiş hamiş...iki vesait((birde cadı kızım var benimm...

yok yok problem değil kızılayda olur.....nasıl rahat geleceksen..araba için park yeri problem oluyor diye bahçeli dedim... ben hallederim cicim..otobüslerde sefil olma..

tamamdır cuma 10:30 diyoruz..bi de yeri söliyin bakalım nerde olalım..biz geçen sefer ykmnin üstkatında cafedeydik..rahat oturduk..tekliflere açığız tebi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…